Energetik-BGU – Brest: Fogadási Tippek és Vysshaya Liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 május 12.
Energetik-BGU
Teljesítmény:
N N V V V
  • RCOR-BGU Stadion
  • Május 16. 14:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Brest
Teljesítmény:
N N V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A forduló legnagyobb meglepetését a most hazai pályán játszó Energetik szolgáltatta, akik az eddig kiváló formában játszó, listavezető Slutskot fektették két vállra, méghozzá idegenben. Nem sok esélyt láttak arra a győzelemre, arra pedig még kevesebbet, hogy ezen a mérkőzésen nyerhetnek, még akkor is, ha előrébb állnak a tabellán aktuális ellenfelüknél. Az Energetik-BGU – Brest mérkőzését próbáljuk megtippelni.

Mi történt az előző fordulóban?

Az Energetik a mérkőzést megelőzően négy mérkőzést játszott idegenben, kétszer nyertek, kétszer veszítettek. A Slutsk első helye elég meglepő, mégis ők voltak a meccs esélyesei. A végeredmény már az első félidőben kialakult és a meccs hőse az idén remekül teljesítő Jaksibajev volt, ő rúgta ugyanis mindkét vendég gólt. Jó, tegyük hozzá, hogy mindkettőt büntetőből szerezte, de ugyebár egy tizenegyest is ki lehet hagyni. A tizenegyesek jogosságát nem lehet vitatni, és a második gól előtt majdnem védeni tudott Pankratov.

A szépítés Umar nevéhez fűződik, 6 méterről lőtt az Energetik kapujába.

A második félidőben lett volna lehetőség arra is, hogy a hazaiak egyenlítsenek, de arra is, hogy az Energetik növelje előnyét, de Jaksibajev túlságosan önző volt, és passz helyett még kiszorított szögből is a lövést választotta passz helyett. Rosszul tette, csak az oldalhálót találta el, pedig középen ketten is érkeztek.

A meccs krónikájához tartozik még egy Energetik piros lap, ezt Musahagian kapta, így ő kihagyni kényszerül majd a Brest elleni mérkőzést.

Az összképet tekintve megérdemelten nyert az Energetik, a Slutsk nem tudott úgy játszani, ahogy az elmúlt hetekben megszokhattuk tőle.

Összesen kétszer találkoztak a csapatok az előző évtizedben, az Energetik ezeken a meccseken nem tudott nyerni. Egy döntetlen és egy tavalyi Brest győzelem a teljes mérleg, de azt a meccset sokáig emlegették a brestiek, hiszen akkor 6-2-re diadalmaskodtak Gordejcsukék.

Előző meccs eredménye
2019.08.24.Vysshaya League
dynamo brest
6:2
energetik bgu
Vysshaya League
2019.04.21.Vysshaya League
energetik bgu
1:1
dynamo brest
Vysshaya League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

A Brest a forduló rangadóját játszotta, a Dinamo Minsk ellen léptek pályára. Előzetesen döntetlent tippeltem, de belátom, rossz döntés volt. Mostanság a Minsk jó vagy legalábbis jobb formát mutatott, az előző eredmények is adták a döntetlent, de úgy nehéz, ha az egyik csapat az első félidő elején az öltözőben marad.

Márpedig itt ez történt, már négy perc elteltével vezetést szerzett a Brest, egy öngólnak köszönhetően. Egy beadás mindenki előtt elszállt (pedig lett volna lehetőség felszabadítani), végül a menteni igyekvő Brucsics a saját kapujába lőtt. Szerencsétlen öngól volt.

Ezt követően sem vett vissza a Brest, a Minsk hibáiból éltek a hazaiak, de egy kapufánál tovább nem jutottak.

Először került helyzetbe a kékmezes Minsk, de azt egyből kihasználták: A 24. percben Danilo ugrott ki remekül a védők között és szépen elpasszolta a labdát Ignatovics mellett. Ez volt a brazil első gólja a szezonban.

Más említésre méltó jelenet nem történt az első félidőben, a statisztika alapján látszott, mennyire igazságtalan játék a futball, a Minsk alig-alig tudott eljutni a kapuig, az állás mégis 1-1 volt.

Egészen a második félidő 6. percéig, amikor Laptev fejjel volt eredményes, de a gólt egy nagy kapusbaki előzte meg, Rudenok teljesen feleslegesen mozdult ki egy beadásra, Laptev dolgát pedig még az sem nehezítette, hogy az őt felügyelő védő felugorjon vele. Így a csatár senkitől sem zavartatva fejelhetett. Mint később kiderült, ez a győztes gól volt.

Összesen kétszer találkoztak a csapatok ebben az évtizedben, az Energetik ezeken a meccseken nem tudott nyerni. Egy döntetlen és egy tavalyi Brest győzelem a teljes mérleg, de azt a meccset sokáig emlegették a brestiek, hiszen akkor 6-2-re diadalmaskodtak Gordejcsukék.

Csalóka a tabella, az alapján az Energetik győzelmére számíthatnánk, de valószínűbb a vendégek diadala. Arra lehet számítani, hogy mindkét csapat rúg gólt, ez egy jó opció lehet, ha fogadásra adjátok a fejetek. Mindenesetre, Brest győzelmet várok, tippem: 1-2; 1-3.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső