Elche – Cadiz: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes – 2023.06.04.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 június 02.
Elche
Teljesítmény:
N D D N V
  • Estadio Manuel Martínez Valero
  • Június 04. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Cadiz
Teljesítmény:
N V N V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ha van olyan meccs a hétvégén, amire a sportfogadás kedvelői, meg úgy a teljes futballszerető közönség azt mondja, hogy lényegtelen, az az Elche – Cadiz meccs. Valahol értem őket, két, a tabella alsó harmadában levő együttes szerény, nem feltétlenül magas színvonalú meccse lesz ez. De bizonyos szempontból ezek az emberek tévednek is. Mert nagy a tét. A Cadiz még kieshet. Az Elche meg már kiesett.

A sárgamezesek tavalyhoz hasonlóan megint az utolsó pillanatokban menekülhetnek meg, ehhez elég egy győzelem az ellen a csapat ellen, amely összesen négyszer győzött harminchét meccsen…

Mégsem biztos, hogy ez olyan egyszerű lesz, az Olympusbetnél dolgozók szerint legalábbis semmiképp.

A hazaiak győzelme 2.63, a vendégeké 2.65, a döntetlen 3.40. A feszültség meglesz, a hajtás meglesz, a jó foci? Hát, az nem biztos…

Elche

Már hosszú fordulókkal ezelőtt eldőlt, hogy jövőre az Elche nélkül kezdődik meg a spanyol első osztály. A kiscsapat az egész szezonban borzalmasan teljesített, szerintem nagyon sokat elárul róluk az a tény, hogy összesen öt győzelmük van az idényben. És az a vicc az egészben, hogy kettőt ezek közül már akkor szereztek, amikor eldőlt, hogy kiestek.

Négy mérkőzés óta veretlen az Elche, ez a megtáltosodás azonban már nagyon későn jött. Nem mennek vele semmire, esélytelen még az is, hogy az Espanyolt beérjék.

De mindenesetre azért jár a taps az utóbbi egy hónapért, az Elche megverte az Athletic Bilbaot és az Atletico Madridot, ikszelt a Getaféval és a Sevillával. Nem olyan rossz csapatok ezek, nem?

Legutóbb a baszkok ellen nyertek idegenben 1-0-ra, talán Valverde és a többiek nem vették őket elég komolyan. Mindenesetre Lucas Boyé komolyan vette a meccset, és a kispadról beszállva a 92. percben megszerezte a csapat győztes gólját.

A gárda hazai mérlege egyébként nem túl erős, bár ezt biztosan ti is sejtettétek. 3-5-10-zel a 20. helyen szerénykednek. De volt ez ennél rosszabb is, három fordulóbal ezelőtt még 1-4-10-zel álltak…

A Cadiz ellen Omar Mascarell és José Ángel Carmona nem lesz pályán sérülés miatt, míg Carlos Clerc eltiltott.

A várható kezdőcsapat:

Badia – Lirola, Josan, Magallan, Bigas, Blanco – Gumbau, Guti, Fidel – Boyé, Milla

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.01.16.La Liga
cadiz
1:1
elche
La Liga
2022.05.07.La Liga
cadiz
3:0
elche
La Liga
2021.12.05.La Liga
elche
3:1
cadiz
La Liga
2021.05.16.La Liga
cadiz
1:3
elche
La Liga
2020.11.28.La Liga
elche
1:1
cadiz
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Cadiz

Nagyot hajrázik a Cadiz is, persze magukhoz képest. A kiscsapat is volt idén kiesőhelyen, sokan le is mondtak róluk. De ők nem, és az utóbbi időben aratott két nagy győzelmüknek köszönhetően egészen a tabella 13. helyéig léptek fel. És most még ez sem jelent biztos bennmaradást. Hiszen két pontra a Valladolid.

Az Elche pedig jó formában…

Na jó, a fontos meccseken képes a Cadiz jól játszani és nyerni, így tettek legutóbb is, mikor a Celta elleni kiesési rangadón maradt náluk az összes pont. Cristian Lozano gólját még nem adták meg, de később Rubén Sobrino már szabályos találatot szerzett, ez pedig elegendő volt a győzelemhez.

A gond most az, hogy idegenben kell pályára lépni, ahol 3-5-10-et hoztak tető alá idén, az utolsó négy meccsükön egy pontot szerezve.

Az sem túl jó, hogy Rubén Alcaraz, Cala, Brian Ocampo, Jon Ander Garrido, Victor Chust, Joseba Zaldua és Alex Fernandez sem játszhat, Alcarazon kívül minden itt felsorolt játékos sérült, a középpályás pedig eltiltott.

A várható kezdőcsapat:

Ledesma – Carcelen, Hernández, Mere, Espino – Bongonda, Escalante, San Emeterio, Sobrino – Ramos, Guardiola

Tippelde

Véleményem szerint nem lesz ez egy jó meccs. Gólokra legalábbis nem számítok.

Nagy küzdés fogja jellemezni, de én ezúttal két és fél gól alatti eredményre tippelek.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.92 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.91 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.93 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső