Diósgyőr – Puskás Akadémia: Fogadási Tippek és NB1 Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 június 15.
Diósgyőr
Teljesítmény:
V D V N D
  • DVTK Stadion
  • Június 17. 19:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Puskás Akadémia
Teljesítmény:
D N V D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Újabb hétközi forduló a magyar NB1-ben, most már nagyon közel vagyunk a végéhez és talán ez a meccs a mostani forduló rangadója, tekintve, hogy két olyan együttes csap össze, akik harcban lehetnek a dobogóért és az azzal járó európai kupaindulásért. Mindketten pontokat hullajtottak az előző körben, ráadásul olyan ellenfelek ellen, akik ellen nem túlzás azt mondani, hogy kötelező lett volna a győzelem, így hiába szenved a Mezőkövesd hetek óta, még mindig tartják a harmadik helyezésüket.

Izgalmas meccs lesz, és bőven van mit jóvátennie a csapatoknak.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Kaposvár – Diósgyőr

A már biztos kiesőhöz látogatott a Diósgyőr, ráadásul abban a tudatban, hogy győzelmük esetén pontszámban beérik az előttük álló Puskás Akadémiát. Az eredmény ismeretében állíthatjuk: Nem vették eléggé komolyan Feczkó Tamás tanítványai a meccset, a Kaposvár ugyanis lesimázta az EL-ért harcoló DVTK-t. A sorozatterhelés elkerülése érdekében Feczkó több helyen változtatott csapatán, Waltner Róbert pedig most már tényleg felszabadultan tervezheti a jövő évi csapatát, építhet be fiatalokat, akik aztán újra kiharcolhatják az első osztályú tagságot.

A Kaposvár meccseit figyelembe véve itt is sima vendéget tippelt mindenki, már csak azért is, mert a DVTK-nak még van esélye feljebb lépni. Ehhez képest már a 7. percben gólt szerzett a hazai csapat: Ádám Martin középre lőtt labdájára Bévárdi érkezett és lapos lövése utat talált a kapuba.

A félidőben próbált cserékkel belenyúlni a meccsbe a vendégek mestere, de a négy csere sem segített a Diósgyőrnek. Alig kezdődött el a második félidő, máris tizenegyeshez jutott a Kaposvár, amelyet Nagy Richárd be is lőtt, egyre kellemetlenebb volt a mérkőzés a diósgyőrieknek. Ráadásul nem is arról volt szó, hogy a DVTK támadott és a Kaposvár talált két gólt. Épp ellenkezőleg, remekül futballoztak a hazaiak a fásult, kedvetlen vendégek ellen.

A kegyelemdöfés a meccs legvégén jött: Nagy János fejjel vette be Antal kapuját, ezzel alakítva ki a 3-0-s végeredményt.

Előző 5 meccs eredménye
2020.02.05.OTP Bank Liga
puskás akadémia
2:2
diósgyőr
OTP Bank Liga
2019.10.05.OTP Bank Liga
diósgyőr
1:1
puskás akadémia
OTP Bank Liga
2019.03.09.OTP Bank Liga
diósgyőr
1:0
puskás akadémia
OTP Bank Liga
2018.11.03.OTP Bank Liga
puskás akadémia
2:1
diósgyőr
OTP Bank Liga
2018.07.28.OTP Bank Liga
diósgyőr
2:2
puskás akadémia
OTP Bank Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Debrecen – Puskás Akadémia

Kondás Elemér visszatérésétől várja mindenki a csodát az egykor szebb napokat megélt Debrecennél. És ez nem klisé, nemrég még a BL csoportkörébe jutó csapat most az életéért küzd és nem áll túl jól a szénája, miután a Paks és az Újpest is megtáltosodott az újrakezdést követően.

Ezúttal a Puskás Akadémia látogatott hozzájuk, akik egy győzelemmel beérhették volna a Mezőkövesdet, akik újfent kikaptak, ezúttal ismét a Honvéd állta útjukat, csakúgy, mint a kupadöntőben.

Beérhették volna – írtam az előbb. Ebből kiderült, hogy nem érték be, ugyanis nem tudták megverni Bódiékat. A Nagyerdei stadionban lejátszott mérkőzés 2-2-es döntetlennel ért véget, egy fordulatos és jó iramú találkozón, ahol valóban igazságos döntetlen született a helyzetek száma és minősége alapján.

Minden a 6. percben kezdődött, amikor Adeniji ugrott ki és állítgatás nélkül rúgta el a labdát Szabó mellett. Ezzel szerzett vezetést a Debrecen, akiknek óriási szüksége lett volna a három pontra. Volna…

Éledezett a Puskás és kétszer is jelezték Kondáséknak, hogy szándékukban áll egyenlíteni, vagy akár megfordítani ezt a meccset.

Az egyenlítés Knezevic nevéhez fűződik, de egy védelmi hiba előzte meg. Egy beadást követően Habovda felszabadításából egy óriási gyertya kerekedett, a labda odapattant Knezevic elé, aki kapásból tüzelt, a kapuba visszakerülő Kosickynak esélye sem volt.

A meccset a második félidőben fordították meg Gyurcsóék, van Nieff tekert szabadrúgásból a debreceni kapuba, azonban Adeniji később duplázott és kiegyenlített.

Ez a döntetlen igazából egyik csapatnak sem jó, de az egy pont is több, mint a semmi…

Összefoglalás

Ezek után a Diósgyőr biztosan meg akarja mutatni majd szurkolóiknak, hogy a tökutolsó elleni sima vereség csak egy kis kisiklás volt, és kettőzött erővel fognak hajtani a meccsen.

Ebben a szezonban kétszer már találkoztak, mindkét meccs döntetlenre végződött (1-1; 2-2), de kétlem azt, hogy most is ez lesz az eredmény.

A Diósgyőr szurkolói mindig kegyetlen hangulatot biztosítanak, még akkor is, ha korlátozottan lehetnek csak jelen, ebben biztosak lehetünk. Márkvárték pedig utolsó leheletükig küzdeni fognak, hogy visszaszerezzék a szurkolóik bizalmát.

Nem lefutott még az a bronzcsata, de azért tenni is kell.

Én magam hazai győzelemre számítok, ez lenne az elképzelésem, de ha nem tudtak felocsúdni a hétvégi sokkból, akkor az elképzelésemet ki lehet dobni a kukába.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső