Dinamo Minsk – Slutsk: Fogadási Tippek és Vysshaya Liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 április 28.
Dinamo Minsk
Teljesítmény:
N N V N V
  • Dinamo Stadion
  • Május 02. 17:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Slutsk
Teljesítmény:
N N D N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A minski Dinamo együttese végre valahára úgy néz ki, magára talált, a hetedik fordulóban pedig egy igazi erőpróba útján bizonyíthatják ezt, ugyanis a listavezető Slutskot látják vendégül. A szezon meglepetéscsapata, akik tavaly a 10. pozícióban végeztek idén eleddig egyszer szenvedtek vereséget és magabiztosan vezetik a Vysshaya Ligát, ez a meccs számukra is nagy erőfelmérő lesz.

Lássuk tehát, mire számíthatunk a Dinamo Minsk – Slutsk mérkőzésen!

Mi történt az előző fordulóban?

A Dinamo Minsk győzelme egyetlen percig sem forgott veszélyben a Smolevichi ellen. Olyannyira nem, hogy már a hetedik percben beköszöntek a vendégek, onnantól pedig már csak futott az eredmény után a Smolevichi. Persze, azért nem jár óriási vállveregetés a Dinamo játékosoknak, hozták a kötelezőt a szezon egyik újonca ellen, akik az utolsó előtti helyet foglalják el a bajnokságban.

A találkozó mind a négy gólját (merthogy 1-3 lett az eredmény) minski játékos szerezte. A Smolevichi találatát az a Goropevsek, aki a két héttel ezelőtti Neman Grodno elleni bajnokin a jó kapuba talált be.

Az nagyjából már látszik, kik lehetnek azok a játékosok, akik idén tolhatják a Dinamo Minsk szekerét: Bakhar és Shikavka hétről hétre meggyőző teljesítményt nyújt, ráadásul Shikavka a gólokat is elkezdte szórni. Mellettük a horvát Brucicot és a belorusz Riost lehet még kiemelni.

A Slutsk-drukkerek könnyű mérkőzésre számítottak a hétvégén, hiszen a tökutolsó Belshynát fogadták hazai pályán. Így is indult a meccs, egy hátradőlős, nyugodt bajnokinak. De helyette inkább egy izgalmas, körömrágós thriller lett a vége.

Előző 5 meccs eredménye
2019.09.15.Vysshaya League
dinamo minsk
2:1
slutsk
Vysshaya League
2019.05.05.Vysshaya League
slutsk
2:1
dinamo minsk
Vysshaya League
2019.03.15.Belarus Cup
slutsk
1:0
dinamo minsk
Belarus Cup
2019.03.10.Belarus Cup
dinamo minsk
2:0
slutsk
Belarus Cup
2018.11.09.Vysshaya League
dinamo minsk
2:0
slutsk
Vysshaya League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Pedig milyen szépen indult a meccs: Bár nem játszott alárendelt szerepet a Belshyna, sőt még helyzetekig is eljutottak, hamar 2-0-s eredményt mutatott az eredményjelző. Előbb Umar volt eredményes egy rendkívül szerencsés találatot követően, majd Sergyuk egy kipattanót pofozott a hálóba. A második gólt megelőzően egyenlíthetett volna a Belshyna, de Pankratov óriásit védett, a védést követően pedig megindulhattak a hazaiak, aminek gól lett a vége.

Innentől mindenki joggal gondolhatta, hogy megvan a meccs és valószínűleg így voltak ezzel a kékmezes hazaiak is. Jött is a hidegzuhany, Kovel még az első félidőben szépíteni tudott.

Majd hét perccel a második félidei sípszót követően már el is olvadt a Slutsk kétgólos előnye. Jobboldali beadást követően Bordukov bólintott közelről a hálóba. Új meccs kezdődött, a Belshyna pedig mintha vért ivott volna, az idei szezonban még nem futballoztak így, mint ezen a mérkőzésen. Senki nem lett volna meglepődve, ha át is veszik a vendégek a vezetést, de Pankratov meccsben tartotta csapatát.

Aztán jött az újabb fordulat a meccsen: Egy elképesztően amatőr hiba Nikita Rochevtől kiállítást ért, ezzel 10 emberre fogyatkozott meg a Belshyna. Ennek meg is lett a böjtje, a 89. percben ismét jött Umar, aki keretbe foglalta a mérkőzést. Ő szerezte az első gólt és övé volt a végszó is.

Nagyon nehezen, egy buta hibának (is) köszönhetően tudott nyerni a Slutsk, ezzel pedig eldőlt, hogy a következő fordulót is az élen kezdik meg.

A csapatok

A Dinamo gyenge kezdés után kezd visszatalálni a helyes útra, igaz viszont az is, hogy az elmúlt két mérkőzésen nem állították őket megoldhatatlan feladatok elé, hiszen a Neman és a Smolevichi csapatát verték.

Játékukat tekintve viszont fejlődésen mentek keresztül, ami bíztató lehet a hétvégi bajnokit tekintve. Messzemenő következtetést nem szabad levonni abból, hogy a Slutsk csak szenvedve nyert az utolsó ellen, de a Dinamo jóval keményebb falat lesz.

Innentől kezdve pedig egyre jobban húzok afelé, hogy a Dinamo Minsk meg fogja nyerni ezt a meccset. Lehet, hogy nehezen, lehet, hogy csak egy góllal, de véleményem szerint nyerni fognak! Tippem: 2-1.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső