Dudelange – Malmö: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 augusztus 09.
Dudelange
Teljesítmény:
N V V N N
  • Stade Jos Nosbaum
  • Augusztus 11. 20:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Malmö
Teljesítmény:
V N V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Megmondom őszintén, nekem nagyon szimpatikus csapat benyomását keltette a Dudelange, de ebben az is szerepet játszik, hogy maga a luxemburgi foci jelentős fejlődésen ment keresztül. Magukhoz képest, nem kell csodát várni a miniországtól, de azért tetszetős, amit művelnek. Megismerhettük az egyik legnagyobb luxemburgi klasszist Sebastien Thill személyében, szóval lassan felkerülnek a futballtérképre.

De nem az Európa-ligában. Onnan most ki fognak esni. A svéd Malmö lesz az ellenfelük, akikkel a nyáron sokat foglalkoztunk, szinte nem volt olyan hét, amikor ne került volna szóba az aktuális meccsük, legyen szó BL-ről vagy hazai mérkőzésről.

Rengeteg kellemetlen eredményt értek el az elmúlt másfél hónapban, de a Dudelange elleni első mérkőzést simán hozták. A 3-0-s eredmény azt jelenti, hogy egy lépésre kerültek az EL-csoportkörtől, ami visszalépés a tavalyi után (mivel akkor a Bajnokok Ligája csoportkörében voltak), de tekintve, hogy mennyire pocsék formában vannak, hogy mennyire nem jön ki a lépés nekik… Szerintem örülhetnek, ha meglesz az EL-ben a legjobb 32…

A Dudelange legutóbb otthon esett szét a Pyunik ellen, és ilyen hátrányt követően nem feltétlenül fognak mindent beleadni. Inkább akkor készülnek az EKL-re, az legalább biztos.

A szurkolóikkal nem tehetik meg, hogy csak a mezt küldik a pályára, de a motiváció megcsappant, az tuti. A fogadóirodák is látják ezt: A hazai győzelem majdnem ötszörös pénzt ér, van, ahol ezt el is éri, a döntetlen legalább négyszerest, míg a svéd diadal 1.60 környéki oddsot kapott.

Egyértelmű a meccs? Igen, lehetséges, hogy az! Jöjjön a Dudelange – Malmö összecsapás!

Az előző mérkőzésen történt

Mostanában rengeteg kellemetlen eredményt hozott a Malmö, elvárás volt, hogy a luxemburgiakat magabiztosan verjék meg. És úgy is állt neki a svéd csapat, hogy nem hagy levegőt sem venni a vendégeknek.

Az első félidőben 12 kapura lövési kísérletük volt, amiből csak 3 találta el a kaput, a másik oldalon Dahlinnak csak akkor volt dolga, amikor a társak bevették a játékba. Mivel a Dudelange el sem jutott a svédek tizenhatosáig. Talán máshogy alakult volna minden, ha nincs Morren kiállítása. A vendégek középpályása nem egészen tíz perc alatt gyűjtött be két sárga lapot, és konkrétan ezzel megpecsételte csapata sorsát. Az emberelőnyt a svédeknek nem sikerült kihasználni, volt is némi elégedetlenkedés a lelátókon, miután a játékvezető lefújta az első félidőt. Elképesztő, hogy egy luxemburgi csapatot, amely ráadásul tíz emberrel játszik, nem tud megverni a svéd bajnok! Itt már nem lehet Colakra fogni mindent, meg arra, hogy Tomasson is lelépett…

A 49. percben újabb lehetőséget kaptak a hazaiak. Fox és Beijmo akaszkodtak össze a tizanhatoson belül, a kapuson átesett a szélső, a játékvezető pedig tizenegyest ítélt. A labda mögé Jo Inge Berget állt, és nagyon rosszul végezte el a büntetőt. Nem ment sarokra, erő sem sok volt benne. Mivel Fox eltalálta az irányt, hárítani tudott.

Mielőtt azonban a szurkolók dühe kitört volna, jött Isaac Kiese Thelin és öt perccel később megszerezte a vezetést. A támadó egy mintaszerű akció végén Ceesay passzát lőtte Fox mellett a kapuba.

Hiába fáradtak a vendégek, nem sikerült dűlőre jutni, az egygólos vezetés nem volt feltétlenül elegendő, ezért Georgson cserékre szánta el magát. Jött a két Larsson, jött Birmancevic és Toivonen is.

Sikerült nekik felpörgetni a csapatukat, és a 81. percben Beijmo beadását Ola Toivonen be is fejelte. Ez az eredmény azért már jobban mutatott, de még rátettek egy lapáttal a hazaiak, Veljko Birmancevic gurított a hálóba Toivonen passzát követően. Ezzel a továbbjutás is eldőlt, azt hiszem, a Dudelange 90 perc alatt kétszer találta el a kaput, így otthon sem tudnak majd közelebb kerülni a Malmöhöz. Legyenek azok bármilyen gyenge formában…

Dudelange

Az elmúlt két nemzetközi meccsén a Dudelange hét gólt kapott. Ez azért jól belövi őket, hogy meddig is nyújtózkodhatnak, meddig ér a takarójuk. Az Európa-konferencialigában fognak kikötni, ez egy luxemburgi csapattól azért nem annyira rossz.

A Pyunik elleni meglepő szétesést követően a Malmö ellen már nem sok esélyük volt, szükség volt egy önbizalomnövelő győzelemre. Meg is kapták a játékosok, a hétvégén elstartolt a bajnokság, és kezdésnek 5-0-ra verték meg a Jeunesse Esch együttesét. Joao Magno duplázott, mellette Dejvid Sinani talált be és Mehdi Kirch. Illetve volt egy öngól.

Kétlem, hogy lenne még innen visszaút a Dudelange számára, eddigi két nemzetközi mérkőzéséből egyet nyert meg, szűken a Tirana ellen, a másikat 4-1-re bukta el.

Nem egy erős csapat, a Pyunik elleni első meccsen tévesztettek meg minket az erejükkel, ott valóban jól játszottak. A Malmö ellen már nem igazán ment nekik, de tegyük hozzá, hogy a kiállítás teljesen felrúgta a taktikájukat. És sokáig tartották az egygólos különbséget.

A visszavágón kénytelenek lesznek támadni, még nem fordult elő, hogy hátrányban lettek volna, ez megint új helyzet.

A Dudelange a legjobbjaival léphet pályára, nem tudunk hiányzóról. Leszámítva persze Morrent.

A várható kezdőcsapat:

Fox – Skenderovic, da Costa, Diouf, Kirch – Ouassiero, Stumpf, Bojic – Sinani, Hadji – Hassan

Előző meccs eredménye
2022.08.04.Európa-liga
malmö
3:0
dudelange
Európa-liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Malmö

Mióta otthagytuk a svéd bajnokságot, történtek érdekes dolgok, de azért van, ami nem változik. Ilyen, hogy a Malmö még mindig rendkívül hektikus játékot játszik. A hétvégén megint egy lépéssel távolabb kerültek a bajnoki címtől, mivel kikaptak 2-1-re a Sirius csapatától. A svéd középcsapatnak nem nagyon ment mostanában, ezért is nagy szó, hogy győzni tudtak. A Malmö részéről a múltkor tizit hibázó Jo Inge Berget talált be. És előnyben is volt a Malmö, de a Sirius fordítani tudott.

Ezzel csak a bajnoki tabellán a hatodik helyet foglalják el. Azt majdhogynem elfelejtettem, hogy a BL-ből való kiesés után Milos Milojevicnek megköszönték a munkát. Eddig is sokat hibázott, de az, hogy nem sikerült legalább a döntőig menni a selejtezőben… Betelt a pohár. Láthatóan nem csak az edző személye okozott gondok, Andreas Georgson is hamar megtapasztalta, milyen érzés vereséget szenvedni a Malmö kispadján… A mesternek azért nem teljesen idegen a közeg, 2018-ban lett az első csapatnál segédedző. Azóta megjárta a Brentfordot és az Arsenalt, sokkal tapasztaltabban tért vissza. A keret lassan teljes lesz, már csak Adi Nalic hiányzik, a bosnyák játékosra még azonban várni kell egy kicsit…

Megteheti Georgson, hogy változtat a kezdőn, Birmancevic és Toivonen is a kezdőbe kerülhet, valamint visszatér majd Anders Christiansen, aki eltiltás miatt nem játszhatott az odavágón.

A várható kezdőcsapat:

Dahlin – Nielsen, Moisander, Olsson – Beijmo, Rakip, Christiansen, Berget – Birmancevic, Kiese Thelin, Zeidan

Tippelde

Kell még egy kis idő a svédeknek, míg az új mestert megszokják, és Georgsonnak sem lesz kis feladata. A Dudelange elleni mérkőzés még a tesztelésé lesz, hiszen a továbbjutás lényegében már megvan.

Viszont a Malmö nem akarja elkövetni a korábbi hibákat, és nem úgy fog pályára lépni, hogy ez a meccs már megvan. Véleményünk szerint kisülhet ebből egy gólgazdag mérkőzés is, főleg, ha a Dudelange is besegít…

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.53 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.50 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.50 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső