Eintracht Frankfurt – Schalke 04: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2020 június 15.
Eintracht Frankfurt
Teljesítmény:
N V V N N
  • Commerzbank-Arena
  • Június 17. 18:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Schalke 04
Teljesítmény:
D D V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nincs megállás, újabb hétközi forduló következik a német első osztályú bajnokságban. Egyre több meccs van a lábakban, egyre inkább fáradtak a játékosok, de még sok van hátra, nincs idő lazsálni. Ezúttal az Eintracht Frankfurt – Schalke 04 meccset hoztuk el nektek. Ezen két csapat nem harcol az európai porondért, kiesni sem fognak, egyetlen motivációjuk, hogy minél jobb helyen fejezzék be a bajnoki pontvadászatot.

Na jó, a Schalke még edzőjéért is küzdhet, Wagner ugyanis nem a legbiztosabb pontja a mostani csapatnak, nem hiába röpködnek a pletykák egy edzőváltásról.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Hertha BSC – Eintracht Frankfurt

Egy igazán jó formában levő Herthával csaptak össze Hutterék, bár ők sem panaszkodhatnak az elmúlt idők eredményeire. Egész héten arról cikkezett a magyar sajtó, hogy egy újabb Dárdai kaphat lehetőséget az első csapatnál: A 18 esztendős Dárdai Márton már jó ideje az első kerettel készül, a kispadra is leülhetett párszor, most pedig sokan a kezdőbe várták. Ez végül nem jött be, Dárdai Márton újfent a kispadon találta magát. Persze, semmi baj, bőven lesz még lehetősége bejátszani magát az első csapatba.

A meccs első félideje kiegyenlített játékot hozott, ahol azért inkább a vendég Frankfurt támadott többet, gólt mégis a hazaiak szereztek. A 24. percben a januárban vásárolt Piatekhez pattant a labda, aki bevitte azt a sűrűbe, három frankfurti védő közé. Szerencséjére át tudta magát verekedni rajtuk és még a labda is szerencsésen nála maradt, így gólhelyzetbe került és a kapus mellett be is lőtte a labdát.

Ezt követően is inkább a Frankfurt maradt támadásban, de Kostic és Kamada sem tudott betalálni.

A félidő vége előtt a holland Dost kapott jó labdát, nyargalt volna a tizenhatoson belülre, de a visszazáró Boyatával összeakadt és elesett. A bíró előbb tizenegyest adott, Boyatát pedig második sárga lappal kiállította, majd a VAR-t is segítségül hívta és megváltoztatta a véleményét. Hagyta Boyata második sárgáját és azonnali pirossal küldte őt le, azonban tizenegyest nem adott, mivel a kontakt még a tizenhatoson kívül volt.

Nehéz második félidő várt a Herthára és bele is törött a bicskájuk, mészárlást rendezett a Frankfurt.

Az egyenlítést Bas Dost gólja hozta, a csereként beállt André Silvától kapott labdát akrobatikus mozdulattal juttatta kapuba, Jarstein már nem tudott segíteni. Majd jöttek Kamada pillanatai. A japán válogatott a tizenhatos sarkánál kapott labdát, cselezgetni kezdett, elfektetett minden útjába kerülő védőt (amivel már az ötöshöz ért). Önzetlenül középre passzolt, ahol az előbb gólpasszt adó Silva állt, sarokkal, két védő között rúgták be a már vezetést jelentő találatot.

A harmadik Frankfurt gól N’Dickáé, tizenhatról bombázott elemi erővel a jobb alsóba, Jarsteinnek esélye sem volt.

Itt már teljesen szétesett a Hertha, ami egyáltalán nem meglepő, de még nem ért véget a frankfurti gólparádé. Jött ugyanis ismét André Silva, aki Ilsanker kiugratását váltotta gólra. Két gól és egy gólpassz 45 perc alatt, csereként… Nem rossz teljesítmény.

Ezzel a Frankfurt magabiztos győzelmet aratott, kérdés, hogy mi lett volna, ha a Hertha végig 11 emberrel játszik. Ez Frankfurtban senkit sem érdekel.

Előző 5 meccs eredménye
2019.12.15.Bundesliga
schalke 04
1:0
eintracht frankfurt
Bundesliga
2019.04.06.Bundesliga
schalke 04
1:2
eintracht frankfurt
Bundesliga
2018.11.11.Bundesliga
eintracht frankfurt
3:0
schalke 04
Bundesliga
2018.05.12.Bundesliga
schalke 04
1:0
eintracht frankfurt
Bundesliga
2018.04.18.Német Kupa
schalke 04
0:1
eintracht frankfurt
Német Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Schalke 04 – Bayer Leverkusen

Egy egész kezdőnyi játékosra nem számíthatott David Wagner, akinek mondjuk ki: Lassan elfogy a csapata. Fel is kellett tölteni a keretet fiatalokkal, akik legalább a padra leülhettek. Nem kevesebb, mint 10 játékosuk hiányzott, többek között Todibo, Mascarell, Sané, Burgstaller vagy Nastasic.

Nem volt egy jó meccs, mélyen tudása alatt játszott a Leverkusen, ebben a kényszerből kicserélődött Schalkéban pedig ennyi van.

A félidőben 0-0-t mutatott az eredményjelző, majd a második félidőben egy kezezés miatt ítéltek tizenegyest a hazaiak számára, amit Caliguri bevágott.

A második félidő legérdekesebb jelenete ezt követően volt látható: Ápolás miatt kirúgták a labdát a királykékek, az ápolást követően pedig a leverkuseni védő vissza akarta adni azt. Alario azonban nem ismeri a fair play szabályait, így rásprintelt a labdára és majdnem gólt is szerzett belőle. Kisebb lincshangulat alakult ki a pályán, kergették Alariot, aki még így sem értette, mi a baj azzal, amit tett. A játékvezető pár sárga kiosztásával nyugtatta a kedélyeket.

Elkezdett támadni a Leverkusen, a gelsenkircheniek pedig hősiesen védekeztek, de Miranda öngólt vétett, így alakult ki az 1-1-es döntetlen. Fontos lett volna a három pont begyűjtése, elszakadhattak volna a Gladbachtól (akik 2-1-es vereséget szenvedtek a Bayern Münchentől), de ismét nem sikerült kihasználni az ellenfél botlását.

Összefoglalás

Szép eredmény ilyen csapattal ikszelni a bajnoki bronzérem egyik esélyese ellen, ez nem vitás. A keret szűk, két fiatalt is pályára dobott Wagner a Bayer ellen. Most pedig az a Frankfurt jön, ahol bombaformában játszik André Silva, ráadásul idegenben kell megküzdeniük.

Éledezik a Frankfurt, ez nem vitás, még akkor is, ha becsúszott egy Mainz elleni vereség. Silva valóban elkapta a fonalat, és Bas Dostnak is jót tett hétvégi gólja, ebben biztos vagyok.

Örökmérlegüket tekintve több a Schalke győzelem, az idei szezonban lejátszott őszi meccsükön is ők nyertek 1-0-ra a Veltins Arénában.

Most azonban azt gondolom, hogy a Frankfurt két vállra fogja fektetni őket, André Silva vezérletével.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső