Debrecen – Paks: Fogadási Tippek és NB1 Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2020 június 25.
Debrecen
Teljesítmény:
N N V D V
  • Nagyerdei Stadion
  • Június 27. 17:30
Nézd élőben itt:
QuickWin
Paks
Teljesítmény:
N V N D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Kimaxolják a csapatok az izgalom-faktort, annyi szent. Az NB1 utolsó fordulójában még három csapat kieshet, még két csapat is odaérhet a harmadik helyre, szóval lesz itt még izgalom, nem is kevés. Hogy a Debrecennek sikerül-e kiharcolni a bentmaradást és Kondás lesz-e ismét a megmentő? Valószínűleg igen, ez persze egy magánvélemény, de szerintem a Pakstól fogunk elbúcsúzni. Ki fogom fejteni, hogy miért.

Egy biztos, Osztermájer csapata jobb teljesítményt nyújtott, mint a Loki, ha az egész szezont figyelembe vesszük, ráadásul csak magyar játékosokkal. Nem tisztem véleményt formálni, de… No, mindegy. Az esik ki, aki a bajnokság végén a vonal alatt lesz, ezzel sokat nem lehet kezdeni.

Mi most nézzük az utolsó, mindent eldöntő forduló legizgalmasabbnak, legfeszültebbnek ígérkező találkozóját, a Debrecen – Paks meccset.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Mezőkövesd – Debrecen

Nem volt tét nélküli egyik csapatnak sem a találkozó, a Mezőkövesd remek őszt követően az újrakezdés után többnyire csak szenvedett, előnyét eltékozolta, ezzel pedig veszélybe került az Európa Ligában való részvétel és a bronzérem. Tegnap este még azonos pontszámmal álltak, mint a Puskás Akadémia, azóta viszont a kisvárdai iksznek köszönhetően megelőzték a matyóföldieket.

Méghozzá azért, mert egy elég érdekes találkozón Varga Kevinék 1-0-ra nyertek a Kövesd ellen, köszönhető Haruna Garba… Finoman szólva is lesgyanús találatával.

De addig sem volt furcsaságoktól mentes a mérkőzés, Andó-Szabó Sándor játékvezető három gólt nem adott meg, így hiába játszott jobban a Mezőkövesd, pont nélkül távoztak a meccsről.

Nem is leplezte csalódottságát és dühét Kuttor Attila, a hazaiak mester. Tény, hogy elszúrták, tény, hogy elszórakozták az előnyt, de az utóbbi hetek történései tényleg több mint furcsák.

A meccseken született döntések, az indokolatlan büntetések… Kuttor annyira felidegesítette saját magát, hogy az interjú egy pontján azt mondta: Tőle akár ki is jelölhetik az MLSZ-ben, hogy ki induljon az EL-ben, de a játékosait ne gáncsolják el.

Az utolsó körben egyébként a már bajnok Ferencvároshoz látogat a Kövesd.

De vissza egy mondatra a Debrecenre: Nem játszanak jól, ez a győzelem is izzadtságszagú volt, ráadásul a gól sem volt szabályos, miközben a Mezőkövesdé igen.

Már a DVTK elleni csodás feltámadás után is sokan bundát kiáltottak, az ő hangjuk tegnap óta kissé erősebb…

Előző 5 meccs eredménye
2020.02.22.OTP Bank Liga
paksi fc
4:2
debreceni vsc
OTP Bank Liga
2019.11.02.OTP Bank Liga
debreceni vsc
3:1
paksi fc
OTP Bank Liga
2019.05.19.OTP Bank Liga
debreceni vsc
4:1
paksi fc
OTP Bank Liga
2019.02.23.OTP Bank Liga
paksi fc
2:1
debreceni vsc
OTP Bank Liga
2018.10.20.OTP Bank Liga
debreceni vsc
2:1
paksi fc
OTP Bank Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Paks – Diósgyőr

Van olyan magyar futballt szerető, aki azt gondolta, hogy a DVTK nyerhet Pakson? Kétlem. Feczkó Tamáséknál nagyon eltört valami, a Fradi elleni vereséget követően nem tudtak nyerni, tegnap is beleszaladtak egy négyesbe, ez pedig azt jelenti, hogy az elmúlt négy meccsükön három gólt rúgtak és tizenhármat kaptak.

Feczkó elég vehemens ember, de úgy tűnik, itt már a szenvedély és ez a vehemencia sem számít. Tökéletesen megmutatta tegnap Iszlai Bence a gólját követően, hogy mennyire nem gondolják, hogy az elmúlt hetek teljesítménye a „bányász búvár béka feneke alatt két méterrel van”. Tisztelet a kivételnek, akinek nem inge…

Azért bosszantó ez, mert Miskolcon elképesztő szurkolótábor van, akik még egy kiesés elől menekülő csapatot is fanatikusan imádtak és rendre hihetetlen hangulatot teremtettek a hazai (és idegenbeli) meccseken. Ők nem érdemlik ezt meg…

Ami a Paks elleni meccset illeti: Nézzünk az eredményre, 3-0-nál tudott szépíteni Iszlai tizenegyesből, hogy aztán a paksi tábort cukkolja (Most komolyan… Mi van? Azóta sem tudom, miért csinálta), de következett Windecker, aki megrúgta saját maga második, csapata negyedik gólját.

A meccs legvégén Molnár még szépített, a végeredmény 4-2 lett.

Összefoglalás

Távol álljon tőlem, hogy bundát kiáltsak. Csak egy egyszerű fociőrült srác vagyok, aki szeret fogadni. Mindenki döntse el maga, hogy az elmúlt hetek teljesítményei, a látványos visszaesések, a meg nem adott szabályos és a megadott szabálytalan gólok mind-mind véletlenek-e? Nem foglalok állást, tényleg nem tisztem. Annyi megjegyzésem van csak: Sok a véletlen.

Kettőzött erővel kell a Paksnak harcolnia, 1 pont már elegendő lehet. Arra nem számíthatnak, hogy a Kisvárda botlik, ők a DVTK-val játszanak. Nézzük csak meg az elmúlt hat meccsüket. Saját kezükbe kell venni a sorsukat és legalább egy pontot kiharcolni, úgy megvan a bentmaradás és óriási meglepetésre kiesne az elmúlt 15 év egyik legsikeresebb magyar csapata.

Az idei két meccsükön nem született döntetlen, mindkét alkalommal az a csapat nyert, akik hazai pályán játszottak.

Kérdés, hogy hazai oldalon játszhat-e Szécsi, akit tegnap kórházba kellett vinni egy ütközést követően. Bódira nem számíthatnak, sokat ért az a partjelzőnek tett beszólás a Videoton ellen, három meccses eltiltást, hogy pontos legyek.

Azonban ott van Garba, Adeniji, akik nem a legélesebb kések a fiókban, viszont gólt, gólokat szereznek. A Lokinak pedig most csak ez számít.

A túloldalon Könyvesben, Windeckerben és Hahnban lehet bízni.

Az eszem azt mondja, hogy a Paks esik ki, miután a Várda nyerni fog és a Debrecen is az utolsó fordulóban. Az odds nagyon baráti, ha a hazai győzelemben nem bíztok, akkor ajánlom, fogadjatok arra, hogy mindkét csapat szerez gólt. A kettő együtt pedig már egészen csinos.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső