Eintracht Frankfurt – Arminia Bielefeld: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2022 január 19.
Eintracht Frankfurt
Teljesítmény:
D V N N N
  • Deutsche Bank Park
  • Január 21. 20:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Arminia Bielefeld
Teljesítmény:
D D N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A csütörtököt magunk mögött hagyjuk, és átnézünk a pénteki játéknapra, ahol több mérkőzést is kinéztünk magunknak a nagy bajnokságokból. Elsőként egy német mérkőzéssel, az Eintracht Frankfurt – Arminia Bielefeld találkozóval kezdünk, aztán lesz még itt egy angol, egy olasz és egy francia mérkőzés. A két csapatunk közül az Eintracht Frankfurt lehet elégedettebb eddigi teljesítményével, hiszen ők – nagy küzdelem után – felkerültek a felsőházba, és karnyújtásnyi távolságra már ott az élboly, vele együtt pedig az európai kupaindulást érő helyek.

Ellenfelüknek más célja van. Ők csak bent akarnak maradni a legjobbak között. Egyelőre ez nem annyira megy, hiszen osztályozós helyen vannak, és a bajnokság hátsó része egyelőre baromi szoros. Ugyanannyi pontjuk van, mint a mögöttük álló Stuttgartnak.

Tehát nem lesz könnyű dolguk, de a formájuk nem rossz, arra építhetnek.

Mindkét együttesnek megvan hát a maga célja, az első lépcsőfok pedig ezúttal az, hogy három ponttal gazdagodjanak. Kinek van erre esélye? Természetesen az Eintracht Frankfurtnak.

Eintracht Frankfurt

Már nagyon sokszor említettem azt meg, mennyire rosszul indult a Frankfurt számára a bajnokság. Álltak kieső helyen is, amire aztán senki nem számított, de lassan visszatértek a felsőházba, és nem is kívánnak lejjebb kerülni innentől kezdve. De ez nem csak rajtuk múlik, az idei Bundesliga elképesztően szoros, fent, lent. Egy-egy rosszabb eredmény átszabhatja az egész tabellát, így hát nem elég az, hogy előre tekintenek.

Az utolsó meccsükön például a kiesés elől menekülő Augsburggal szemben szenvedtek meg, csak 1-1-es döntetlent voltak képesek kiharcolni, holott simán nyerniük kellett volna.

Ezúttal hazai pályán kell megmutatniuk, mire képesek, viszont ott rosszabbul megy a szekér, mint idegenben. Három győzelmet arattak, négyszer ikszeltek és kétszer kikaptak, legutóbb például vereséget szenvedtek a Borussia Dortmund csapatától. Bár az a 2-3 szerintem bocsánatos azért…

A csapat házi gólkirálya Rafael Borre a maga hat góljával, a kolumbiai egyelőre nem tudja azt a szintet hozni, mint tavaly André Silva.

Ha minden igaz, akkor három játékosuk is a koronavírussal szenved: Filip Kostic, Kevin Trapp és Danny da Costa fertőződött meg, Aymen Barkok, Christopher Lenz és Jens Petter Hauge szintén nem bevethető, csak ők sérülés miatt.

A várható kezdőcsapat:

Ramaj – Tuta, Hasebe, N’Dicka – Toure, Jakic, Sow, Chandler – Lindström, Kamada – Borre

Egymás elleni meccsek:

Egy kicsi előnyben van ellenfeléhez képest a Frankfurt, ők hét meccset nyertek, szemben a Bielefelddel, akik négyet. Volt még hat döntetlenjük is.

Utolsó meccsükön (augusztusban) 1-1-es döntetlent játszottak a Bielefeld otthonában, ám akkor még a Frankfurt nem pörgött százszázalékosan.

Az Arminia hajlamos meglepni az utóbbi időben Kosticékat, kétszer is döntetlent értek el a Commerzbankban. Az utolsó frankfurti meccs is iksz lett, akkor is 1-1-re végeztek.

Előző 5 meccs eredménye
2021.08.28.Bundesliga
arminia bielefeld
1:1
eintracht frankfurt
Bundesliga
2021.01.23.Bundesliga
arminia bielefeld
1:5
eintracht frankfurt
Bundesliga
2020.09.19.Bundesliga
eintracht frankfurt
1:1
arminia bielefeld
Bundesliga
2017.02.28.Német Kupa
eintracht frankfurt
1:0
arminia bielefeld
Német Kupa
2009.03.08.Bundesliga
arminia bielefeld
0:0
eintracht frankfurt
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Arminia Bielefeld

Szenvedős lesz ez a tavasz a csapat számára a bennmaradás szempontjából. Az utóbbi időben azért belejöttek a játékba, de bizonyára lesznek még hullámvölgyek, sok forduló hátra van. Lehetséges, hogy pont a Frankfurt ellen szenvedik el a következő vereségüket?

Négy mérkőzés óta veretlen a csapat, két győzelmet követően kétszer ikszeltek. Bravúr, hogy meg tudták verni a Red Bull Arénában az RB Leipziget, a Freiburg elleni iksz is nagy szó, viszont a Fürth ellen fontos lett volna nyerni, mégsem sikerült. A bennmaradás szempontjából a lehető legkönnyebb ellenfél jutott nekik, mégis csak 2-2 lett az eredmény.

Ugyanannyi pontot gyűjtöttek otthon, mint idegenben. Hazai pályán 1-6-3 a mérleg, idegenben 2-3-4.

Az együttesnek nem igazán vannak sérültjei, mi konkrétan csak egy játékosról tudunk. Ő Nathan de Medina volna, aki ebben az idényben 10 mérkőzésen lépett pályára, tehát azért nem mondható kulcsembernek, de olyannak sem, akire egyáltalán nem számítanak.

A várható kezdőcsapat:

Ortega – Brunner, Pieper, Nilsson, Andrade – Vasiliadis, Schopf – Wimmer, Krüger, Okugawa – Lasme

Tippelde

Nehéz lenne nem a Frankfurt sikerére fogadni, egy pillanatra mégis elgondolkoztunk a döntetlenen. Az Arminia jó formában van, és meglepheti az utolsó két meccsén csak egy pontot szerző házigazdát.

Ám jobban belegondolva ez nem tűnik túl valószínűnek. Az bőven benne van a pakliban, hogy megnehezítik majd a hazaiak dolgát Pieperék, de szerintünk a végén az Eintracht Frankfurt örülhet.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.81 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.81 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.81 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső