Eintracht Frankfurt – Freiburg: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 május 19.
Eintracht Frankfurt
Teljesítmény:
V D V N V
  • Commerzbank-Arena
  • Május 22. 15:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Freiburg
Teljesítmény:
D N V D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Kicsit kipukkadt a végére a frankfurti lufi. Pedig élmény volt nézni, ahogy a Wolfsburg és az Eintracht Frankfurt öli egymást – képletesen persze – a harmadik helyért, de a Dortmund feltámadása egybeesett a Frankfurt hullámvölgyével, és pikk-pakk, mire kettőt pislantott az ember, máris lecsúsztak az ötödik helyre.

Ami már biztos, a Wolfsburg – Dortmund párost nem tudják utolérni, ahogy őket sem a Leverkusen, szóval… Számukra is vége a bajnokságnak?

A híreket olvasva most szerepet kaphatnak a mellékszereplők is, ami kedvezhet Sallai Rolandéknak, nekik nagyon-nagyon halvány esélyük van még odaérni Európába. Ehhez alig pár dolog kell csak: Egyrészt nyerniük kell egy nagyon nehéz pályán, másrészt a Werder Bremennek vernie kell a Gladbachot, harmadrészt az Unionnak ki kell kapnia a Lipcsétől. Ja, és kifelejtettem a Stuttgartot, akiknek meg az Arminia Bielefeld ellen nem kéne nyerni.

Csupán ennyi szükséges ahhoz, hogy az EKL-ben a Freiburg képviselni tudja Németországot. Gyerekjáték, nem igaz?

Folytassuk német kirándulásunkat az Eintracht Frankfurt – Freiburg mérkőzéssel!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Schalke 04 – Eintracht Frankfurt

Bár a gelsenkircheniek búcsúznak az első osztálytól, de azért szeretnék mindezt szépen megtenni. Kárpótolni egy-egy győzelemmel nem lehet a szurkolókat – akik egy videó tanúsága szerint meg is kergették korábban a játékosokat -, de legalább valamit jóvátehetnek.

Az, hogy az Eintracht kikapott a Veltins Arénában egyértelműen a forduló legnagyobb meglepetése. Az meg hogy négyet kaptak ettől a Schalkétól – bocsánat, Schalke-fanok! – még durvábbá teszi a történetet. És még egy adalék: nyolcan hiányoztak a hazaiaktól, így olyan játékosok is szerepet kaptak, mint Idrizi, Flick vagy Aydin, akik épphogy elérték a 20. életévüket. Vagy még el sem érték.

Volt viszont egy nagy öreg is a pályán, Klaas-Jan Huntelaar a télen azért tért vissza egykori sikerei színhelyére, hogy segítsen a csapatán. Sajnos ez nem sikerült, de pár gólt azért elhelyezett az ellenfeleknél. Most egy tizenegyes után örülhetett a holland, mert bár a lövést magát kivédte Kevin Trapp, ismételni tudott a csatár, 1-0.

Az első félidő közepén Younes beadására borzasztóan mozdult ki Fahrmann, így André Silva a hálóba tudott fejelni.

Sőt, alighogy kezdődött el a második félidő, Obite Evan N’Dicka fejesével már 2-1 volt a Frankfurtnak.

Félidőben pályára küldték Mark Uth helyére Matthew Hoppe-t, aki – ha a csapatnál marad, akkor – jövőre minden bizonnyal a legfőbb gólvágónak fog számítani.

De még ne róla beszéljünk, hanem Blendi Izridiről. A koszovói második alkalommal lépett pályára a Bundesligában, és Huntelaar fantasztikus passza után ismét a hazaiakat juttatta előnyhöz.

Matthew Hoppe először egy gólpasszal vétette észre magát – Florian Flick góljával 3-2-re mentek a hazaiak -, majd később maga is betalált egy kontra végén.

Érett a meglepetés, André Silva találata ugyan esélyt jelentett a Frankfurtnak, de egyenlíteni nem sikerült már.

Szépen búcsúztak a Veltinstől idénre Mustafiék…

Előző 5 meccs eredménye
2021.01.20.Bundesliga
freiburg
2:2
eintracht frankfurt
Bundesliga
2020.05.26.Bundesliga
eintracht frankfurt
3:3
freiburg
Bundesliga
2019.11.10.Bundesliga
freiburg
1:0
eintracht frankfurt
Bundesliga
2019.01.19.Bundesliga
eintracht frankfurt
3:1
freiburg
Bundesliga
2018.08.25.Bundesliga
freiburg
0:2
eintracht frankfurt
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Freiburg – Bayern München

A már bajnok bajor klub látogatott Sallaiékhoz, természetesen a válogatott fiúnk a kezdő tagja volt. A meccs pedig élvezetes volt, a bajnoki cím ellenére Hansi Flick a legjobbakat küldte pályára, ugyanis a csapatnak van egy célja: A segítségükkel át kell tolni Robert Lewandowskit a 40 gólos álomhatáron. Jelentem, ez 26 perc alatt sikerült.

A lengyel támadó tizenegyesből állította be Gerd Müller utolérhetetlennek hitt rekordját, és ne legyenek kétségeink afelől, hogy az utolsó meccsen is játszani fog Lewa.

Szóval, a tizenegyest Thomas Müller harcolta ki – ráléptek a sarkára egy szögletnél -, a bíró pedig a VAR segítségével befújta a tizit. Robert Lewandowski fújt egy nagyot, felnézett az égre, fújt még egyet, majd a hálóba passzolt. A legendáról sem feledkezett meg, a meze alatt egy 4Ever Gerd feliratú trikót viselt.

A meccs azonban nem csak Lewandowskiról szólt, menjünk is tovább. A 29. percben baloldali szögletet végezhetett el a Freiburg, a röviden érkező Manuel Gulde értékesítette Grifo beadását.

A második félidőben jártunk már, amikor Thomas Müller egy újabb gólban vállalt főszerepet: Az ő centerezésére érkezett Leroy Sané, és becsúszva ismét a bajnokot juttatta előnyhöz.

Lewandowskinak sikerülhetett volna a 41., fél percen belül kétszer is hatalmasat hibázott, egyszer gyakorlatilag a kapu torkában rúgta a kapus kezébe a labdát…

És ezt büntette a Freiburg, a hajrában Christian Günter bombázta szét Manuel Neuer kapujának bal oldalát, amivel pontot mentett a Freiburgnak, így még maradt egy pici esély a 7. helyre.

Összefoglalás

Nos, ez talán egy könnyebb meccs fogadás szempontjából. Nem, nem a meccs végeredményét fogom megtippelni, mert nem találtam arról túl sok információt, hogy a hazaiak milyen kezdővel lépnek pályára.

Ha csak a statisztikából indulok ki, akkor nem fog nyerni a Freiburg, hazai pályán még egyszer sem kapott ki az Eintracht, kilenc győzelmük és hét döntetlenjük van otthon.

Gólok terén viszont már vannak elképzeléseim. Vegyük csak az őszi meccsüket, ami 2-2-es döntetlenre sikerült, előtte 3-3-mal végeztek, de volt a közelmúltban 3-1-es frankfurti sikerrel véget ért bajnoki is.

A Freiburg számára a győzelem a tét, a Frankfurtnak meg egy pozitív lezárás, szóval véleményem szerint mindketten hajtani fognak a győzelemre, nem fogják lazán venni a találkozót. Hogy is tehetnék? Főleg Sallaiék… Száz szónak is egy a vége, én magam gólokban reménykedem ettől a találkozótól, 2,5 találat feletti eredményben bízom ezúttal.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső