Eintracht Frankfurt – Union Berlin: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 március 18.
Eintracht Frankfurt
Teljesítmény:
D D V N N
  • Commerzbank-Arena
  • Március 20. 15:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Union Berlin
Teljesítmény:
N D D N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ha csak az eredményekre nézünk rá, azt gondolhatjuk, hogy kissé megtorpanni, kifulladni látszik az Eintracht Frankfurt. Igen, becsúszott egy váratlan vereség a Werder Bremen otthonában, majd hazai pályán nem tudták megverni a VfB Stuttgartot (ők egyébként baromi jók idegenben), legutoljára pedig az RB Leipzig ellen ikszeltek, ez utóbbi azért bravúrszámba megy.

Adi Hutter csapata a negyedik helyről várja a folytatást, és félő, hogy most már nem a bronzéremért kell hajtaniuk, hanem ezért a negyedik pozícióért. A Borussia Dortmund már csak két ponttal van lemaradva mögöttük, és amíg a negyedik hely Bajnokok Ligája főtáblát ér, addig az ötödik csak Európa Ligát. Pénz és presztízs szempontjából sem mindegy.

Az Union Berlint kellene üres kézzel elküldeni a Commerzbank Arénából, ami nem ígérkezik könnyű feladatnak, hiszen a fővárosiak öt forduló óta veretlenek, a tabella hetedik helyén tanyáznak.

De egy másodpercig se higgyük, hogy André Silváék elfelejtettek futballozni. Kezdjük az Eintracht Frankfurt – Union Berlin találkozót!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

RB Leipzig – Eintracht Frankfurt

Nem is olyan régen még fej-fej mellett haladt a Wolfsburg és a Frankfurt, azonban ez a két botlás Kosticéktól sokba került. Sőt, három botlás, hiszen a Lipcse ellen sem tudtak nyerni. Ami azért nem meglepő, ők a bajnoki címért küzdenek, de nagyon úgy tűnik, hogy idén sem lesz meg az áhított salátástál. Maga a találkozó nem bővelkedett izgalmakban, legalábbis az első játékrész nem. A frankfurtiak részéről egyetlen kapura tartó lövés volt, de Gulácsi Péternek nem kellett játékba avatkoznia, míg a másik oldalon Justin Kluivert került gólhelyzetbe, Kevin Trapp azonban még lábbal hárította a jobblábas próbálkozást.

Kluivert a szünet után sem állt le, közvetlenül a fordulás után 16 méterről csavarta kapura a labdát, amit ugyan még Kevin Trapp kiütött, de érkezett Emil Forsberg és elegánsan a hálóba emelt. Pontosan negyedórán át vezetett a hazai csapat, a 61. perc elhozta a Frankfurt egyenlítését. André Silva ugrott ki a tizenhatos sarkán két lipcsei védő között, még az alapvonal előtt elérte a labdát, középre lőtte azt, Daichi Kamada meg ott volt, ahol általában a portugál társ szokott… De ő is hibátlanul végezte el a feladatát, 1-1.

A maradék félórában még két említésre méltó lehetőség volt, Halstenberg lövés helyett Poulsennek akart passzolni, így a védők felszabadítottak, Luka Jovic pedig kicsit eltörte a labdát, így az egy méterrel a jobb kapufa mellett haladt el.

A döntetlen igazából egyiküknek sem jó eredmény. De még mindig jobb, mint a nulla pont.

Előző 5 meccs eredménye
2020.11.28.Bundesliga
union berlin
3:3
eintracht frankfurt
Bundesliga
2020.02.24.Bundesliga
eintracht frankfurt
1:2
union berlin
Bundesliga
2019.09.27.Bundesliga
union berlin
1:2
eintracht frankfurt
Bundesliga
2012.03.26.Bundesliga 2
union berlin
0:4
eintracht frankfurt
Bundesliga 2
2011.09.30.Bundesliga 2
eintracht frankfurt
3:1
union berlin
Bundesliga 2
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Union Berlin – Köln

Akadtak jó hírek az Union háza tájáról, hosszú sérülése után a Hoffenheim ellen egyből góllal tért vissza Max Kruse, Andreas Luthe is visszatért a csapathoz (ő személyes ügyei miatt volt távol), viszont problémák is akadtak szép számmal. Taiwo Awoniyi és Sheraldo Becker sem bevethető, így Kruse párja a télen szerződtetett Petar Mesa volt.

Az első igazán nagy lehetőség a hazaiak előtt adódott, Schlotterbeck fejesét a gólvonal elől Katterbach tudta kivágni, a labda a felső kapufán megpattanva hagyta el a pályát.

Az első igazán nagy kölni lehetőségből meg gól született. Már a hosszabbításban jártunk, amikor Jonas Hector fordult le Knocheról, a válogatottat is megjárt középpályás elesett védője mellett, és nem magától. Knoche kirakta a lábát, jöhetett a tizenegyes. Amit Ondrej Duda végzett el, és magabiztosan rúgta be a labdát.

Az Union Berlinre nem jellemző, hogy félidei hátrányból tudnak fordítani, a szezonban ez még egyszer sem fordult elő velük. Egészen eddig a mérkőzésig.

A szünetet követően azonnal válaszoltak a hazaiak. Megint egy tizenegyes, ezúttal kezezés miatt. Jogos volt, a büntetőt pedig a visszatérő Max Kruse be is lőtte, ahogy az a nagykönyvben meg van írva.

És még mindig nem volt vége, ugyanis a csapatkapitány, Christopher Trimmel a 67. percben egy kapáslövés után már a hazaiakat juttatta előnyhöz. Ez volt a védő harmadik gólja a berlinieknél, de az első a Bundesligában.

És ez egy fontos gól volt, egy győztes gól volt.

Összefoglalás

Tuta és Amin Younes megkapták az ötödik sárga lapjukat, így a soron következő mérkőzést – tehát ezt – ki kell hagyniuk. Ez annyiba változtathatja meg a csapat szerkezetét, hogy csak Kamada szerepel majd, mint támadó középpályás, és két ék lesz, szemben a korábbiakkal, amikor csak André Silva szerepelt ott. Hogy ki lesz a párja? Minden bizonnyal Luka Jovic, aki érkezését követően nagyon bekezdett, azóta viszont alig lehet hallani róla. Lehet, hogy mégis Zinedine Zidane-nak volt igaza?

A vendégeknél továbbra sem elérhető Sheraldo Becker és Taiwo Awoniyi, Anthony Ujah régóta nem játszhat már, most pedig hozzájuk csatlakozott Christopher Lenz. Jó hírek is vannak, Joel Pohjanpalo és Christian Gentner is felépült a sérüléséből.

Kissé magas szorzóval adja az összes buki a Frankfurt győzelmét, valószínűleg megijesztette őket az elmúlt három mérkőzés eredménye. De ha csak abból indulunk ki, hogy hazai pályán még veretlenek… Hogy az Union idegenben nem egy világmegváltó csapat…

Szóval, én nem akarom az időtöket rabolni, a lényegre térek: Igen, megbotlott a Frankfurt, de a ló is megbotlik, pedig négy lába van. Ilyen népi bölcsességek után már csak a tipp maradt hátra: Hazai győzelmet várok!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső