Diósgyőr – Zalaegerszeg: Fogadási Tippek és NB1 Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 június 08.
Diósgyőr
Teljesítmény:
V N D N N
  • DVTK Stadion
  • Június 10. 16:55
Nézd élőben itt:
Joker8
Zalaegerszeg
Teljesítmény:
N N V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Két jó formában levő csapat találkozik a magyar első osztályú bajnokság 28. fordulójában. A Zalaegerszeg ha így folytatja biztosan bent marad az NB1-ben, de amennyire sűrű a mezőny, muszáj továbbra is fókuszáltnak lenniük. A DVTK tegnap este a forduló zárómeccsén szaladt bele egy hármasba a Fradi ellen, szóval bizonyára ők is szeretnének javítani.

Lássuk, mire számíthatunk a Diósgyőr – Zalaegerszeg meccsen!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Ferencváros – Diósgyőr

Jól futballozik mostanában a Diósgyőr, így páran meglepetésre számítottak a Groupama Arénában lejátszott meccsen vasárnap este. Azonban a Fradi bajnokesélyeshez méltó játékot mutatott be és bár talán az eredmény túlzó, de mindenképp megérdemelt győzelmet arattak a zöld-fehérek.

Az első félidőben gól nem született, azonban háromszor is védenie kellett Danilovicnak, kétszer pedig Dibusznak. Emellett egy-egy sárga kártyát mutatott fel a játékvezető és ezzel az első félidő történéseit nagyjából össze is foglaltuk.

A második félidőben már jöttek a gólok is, előbb Boli lőtt közelről a kapuba, miután Civic lövése olyan rosszul sikerült, hogy pont Boli elé pattant, aki nem hibázott. Ahogy az ilyenkor lenni szokott a lest legjobban az a játékos reklamálta (esetünkben Ivanovski), aki játékban tartotta az elefántcsontpartit.

Nem állt le a Fradi és egy perccel később megduplázták előnyüket. Egy labdaszerzést követően Zubkovnak passzolták ki a labdát, aki befelé cselezett és kilőtte a jobb felső sarkot. Szép gól volt, de meg kell jegyezni, hogy egy diósgyőri lábon megpattant a labda.

Ezután hiába próbálkozott Feczkó Tamás együttese, már nem tudtak visszakapaszkodni, sőt, Botka egy szöglet után befejelte a harmadik hazai gólt is, így a végeredmény 3-0 lett. Egy perc alatt kapott kettőt a DVTK, innen pedig nagyon ritkán tud visszajönni egy csapat.

Előző 5 meccs eredménye
2020.01.25.OTP Bank Liga
zalaegerszeg
1:3
diósgyőr
OTP Bank Liga
2019.09.14.OTP Bank Liga
diósgyőr
1:0
zalaegerszeg
OTP Bank Liga
2018.10.30.Magyar Kupa
zalaegerszeg
0:2
diósgyőr
Magyar Kupa
2011.11.19.OTP Bank Liga
zalaegerszeg
1:1
diósgyőr
OTP Bank Liga
2011.07.16.OTP Bank Liga
diósgyőr
4:1
zalaegerszeg
OTP Bank Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Zalaegerszeg – Puskás Akadémia

Ha csak a tabellát vennénk alapul, akkor egyértelmű vendég győzelmet vártam volna, hiszen az egyik csapat a kiesés ellen küzd, míg a másik a bronzéremért.

Ennek ellenére érezhető volt, hogy meglepetést tud okozni a Zete. A Kaposvár elleni 6-0 akkor is tekintélyt parancsoló eredmény, ha tudjuk, hogy teljesít a Kaposvár idén. A Zete menekül, méghozzá ügyesen csinálja, ilyen játékkal biztosan sikerül kiharcolni a bentmaradást.

Csakúgy, mint a Fradi – DVTK meccsen itt sem hozott gólt az első félidő, a másodikban pedig a hazaiak saját javukra fordították a meccset. A főszereplők ezúttal nem Radó és Bőle voltak, hanem a Bobál ikrek.

Az első gólt (és a forduló gólját) Bobál Gergő szerezte. Miután a Puskás elveszítette a labdát az Bobálhoz került, tolt rajta párat és iszonyatos nagy gólt ragasztott Tóth Balázs kapujába.

A Puskás később egy kapufáig jutott, gólt viszont nem tudtak szerezni. A hazaiak viszont igen, a meccs végén a csereként beálló másik Bobál fiú, Dávid fejjel volt eredményes.

Ez pedig azt jelentette, hogy nem tudták a hibázó Mezőkövesdet megközelíteni, a Zete pedig fellépett a nyolcadik helyre.

Összefoglalás

Ez a forduló legnehezebb meccse tippelés szempontjából. A DVTK Feczkó alatt jól szerepel, nyoma sincs a Fernando-érának, de a Fradi elleni vereség plusz a meccsterhelés problémát okozhat. Mondjuk, ezzel a Zete is ugyanúgy van, ők is háromnaponta játszanak.

Hogy idegenben hogy teljesítenek, azt nem lehet leszűrni a Kaposvár elleni meccsből, ott nagyon hamar eldöntötték a meccset és Waltner gárdája teljesen szétesett már fél óra után. A Diósgyőr elleni viszont egy sokkal nagyobb erőpróba lesz.

A távolság megint döntő lehet, az egész országot át kell utazniuk Radó Andráséknak, ami biztos sokat kivesz belőlük.

Mikor legutóbb itt járt a Zete, akkor 1-0-ra nyertek a hazaiak, sőt még Zalaegerszegen is a Diósgyőr tudott győzni.

Radó jól halad a gólkirályi cím felé, felértékelődik teljesítménye, hogy nem egy bajnoki címért küzdő együttesben lövi a gólokat, hanem abban a Zetében, amelyik két fordulóval ezelőtt még kiesőhelyen állt.

Nem tudok dönteni. Ha mindkét csapat úgy játszik, mint legutóbbi meccsén, akkor Radóék fognak nyerni, de szerintem Feczkó összerántja csapatát. Itt már egy többgólos meccsben reménykedem, a végeredmény pedig véleményem szerint iksz lesz.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső