Eintracht Frankfurt – Wolfsburg: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 április 08.
Eintracht Frankfurt
Teljesítmény:
N N D D V
  • Commerzbank-Arena
  • április 10. 15:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Wolfsburg
Teljesítmény:
N N N V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Egy kicsit szétnézünk a Bundesliga szombati meccsei között is, és milyen jól tesszük! A bajnokság harmadik és negyedik helyezettje vív csatát, amely dönthet a bronzérem sorsáról. Jelen pillanatban a farkasok, vagyis a Wolfsburg áll jobban, négypontos előnyük van Adi Hutterékkel szemben, de ha a hazaiak nyernek, akkor még nagyon is nyitott marad a verseny… Növeli a Frankfurt esélyeit, hogy hazai pályán még egyszer sem szenvedtek vereséget, csökkenti, hogy a Wolfsburg… Nos, elképesztően jó.

A szezon két igencsak meggyőző csapatáról beszélünk, akiktől bár mindenki jó teljesítményt várt, de ennyire jót talán nem. Hiszen azért vannak nagyobb költségvetéssel dolgozó gárdák a Bundesligában, de a Dortmund egy gyenge őszt, a Bayer Leverkusen egy gyenge tavaszt produkál(t), ezt tudták kihasználni a mostani főszereplőink.

Én egy nagyon jó meccsben reménykedem, remélem ti is! Vágjunk is bele, ne húzzuk az időt és tudjunk meg minden lényeges információt az Eintracht Frankfurt – Wolfsburg találkozóról!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Borussia Dortmund – Eintracht Frankfurt

A Köln elleni 2-2-t követően kötelező volt a győzelem a Borussia Dortmund számára, a Frankfurt megint el tudott húzni tőlük, egy győzelemmel egy picit megint a sarkukra léphettek volna. Nem voltak szerencsés helyzetben, mert fél szemmel már a kedd esti Bajnokok Ligája meccsükre is gondolniuk kellett.

És ezt az Eintracht – akik idegenben is elég jó teljesítményre képesek – ki is használta.

A meccs embere címet több játékos is megérdemelte volna, de Filip Kostic biztosan. Az egész mérkőzésen felszántotta a baloldalt, és két gólpasszt is kiosztott, ami könnyen lehetett volna három is…

A 12. percben jött az első tanári beadás, André Silva és Nico Schulz akartak odaérni, ez utóbbinak sikerült, de a feje oldalán pattant meg a labda, és pont Roman Bürki – na meg a kapu – irányába, 0-1.

Nem sokkal később Erling Haaland került helyzetbe egy remekbeszabott passzt követően, el is tudta belsőzni a labdát, de túlságosan szélesre sikeredett az a lövés.

Ettől függetlenül ment tovább előre a Borussia, és az Emre Can – Mats Hummels kettős összehozta az egyenlítést: Egy jobboldali szögletet Emre Can mellel tett tovább (nem biztos, hogy így akarta…), az ott ácsorgó Hummels eszmélt a leghamarabb, Kevin Trapp kapus teljes mértékben tehetetlen volt.

A második félidő közepén jött egy újabb nagyszerű Kostic beadás – ezúttal szabadrúgásból -, amit Stefan Ilsanker bólintott a kapu bal oldalába, de az osztrák elhamarkodottan ünnepelt, a partjelző mutatta, hogy lesen állt a gólszerző. Meg még két másik frankfurti játékos is.

Mégis övék lett a három pont, a 86. percben Luka Jovic harcolt a tizenhatoson belül, a védője szerelte, de Kostic – ahogy az egész meccsen – most is hajszálpontosan ívelt, ezúttal André Silva fejére, a portugál támadó fejesével a frankfurtiaké lett a győzelem.

Az biztos, hogy Dortmundban elég sokan fognak szorítani szombaton a Wolfsburgnak…

Előző 5 meccs eredménye
2020.12.11.Bundesliga
wolfsburg
2:1
eintracht frankfurt
Bundesliga
2020.05.30.Bundesliga
wolfsburg
1:2
eintracht frankfurt
Bundesliga
2019.11.23.Bundesliga
eintracht frankfurt
0:2
wolfsburg
Bundesliga
2019.05.24.Barátságos Mérkőzés
eintracht frankfurt
2:4
wolfsburg
Barátságos Mérkőzés
2019.04.22.Bundesliga
wolfsburg
1:1
eintracht frankfurt
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Wolfsburg – Köln

Bármilyen meglepő, a találkozó kölni helyzetekkel indult, kétszer is nagyon közel járt a gólhoz a kiesés ellen harcoló csapat. Először Rafael Czichos, a gárda középső védője próbálkozhatott jó közelről, maximum öt méterről, ám a labda kicsit lecsúszott a lábáról, így Casteels kapus nyugodtan nézhette végig az esetet.

A következő helyzetnél viszont már kevésbé volt nyugodt, Kattenbach baloldali beadására a csapatkapitány, Jonas Hector robbant be, és becsúszva kapu felé is tudta küldeni a labdát. Nem tudni, hogy Casteels tud-e szemmel védeni, ha igen, akkor óriási bravúrt hajtott végre a belga, a felsőlécre tolta Hector lövését.

Ezután ébredezett a Wolfsburg, és Xaver Schlager okos csavarása majdnem a jobb alsóban kötött ki. De csak majdnem.

A második félidő 69. percében született meg a találkozó egyetlen gólja, amit Josip Brekalo, a horvát légiós szerzett, de itt leginkább Wout Weghorst harcosságát kell dicsérni, aki három ember között is tovább tudta passzírozni a játékszert a szélsőnek.

A meccs legvégén még Shkirinek volt egy esélye egyenlíteni, nagyon megfeledkeztek róla a hazai védők, de egy picit Czichos zavarta, nem talált így kaput a védekező középpályás.

A győzelem úgy kellett mindkettejüknek, mint egy falat kenyér. Hát, a Köln éhes maradt…

Összefoglalás

Nem sokan, összesen hárman tudták a Frankfurtot kétvállra fektetni. Az egyik csapat a Bayer Leverkusen volt, a másik a Werder Bremen, a harmadik pedig a Wolfsburg. Ősszel 2-1-re sikerült nyerni a Volkswagen Arénában Wout Weghorst duplájának köszönhetően, a Frankfurt találatát az azóta már Belgiumba igazolt Bas Dost szerezte. A holland egyébként 11 meccsen 7 gólnál jár… Ezt csak úgy mellékesen jegyeztem meg.

Lássuk, kire nem számíthatnak a vezetőedzők! Renato Steffen és Admir Mehmedi dőlt ki a vendégektől, Paulo Otávio pedig eltiltását fogja tölteni. Érdekes lesz John Brooks és Marin Pongracic helyzete. A McKennie – Arthur Melo – Dybala trióhoz hasonlóan ők is karanténszabályokat szegtek, ami miatt büntetést kaptak a klubtól, de meglátjuk, lesz-e olyan vasszigor, mint a Juventusnál? Ott ugye a keretből is kirakták a három futballistát egy mérkőzés erejéig.

Vagy most a cél szentesíteni fogja az eszközt, és szemet hunynak efelett? Pongracic még nem is akkor gond, de Brooks konkrétan a védelem oszlopa. Kevin Mbabu játéka kérdéses még, de ahogy olvastam, szombatra bevethető lesz.

A hazaiaknál Ragnar Ache, Almamy Touré és Martin Hintenegger küzedenek kisebb-nagyobb sérüléssel, utóbbi játéka lehet fontos, és ő a hírek szerint nem fog készen állni.

Mindkét csapat erős, mindkét csapat megérdemelné a harmadik helyet. De csak egy végezhet a dobogó legalsó fokán. Nekem mindegy, melyikük lesz az, viszont az nem mindegy, hogy rúgnak-e gólt szombaton. Szerintem igen. Mindkét csapat legalább egyet-egyet.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső