Empoli – Lazio: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2023.06.03.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 május 31.
Empoli
Teljesítmény:
D N D N N
  • Stadio Carlo Castellani
  • Június 03. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Lazio
Teljesítmény:
N N D V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az ezüstért mennek előre az olasz fővárosban, egyetlen lépésre vannak tőle. Bizonyos szempontból előnyös helyzetben van a Lazio, egyrészt két ponttal vannak a harmadik Inter előtt, másrészt korábbi edzőjük jövő szombaton BL-döntőt fog játszani, szóval kisebb gondja is nagyobb a Torino elleni meccsnél. A BL-indulás megvan Maurizio Sarrinak is, most pedig felteheti a koronát a szezonra. Kellett ehhez jó pár szerencsés esemény, például a Juventus újabb pontlevonása, így visszaugrottak a második helyre Ciro Immobiléék.

Az Empoli a szezon végére belejött, szépen gyűjtögetik a pontokat, de az utolsó meccsen nekik azokra már nincs szükségük.

Az online sportfogadás szakértői szerint esélyesebb a Lazio, ez nem is vitás, de láthatóan megadják a hazaiaknak is az esélyt.

Ott a Powbet, ahol 3.40 az Empoli győzelme, 3.60 a döntetlen és 2.00 a Lazio-siker.

Jöjjön az Empoli – Lazio mérkőzés!

Empoli

Lehet, hogy az Empoli lesz az a csapat, amelyik kiejti a Veronát. Még akkor is, ha most a Lazio lesz az ellenfél. Legutóbb Marco Zaffaroniékkal játszottak, és az utolsó pillanatban tudtak egyenlíteni, a 96. perces gól nekik egy pontot jelentett, a hazaiaknak meg azt, hogy maradtak kiesőhelyen. Oké, a gólról nagyon nem tehettek, Giangiacomo Magnani talált a saját kapujába.

Nagy volt a kontraszt a játékban azután, hogy az Empoli előtte a Juventusnak négyet rúgott.

Paolo Zanetti csapata az alsóházban van, de ahogy tavaly, úgy idén is simán maradnak bent a legjobbak között. Vagy a 13. vagy a 15. helyen végeznek, függ ez attól, hogy az utolsó fordulóban milyen eredmények lesznek.

A csapat hazai pályán igazán veszélyes, főleg mostanában. Nyolc győzelmük van, négy döntetlenük és hat vereségük. Az utolsó öt mérkőzésükön a Stadio Carlo Castellaniban négyszer nyertek, egyszer kikaptak.

A múltkor még egész sok sérültjük volt, ez mostanra kettőre redukálódott: Razvan Marin és Koni de Winter nem játszhat a Lazio ellen.

A várható kezdőcsapat:

Vicario – Ebuehi, Ismajli, Luperto, Parisi – Grassi, Bandinelli – Akpa Akpro, Fazzini, Cambiaso – Caputo

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.01.08.Serie A
lazio
2:2
empoli
Serie A
2022.01.06.Serie A
lazio
3:3
empoli
Serie A
2021.08.21.Serie A
empoli
1:3
lazio
Serie A
2019.02.07.Serie A
lazio
1:0
empoli
Serie A
2018.09.16.Serie A
empoli
0:1
lazio
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Lazio

Úgy vettem észre, hogy a Lazio játékosainak lába a legfontosabb pillanatokban remegnek meg. Maurizio Sarrinak ezzel muszáj lesz kezdenie valamit. No nem szombaton, amikor pályán lesznek a fiúk, hiszen az egykori Napoli és Juventus edző csak a lelátóról figyelheti a legényeit. A Cremonese elleni meccsen ugyanis kiállították.

Azon a meccsen, amely könnyűnek indult, és amely nagyon nehéz lett. Már 2-0-ra vezetett az első félidőben a Lazio – Elseid Hysaj és Sergej Milinkovic-Savic góljaival -, amikor a fordulás után négy perc alatt egyenlített ki a kieső kiscsapat. Manuel Lazzari ráadásul öngólt vétett.

Innentől mehetett a nagy küzdés, amit már láttunk párszor idén a csapattól. Volt, amikor ez nem vezetett eredményre, de most igen, a szerb óriás, Milinkovic-Savic a 89. percben talált be, neki ez a második gólja volt, csapatának meg a harmadik.

Így a Lazio őrzi a második helyét, de ez csak akkor maradhat meg biztosan, ha ezúttal is nyernek.

Idegenben ettől annyira nem kell félni, az idényben 18 meccsből 10-et nyertek meg, 4-szer ikszeltek, 4-szer kikaptak.

Az utolsó találkozóra csak Adam Marusic és Danilo Cataldi marad ki sérülés miatt.

A várható kezdőcsapat:

Provedel – Lazzari, Casale, Romagnoli, Hysaj – Milinkovic-Savic, Vecino, Luis Alberto – Pedro, Immobile, Zaccagni

Tippelde

Kemény összecsapás várható, és az eddigiek alapján most sem leszünk híján a góloknak. Az Empoli 2015 óta nyeretlen, ez most is megmarad.

A Lazio pedig megnyeri a meccset. Ilyen egyszerű ez… Vagy legalábbis most annak tűnik.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 2.00 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 2.00 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.95 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső