Eintracht Frankfurt –Werder Bremen: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 október 29.
Eintracht Frankfurt
Teljesítmény:
V D V N N
  • Commerzbank-Arena
  • Október 31. 15:30
Nézd élőben itt:
QuickWin
Werder Bremen
Teljesítmény:
D D N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A mai napot Németországban fejezzük be, folytatódik ugyanis a német első osztályú bajnokság a hatodik fordulóból, ahonnan az Eintracht Frankfurt – Werder Bremen meccset választottam.

A vendégek úgy tűnik, kiheverték a tavalyi sokkot, az első forduló óta veretlenek, két győzelem és két döntetlen van még a nevük mellett, talán idén már nem lesznek kiesési problémáik, persze, várjuk ki a végét…

Az Eintracht Frankfurt pedig épp a hétvégén szaladt bele a késbe, nem szó szerint, de a Bayern München egy ötgólos sikert könyvelhetett el ellenük, ami azért önbizalom szempontjából sosem jó. Még akkor sem, ha az ellenfél Európa legjobb csapata.

Vágjunk is bele!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Bayern München – Eintracht Frankfurt

A címvédő úgy vághatott neki a találkozónak, hogy egy esetleges – és elég valószínű – győzelem esetén megvan a 700. bajnoki sikerük. Rosszul indult azonban számukra a találkozó, már rögtön az elején le kellett cserélni a kanadai Alphonso Daviest, helyére Lucas Hernandez állt be. Azóta már kiderült, a 19 éves védőnek legalább hat hetet kell hihagynia.

Davies nem folytatta, Robert Lewandowski viszont igen, az ő vezérletével döntötték el a mérkőzést a bajorok, a lengyel gólgép ugyanis egy mesterhármast vágott a Frankfurtnak.

Először a 10. percben talált be, Kingsley Coman passzából, majd a 26. percben gyorsan meg is duplázta saját és csapata góljainak számát. Ekkor egy jobbról beívelt szögletet bólintott a hálóba.

A második félidőben két védő közül lépett ki és Douglas Costa remek passzát váltotta gólra. Már itt, a 60. percben sejteni lehetett, hogy a Bayern még nem végzett és ez be is jött, további két góllal szomorították a frankfurti kaput védő Kevin Trappot.

Mindkét gólt egy csereember lőtte, a 68. percben beállt Leroy Sané a 72.-ben rúgta a negyediket, majd jött a szemtelenül fiatal Musiala, az ő találata zárta a mérkőzést.

Esélye sem volt a vendégeknek, de valahol mindenki erre számított.

Előző 5 meccs eredménye
2020.06.03.Bundesliga
bremen
0:3
eintracht frankfurt
Bundesliga
2020.03.04.Német Kupa
eintracht frankfurt
2:0
bremen
Német Kupa
2019.10.06.Bundesliga
eintracht frankfurt
2:2
bremen
Bundesliga
2019.01.26.Bundesliga
bremen
2:2
eintracht frankfurt
Bundesliga
2018.09.01.Bundesliga
eintracht frankfurt
1:2
bremen
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Werder Bremen – Hoffenheim

Jól alakul eddig a szezon a brémaiak számára, hiszen első vereségük óta nem találtak legyőzőre, két győzelem és egy döntetlen állt a nevük mellett. A Hoffenheim gárdáját fogadták, akik szintúgy csak egy vereséget szenvedtek ez idáig.

A végeredmény már nagyon hamar, az első félidő derekán kialakult, az ötödik percben a hazaiak szerezték meg a vezetést, egy jobboldali akció végén Eggestein büntetett, majd egy szintén szép góllal Geiger egyenlített. Ha választani kellene, hogy melyik volt a szebb találat, valószínűleg inkább utóbbi gólját említeném meg.

A meccsen egyébként a vendégek sokkal aktívabbak voltak, lett volna sansz megfordítani a találkozót már az első félidőben is, a másodikban ugyancsak, több ízben kellett a Werder kapusának hárítani.

Náluk viszont elfogyott a tudomány, a gólt követően alig-alig jutottak el az ellenfél tizenhatosáig.

Az 1-1-es döntetlennel ők lehetnek boldogabbak, kevésen múlt, hogy elszenvedjék második bajnoki vereségüket.

Összefoglalás

Egy 5-0-s pofontól nem mindig tud az ember azonnal felkelni, néha bizony padlón maradnak a csapatok. A Werder elleni találkozó már csak ezért is érdekes lehet, képes-e felállni a Frankfurt, vagy folytatja ezt a szereplést.

Alapvetően sokkal jobb csapatnak tartom őket, de már a tavalyi szezon is kurtán-furcsán sikerült, eddigi teljesítményük pedig jó volt, hiszen a Bayern elleni meccset megelőzően veretlenek voltak.

Azt gondolom, hogy sikerül felkeli, a Bréma utolsó meccse megmutatta, hogy azért nem egy világverő alakulatról van szó, még akkor sem, ha most jobb teljesítményt nyújtanak, mint a legutóbbi szezonban.

Az probléma, hogy a Frankfurtból Kostic nem szerepelhet a találkozón sérülés miatt, a túloldalon pedig Augustinsson kiválása okozhat gondokat.

Korábbi meccseiket elnézve az látható, hogy a tavalyi szezonban mindkét alkalommal nyert a Frankfurt, előtte pedig két döntetlent sikerült elérniük.

Kissé tanácstalan vagyok, de azt kell, hogy mondjam, frankfurti győzelemre számítok. De nem vagyok annyira bátor, inkább a gólok felé indulok el, mert abban több potenciált látok.

Általában betalálnak egymás ellen a csapatok, sokszor ugranak 2,5 gól fölé és bár Kostic nincs, attól még ott van egy nagyon jó csatársor Frankfurtban: Bas Dost és André Silva. Bennük bízom igazán, amikor arra tippelek, hogy 2,5 gól felett végeznek a csapatok.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső