Eintracht Frankfurt – Mainz: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 június 04.
Eintracht Frankfurt
Teljesítmény:
N N D V V
  • Commerzbank-Arena
  • Június 06. 15:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Mainz
Teljesítmény:
V D V D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Feltámadott volna Adi Hutter csapata? Az elmúlt hetek eredményei alapján azt mondhatjuk: Igen. Három meccs óta veretlenek, szerdán este pedig a Werder gárdáján léptek túl, meglepő könnyedséggel. No nem egy világverő alakulat a brémai, de ők is életjelet adtak magukról mostanság.

Fellélegezhetnek, de a bajnokságnak még nincs vége, menteni kell a menthetőt. Újabb győzelem néz ki André Silváék számára, mostani ellenfelük nagyon nem találja a ritmust, az újrakezdés óta (és igazából előtte is) hullajtják a pontokat, ezzel pedig a kiesés szélére sodródtak.

Öt forduló van még hátra a Bundesligából, a 30. fordulóban Eintracht Frankfurt – Mainz meccset játszanak.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Werder Bremen – Eintracht Frankfurt

Tévedtem, amikor azt gondoltam, hogy túlontúl nagy önbizalmat kaptak a brémai játékosok, akiknek újra realitás a jövő évi Bundesliga tagság. Tévedni emberi dolog, de mégis fájó.

Az Eintracht átgázolt rajtuk, 3-0-ra nyertek szerda este Brémában, ezzel pedig felléptek a 11. helyre.

A meccs maga egy félidőnyi gólnélküliséget hozott, az Eintracht a második játékrészben indult meg és döntötte maga javára a mérkőzést.

Pedig az első félidőben lett volna esély rá, hogy a hazaiak szerezzenek vezetést. Klaassennek és Selkének is volt egy-egy helyzete, mindkétszer Trappnak kellett hárítania.

A Werder vesztét a beadások okozták ezen a meccsen. Egy baloldali beadásból született a meccs első gólja, André Silva volt eredményes fejjel, majd a 81. percben pályára lépett Bas Dost helyett az osztrák Stefan Ilsanker, akinek ez volt a 8. meccse frankfurti színekben.

Hogy nem gólt szerezni küldte be őt Hutter, az szinte biztos, de Ilsanker 10 perc alatt kétszer is bevette a hazai kaput, egy szögletet és egy szabadrúgást követően.

Talán tényleg magára talált a Frankfurt, a szombati meccs pedig szinte kötelező győzelem.

Előző 5 meccs eredménye
2019.12.02.Bundesliga
mainz
2:1
eintracht frankfurt
Bundesliga
2019.05.12.Bundesliga
eintracht frankfurt
0:2
mainz
Bundesliga
2018.12.19.Bundesliga
mainz
2:2
eintracht frankfurt
Bundesliga
2018.03.17.Bundesliga
eintracht frankfurt
3:0
mainz
Bundesliga
2018.02.07.Német Kupa
eintracht frankfurt
3:0
mainz
Német Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Mainz – Hoffenheim

Úgy tűnik, kissé korai volt leírnom a Hoffenheimet pár hete, de akkor úgy látszott, végérvényesen kiszállnak a hatodik helyért folytatott harcból. És lám, most ott loholnak a hatodik Wolfsburg mögött, ugyanannyi egységet gyűjtve.

Kellett ehhez két győzelem, az elmúlt két hétben legyőzték a Köln csapatát és most pedig a Mainz volt az áldozatuk. Amikor újrakezdték a Bundesligát, az első fordulóban a Mainz 2-0-s hátrányból állt fel és azt gondoltam, masszív kis csapat ez a mainzi… Azóta viszont kétszer kikaptak és egyszer ikszeltek. Magyarul: Nyeretlenek.

Pedig nem volt ez olyan egyértelmű meccs, Quaison akár két gólt is szerezhetett volna, míg a túloldalon Zuber hagyott ki egy büntetőt.

Az egyetlen, mindent eldöntő találat Bebou nevéhez fűződik, aki a kihagyott tizenegyes után pár perccel gurított a kapuba.

A második játékrész már egyértelműen a Hoffenheimről szólt, a Mainz egyáltalán nem tudott veszélyt kialakítani ellenfelük kapuja előtt. Helyzetek, támadások nélkül pedig szinte lehetetlen meccset nyerni. Jött is a törvényszerű vereség.

Összefoglalás

André Silva formája jó hatással volt csapattársaira is, a portugál úgy tűnik, a szezon végére megtalálja önmagát. Az elmúlt három bajnoki mindegyikén betalált, ezzel már nyolc gólt szerzett a BuLi idei kiírásában.

Kérdés, Hutter mennyire akarja pihentetni legjobbjait, hiszen szerdán már a Pokalban kell helytállni, jön a Bayern München elleni elődöntő. Kétlem, hogy a csúcsformában játszó bajorok ellen lenne esély, de a kupában bizony történnek meglepetések. Nézzük csak meg, a másik ágon egy harmadosztályú gárda jutott az elődöntőbe, nem egy nagyobb csapatot kiejtve.

Hazai pályán egyébként a Frankfurt az élmezőnyhöz tartozik, győzelmeik többségét odahaza szerezték. A Mainz gyenge otthon is, idegenben is, de nézzük az idegenbeli mutatókat, hiszen ők utaznak Frankfurtba: 4 győzelem, 1 döntetlen és 8 vereség.

Az őszi bajnokin sikerült megverni az Eintrachtot, sőt tavaly az ő otthonukban is diadalmaskodni tudtak. De azért most kicsit más a leányzó fekvése, ami a csapat formáját illeti.

Nem a tegnap esti győzelem miatt, inkább összesítve az elmúlt három hét teljesítménye miatt mondom azt, hogy a Frankfurt otthon tartja a három pontot. Szerintem gólok is esni fognak, ezért ne vessük el a 2,5+ opciót sem.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső