Degerfors – Malmö: Fogadási Tippek és Allsvenskan Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 május 27.
Degerfors
Teljesítmény:
V N N V V
  • Stora Valla
  • Május 29. 15:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Malmö
Teljesítmény:
N V V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A mai napon rövidített napot tartunk, este ugyanis lakodalomba vagyok hivatalos. Innen is sok boldogságot az ifjú párnak, Kingának és Gábornak!

No, a mai napra három meccset néztünk ki nektek, ami pedig a bajnoki összefoglalókat illeti, elkezdtük, de még nem végeztünk velük, így azokkal majd a jövő hét elején találkozhattok. Többségben úgyis a tippek miatt vagytok itt, de azért megéri majd belenézni azokba a cikkekbe is.

Egy svéd, egy francia és egy olasz mérkőzést hoztunk. Igen, az olaszok feljutási küzdelmét is megnézzük, főként, hogy ott van Nagy Ádám, aki a Bologna után egy másik csapattal is a Serie A-ban játszhat. Bár kemény meló lesz megfordítani a Monza elleni meccset.

Kezdjünk a svédekkel, akiknél tegnap este kupadöntőt játszottak, a Hammarby és a Malmö játszotta azt, végül utóbbi – mostani cikkünk egyik főszereplője – nyert. Erre majd kitérünk bővebben is.

Ellenfelük az a Degerfors lesz, akik a tavalyi szezonban csak egy nagy hajrával maradtak bent, várhatóan idén is a kiesés ellen fognak küzdeni.

A meccs egyértelműnek tűnik, de a túlórára kényszerülő vendégek bizonyára fáradtak, ezt használhatja ki a Degerfors.

Következzen a Degerfors – Malmö mérkőzés!

Degerfors

Kezdjük a hazaiakkal, ahogy szoktuk. A Degerfors tehát tavaly majdnem kipottyant, a 13. helyen fejezték be a bajnokságot, két ponttal előzték meg a Halmstad együttesét – akik aztán búcsúztak az Allsvenskantól – úgy, hogy az utolsó két meccsüket egyaránt megnyerték. Nem volt könnyű, de megcsinálták, és szándékukban áll egy nyugodtabb szezont lehozni idén.

Úgy sejtem, ez nem fog összejönni, ugyanis a csapat eddig hat pontot gyűjtött kilenc forduló alatt: Kétszer nyertek, hétszer kikaptak.

A második legtöbb gólt kapták a bajnokságban, és a második legkevesebbet szerezték. Szóval ez egyelőre nem túl pozitív.

Hosszú még a szezon, fel lehet innen kelni, csak az a gond, hogy nem úgy tűnik a játék képe alapján, hogy ebből lehet valami forradalmian új és jó.

Bár sorozatban behúztak két meccset (a Sundsvall és a Helsingborg ellen), a harmadik találkozójukat nem sikerült megnyerni, most hétvégén a Varbergs 2-1-re győzött ellenük. Mensah góljára még volt válasza Diego Camposnak, de a hazaiak a meccs végén meglőtték a győztes góljukat. A kellemetlen ebben az, hogy a Degerfors az 54. perctől kezdve emberelőnyös helyzetben játszhatott. Egészen a 90.-ig, amikor tőlük is kiszórtak egy embert.

Hazai mérlegük a legrosszabb a 16 gárda közül: Egyetlen győzelmük van és három vereségük. Arra az egy győzelemre sem lehetnek feltétlenül nagyon büszkék, hiszen a sereghajtót sikerült kétvállra fektetni.

A Varbergs ellen kiállított Sebastian Ohlsson nem vehet részt a címvédő elleni meccsen, mint mondtam, a védőt azonnali piros lappal leküldték legutóbb. Ha minden igaz, egymeccses eltiltást kapott. Mellette sérült még Mukiibi, Wallin, Andersson és Gyau.

A várható kezdőcsapat:

Whiteman – Orqvist, Granath, Sabetkar, Lindell – Salmon, Gravius, Kralj – Rajamohan, Saidi, Campos

Egymás elleni meccsek:

Sok mérkőzést nem játszottak egymás ellen, a Malmö fölénye azonban megkérdőjelezhetetlen. A gárda az utóbbi évtizedben négy mérkőzést nyert a Degerfors ellen, általában nagyon könnyen jutottak túl a kiscsapaton. Korábbról is van meccsük, de egy 97-ben rendezett találkozóból nem vonhatnánk le a megfelelő konzekvenciát…

Szóval maradunk a legutóbbi négy találkozójuknál. Kétszer a kupában, kétszer a bajnokságban csaptak össze, mind a négy meccset a Malmö nyerte. Voltak ezek között nagyon sima meccsek, meg volt egy, ami azért szorosra sikeredett.

Tavaly nyolcat vágott a Degerforsnak a Malmö, ötöt idegenben, hármat otthon.

Előző 5 meccs eredménye
2021.08.21.Allsvenskan
malmö
3:0
degerfors
Allsvenskan
2021.07.17.Allsvenskan
degerfors
0:5
malmö
Allsvenskan
2019.02.17.Svéd Kupa
malmö
3:2
degerfors
Svéd Kupa
2014.03.01.Svéd Kupa
malmö
7:1
degerfors
Svéd Kupa
1997.10.05.Allsvenskan
degerfors
3:1
malmö
Allsvenskan
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Malmö

Idegőrlő mérkőzést játszott egymással a Hammarby és a Malmö tegnap este. A svéd kupa fináléjában a két gárda nem bírt egymással, a 90. percben 0-0-t mutatott az eredményjelző, így jöhetett a ráadás. Ott sem történt semmi érdemleges, így szétlövéssel dőlt el, hogy ki lesz a kupa tulajdonosa. Sergio Pena egyből hibázott, de riválisa is ugyanígy tett. Innentől kezdve a Malmö játékosai minden büntetőt belőttek, míg Selmani a végén hibázott, így a Malmö kupagyőzelmet ünnepelt. Egyébként ez a 15. kupagyőzelmük, viszont jó rég óta nem ünnepelhettek, mivel az utolsót 1989-ben szerezték meg…

A múltkor hibáztam, amikor azt mondtam, Jon Dahl Tomasson együttese a Malmö. Hibáztam, mivel a dán mester decemberben távozott, a helyére pedig egy nagyon fiatal, mindössze 39 éves szerb-izlandi edzőt neveztek ki, Milos Milojevicet.

Nem ez volt az egyetlen változás, a csapat meghatározó játékosa, Antonio Mirko Colak visszatért a PAOK-hoz, elsősorban őt kellett pótolni.

Nem mondhatni, hogy nagybevásárlást tartott volna a Malmö, az egyetlen ismertebb név Niklas Moisanderé, aki a Werder Brement hagyta ott a svéd gárda kedvéért.

A bajnokságban beragadt a csapat, mindössze a 6. helyen állnak, sorozatban három vereségnél járnak, amire aztán senki nem számított. Kikaptak három élcsapattól, az AIK Stockholmtól, a Djurgardentől és a Hackentől is.

Innen kéne valahogy visszakapaszkodni, mert ebből így nem lesz címvédés.

Utolsó meccsüket a Hacken ellen játszották, 2-1-re kaptak ki saját közönség előtt, a csereként beállt Malik Abubakari talált a hálóba, de ez csak a szépítésre volt elég.

Niklas Moisander, Adi Nalic, Anders Christiansen és Johan Dahlin sérültek, így nem tudnak pályára lépni.

A várható kezdőcsapat:

Diawara – Beijmo, Nielsen, Hadzikadunic, Olsson – Pena, Lewicki, Toivonen – Abubakakari, Birmancevic, Rieks

Tippelde

Nincs jó formában a Malmö, láthatóan az új mesternek időre van szüksége, ahogy a játékosoknak is. A tegnapi kupagyőzelem segíthet egy kicsit abban, hogy fejben összeszedjék magukat, a Degerfors pedig hálás ellenfél lehet.

Ugyan három mérkőzés óta csak kikap a Malmö, úgy gondoljuk, ezúttal az övék lesz a győzelem.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.51 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.52 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.52 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső