Derby – Brentford: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 09.
Derby County
Teljesítmény:
V D N N N
  • Pride Park
  • Július 11. 13:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Brentford
Teljesítmény:
N N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A forduló leginkább várt mérkőzéseinek egyike lesz a Derby County – Brentford. A hazaiak kicsit távolabb kerültek a play offtól, nem tudták kihasználni a Cardiff bukását, a Brentford pedig hibátlan, mióta újrakezdték a bajnokságot.

Nem sok van már hátra az EFL Championship 2019/2020-as szezonjából, az izgalmak viszont egyre csak nőnek és nőnek. Amennyiben ezt a mérkőzését bukják Rooney-ék, úgy le kell tenniük a rájátszásról, a vendégek viszont már az automatikus feljutásra hajthatnak, és figyelniük kell előttük levő riválisaikat. A rájátszás már megvan, de az semmire sem garancia.

A leggólerősebb csapat játszik, ezt az elképesztő számot pedig tovább fogják növelni érzésem szerint.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

West Brom – Derby

A koronavírus-járvány miatt nem csak itt, de szerte Európában háromnaponta meccset játszanak a felek, hogy a lemaradást pótolni tudják. Ez érezhető a játékosok teljesítményén, ezen a meccsen a Derby County igazán lassú és körülményes volt, a játékosok lomhán mozogtak a pályán. A feljutásra, sőt bajnoki címre vágyó West Brom ellen pedig ez kevés volt.

Az egész meccset a hazaiak támadták végig, főként távoli lövéseik voltak, azonban ezeket a próbálkozásokat rendre hárítani tudta Hamer.

A 11. percben nem átlövéssel, hanem egy kiugratással próbálkoztak, Diangana a kapott labdát elhúzta a kapus mellett és kiszorított helyzetből sem hibázott.

A második félidőre is jutott egy gól, ez sem távoli lövést követően, hanem egy szögletből, a jobbekk O’Shea fejelt a rövidre.

A mérkőzés utolsó jelenete, hogy a fiatal Sibleyt – aki a Millwall elleni mérkőzésen lőtt mesterhármasával robbant be – kiállították, miután megrúgta a második gólt szerző O’Shea-t. A Derbynál az utolsó négy meccsen háromszor is villant a piros, ez pedig arra enged következtetni, hogy nincs minden rendben fejben.

És a java még csak most jön…

Előző 5 meccs eredménye
2019.08.31.EFL Championship
brentford
3:0
derby
EFL Championship
2019.04.06.EFL Championship
brentford
3:3
derby
EFL Championship
2018.09.22.EFL Championship
derby
3:1
brentford
EFL Championship
2018.02.03.EFL Championship
derby
3:0
brentford
EFL Championship
2017.09.26.EFL Championship
brentford
1:1
derby
EFL Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Brentford – Charlton

Olyannyira könnyű meccsnek ígérkezett ez a találkozó, hogy a fogadóirodák 1.3 körüli oddsot adtak csak arra, hogy a hazaiak nyernek. Ehhez képest vért és verítéket izzadva sikerült csak otthon tartani a három pontot. Pedig a Premier League-et is megjárt Charlton mostanság nem nyújtja élete formáját, épp a másodosztályban maradásért küzdenek foggal-körömmel. Egy pontra a Hull, akik már kiesőhelyen vannak, de a tökutolsó Luton is csak 5 pontra.

Ezért is lett volna fontos legalább egy pontocskát összeszedni a jóval esélyesebb Brentford otthonában. Ez a terv remekül alakult, majd pocsék vége lett.

Az egész mérkőzést végigtámadták a hazaiak, gólt mégis a Charlton szerzett az első félidőben: Bonne négy méterről bólintott a hazaiak kapujába.

Természetesen visszaállt a Charlton és próbálta őrizni előnyét, ez egészen a 75. percig sikeres is volt.

Akkor azonban Benrahmat buktatták a tizenhatoson belül, a játékvezető pedig kis gondolkozás után a sípjába fújt. A sértett állt a labda mögé és egyenlített.

Még jobban belehúztak a hazaiak, próbálták begyötörni a győztes gólt, végül pedig sikerrel jártak. Pinnock, a belső védő húzódott fel egy szöglethez a 85. percben. A beadás pont őt találta meg, fejesével a Brentford átvette a vezetést és megszerezte a győzelmet. Jól küzdött a Charlton, de végül felőrölték őket.

Összefoglalás

A Brentford ebben a szezonban 75 gólt szerzett, ennél többet senki nem rúgott a Championshipben. Ezek közül a Watkins – Benrahma – Mbeumo trió 53-at. Elképesztő csatársorral rendelkeznek, ezt pedig hétről hétre bizonyítják.

Utolsó hét meccsükön egyaránt veretlenek, ebből ötöt az újrakezdést követően játszottak le.

Győzelmükkel immáron a harmadik helyen állnak, ahogy írtam még meglehet az automatikus feljutás. Nagyban függ ez attól, hogy a Leeds soron következő mérkőzésétől a Stoke City ellen. Természetesen ők számítanak az esélyeseknek, de a Luton ellen is ők voltak a favoritok…

Ha esetleg pontot hullajtanak, akkor a Brentford vérszemet fog kapni.

Sibley esetén még kétséges, hogy eltiltás lesz-e a piros lap vége, a fiatal játékos nagyon reklamált a kiállítás miatt, Phillip Cocu is szót emelt az eltiltás miatt, a Derby County pedig hivatalosan is fellebbezett. Lawrence kakaskodása miatt viszont még most sem léphet pályára, ahogy Waghorn sem. Ez pedig óriási érvágás a Derbynak.

A túloldalon új sérült vagy eltiltott nincs.

Ezúttal arra tippelek, hogy a vendégek folytatják jó sorozatukat, ez egyben azt is jelentené, hogy a Derbyt végérvényesen elütnék a play offtól. A Preston és a Swansea is megelőzte őket, akkor pedig már csak három forduló lenne, hogy ledolgozzák hátrányukat. A Brentford triója miatt érdekes lehet egy Over 2,5, ez jelenleg 1.85–ös oddson fogadható.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső