Eintracht Frankfurt – VfB Stuttgart: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 március 03.
Eintracht Frankfurt
Teljesítmény:
V N N N N
  • Commerzbank-Arena
  • Március 06. 15:30
Nézd élőben itt:
Joker8
VfB Stuttgart
Teljesítmény:
N N D V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Hibázott a Frankfurt a hétvégén, és mivel a Wolfsburg nyerni tudott, ezért lépéshátrányba kerültek André Silváék a bronzéremért folytatott harcban. Egy hosszú veretlenségi sorozat szakadt meg, és egy elég valószínűtlen helyen, Brémában érte őket a vereség. Hát, nem hittem volna, hogy otthon tartják a három pontot…

Ellenfelük pedig az a VfB Stuttgart lesz, aki egyébként idegenben sokkal jobban teljesít, mint hazai pályán, de ezúttal ott, a Mercedes-Benz Arénában ütötték ki a Schalke 04 csapatát 5-1-re. A fényes siker után Christian Grosst, a Schalke vezetőedzőjét egyébként menesztették… Ez volt a második eset, hogy a stuttgarti győzelem egy edző állásába került. Emlékeztek? Még ősszel a Signal Iduna Parkban ugyanilyen arányban nyertek Wamangitukáék, az a meccs Lucien Favre állásába került. Úgy tűnik, aki 5-1-re kap ki tőlük, annak nincs tovább maradása a csapatánál…

Jöhet a mai második BuLi meccsünk? Jöhet az Eintracht Frankfurt – VfB Stuttgart találkozó?

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Werder Bremen – Eintracht Frankfurt

Az egyik legjobb idegenbeli teljesítmény a Frankfurté, a tabellán most a bronzért harcolnak, egyértelműnek tűnt, hogy ők nyerik ezt a bajnokit. Aztán az élet, pontosabban a Werder közbe szólt…

Remekül indult pedig a mérkőzés a vendégek számára, a házi gólkirály, André Silva a 9. percben bólintotta a kapu bal oldalába Filip Kostic beadását. Ezután viszont több nagy helyzetük… Nem is nagyon volt.

A félidő 0-1-gyel zárult, ugyan a Werdernek volt egy jó szabadrúgása (Milot Rashica lőtt, Kevin Trapp védett), és egy kapufája (szintén a koszovói durrantotta rá a labdát).

A második félidő elején azonnal egyenlített a Werder, nem mondhatni, hogy érdemtelenül. Milot Rashica ezúttal nem lőtt, hanem passzolt a jobbon felfutó Theodore Gebre-Silassie-nak, a cseh jobbhátvédnek még egy kis szerencséje is volt, mert Filip Kostic épp nem csípte el a passzt, a válogatott védő pedig a jobb alsóba helyezett.

Negyedórával később pedig már a Bréma vezetett: Az idei vezér, Joshua Sargent talált a hálóba, a szituáció pedig kísértetiesen hasonlított az első hazai gólra. Ezúttal nem Rashica, hanem Eggestein passzolt jobbra, az amerikai játékos pedig szintén a jobb alsót választotta. Trapp itt kis híján védett, de…

Adi Hutter azonnal lépett, és pályára küldte a Barkok – Hrustic – Luka Jovic triót, de ők sem tudtak segíteni, szabályos gól már nem esett a találkozón. Azért mondom ezt, mert a 69. percben Schmid még hálóba lőtt, de les miatt érvénytelenítették a gólt.

A forduló egyik meglepetése, ezt nyugodtan kijelenthetjük…

Előző 5 meccs eredménye
2020.11.07.Bundesliga
vfb stuttgart
2:2
eintracht frankfurt
Bundesliga
2019.03.31.Bundesliga
eintracht frankfurt
3:0
vfb stuttgart
Bundesliga
2018.11.02.Bundesliga
vfb stuttgart
0:3
eintracht frankfurt
Bundesliga
2018.02.24.Bundesliga
vfb stuttgart
1:0
eintracht frankfurt
Bundesliga
2017.09.30.Bundesliga
eintracht frankfurt
2:1
vfb stuttgart
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

VfB Stuttgart – Schalke 04

Nagyon sima győzelmet arattak a hazaiak a sereghajtó Schalke ellen. Mi is arra tippeltünk, hogy Kalajdzicék fognak nyerni, de ennyire könnyű győzelemre nem számítottunk…

A mérkőzés végeredménye 5-1 lett, és volt egy olyan periódusa a meccsnek, amikor a Schalke szrukolói reménykedhettek, hogy a kedvenceik felélednek, egy kihagyott büntető megpecsételte a sorsukat.

Az első félidő végén 3-1-et mutatott az eredményjelző, ebből két gólt Watura Endo, a japán védő/középpályás szerzett (mindkettőt úgy, hogy egy szöglet után az ötös hosszú sarkán ácsorgott, a labda pedig elé pattant), a harmadikat pedig Sasa Kalajdzic, aki ezzel a góljával beérte a házi góllövőlista élén Silas Wamangitukát.

Még a félidő lefújása előtt jött a szépítés, Sead Kolosinac lőtt védhetetlenül a bal alsóba.

A második félidő első húsz-huszonöt percéből nem igazán maradt meg semmi, de aztán a hajrában tizenegyeshez jutottak a vendégek, miután Kempf akasztotta a tizenhatosra betörő Haritot. A labda mögé Nabil Bentaleb állt, és ritka gyenge lövést eresztett meg, amit Gregor Kobel simán hárított.

És az utolsó öt percben a mentálisan szétesett – és talán edzőjük ellen futballozó – Schalke még két gólt kapott, két cserejátékos talált be: Klement és Didavi.

Biztató győzelem volt, amit hazai pályán még nem produkált a Stuttgart idén…

Összefoglalás

A vendégek legfontosabb hiányzója továbbra is Nicolás Iván González, de ameddig olyan játékos van a csatársorban, mint Sasa Kalajdzic, addig nincs miért aggódni. Az argentinon kívül nem léphet még pályára Mola, Egloff, Thommy és Csurlinov sem.

A Frankfurtnál Silva felépült (gólt is szerzett ugyebár), így már csak Felix Irorere van a maródiak listáján. A Hasebe – Younes – Tuta triónak pedig arra kell figyelnie, hogy ne kapjanak lapot, mert utána automatikus eltiltás következik.

Ősszel jó kis meccset játszottak egymás ellen, az akkor még hazai pályán nyeretlen Stuttgart kétgólos előnyről ikszelt, González és Castro góljaira André Silva és David Abraham válaszolt. Ebből a négyesből ketten biztosan nem tudnak ismételni a visszavágón. Az egyikük sérült, a másik pedig már nem a Frankfurt játékosa.

Azt még mindig elmondhatja magáról a Frankfurt, hogy azon kevés csapatok közé tartozik, akik hazai pályán nem szenvedtek vereséget. Ez még rajtuk kívül a Wolfsburgra és a Bayern Münchenre igaz.

Azt pedig már régóta tudjuk, hogy Pellegrino Matarazzo fiai mennyire jók idegenben. Ezen tabellán a harmadik helyen állnak… Ez egy kis/középcsapattól is nagy szó, hát még az egyik újonctól.

No, tippeljünk!

Abban szinte biztos vagyok, hogy a Frankfurtot odahaza nem tudják megverni, de a pontszerzés benne van a pakliban. Az 1X jó opció, de nagyon kicsi az odds rá. A másik lehetőség pedig az, hogy mindkét együttes hálóba talál. Ritka, amikor lőtt gól nélkül zárnak, ott van Kalajdzic, Wamangituka az egyik, Silva, Kostic, Kamada, Jovic a másik oldalon…

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső