Erzgebirge Aue – Karlsruhe: Fogadási Tippek és Bundesliga 2 Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 június 05.
Erzgebirge Aue
Teljesítmény:
V V D N V
  • Sparkassen-Erzgebirgsstadion
  • Június 07. 13:30
Nézd élőben itt:
QuickWin
Karlsruhe
Teljesítmény:
D D D N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Elég rossz sorozatot kapott el az Aue, az utóbbi hetekben nem jönnek a győzelmek, legutóbb pedig egy kisebb pofonba szaladtak bele a feljutásért küzdő Heidenheim otthonában. Idegenben mondjuk amúgy sem szerepeltek erősen, így várható volt, hogy a hazaiak így vagy úgy, de bedarálják őket.

A másik oldalon az a Karlsruhe áll, akik továbbra is küzdenek azért, hogy a BuLi 2 mezőnyének tagjai legyenek a következő szezonban.

Mivel nagyon közel van már a befejezés, minden meccs és minden pont számít nekik, biztosan nem feltartott kézzel érkeznek a Sparkassenbe. Azonban az egy dolog, hogy ők mit akarnak és az egy másik, hogy az Aue mennyire fogja komolyan venni ezt a meccset, hiszen ők a biztos középmezőny jótékony melegét élvezik. Van lehetőségük előbbre jutni (egy győzelem és egy szerencsés forduló esetén feljebb is léphetnek, de csúszhatnak még lejjebb is, évek óta nem látott tolakodás van a középmezőnyben), hazai pályán pedig az egyik legjobb teljesítmény az övék.

Nem lesz könnyű dolga a vendégeknek az Erzgebirge Aue – Karlsruhe találkozón.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Heidenheim – Erzgebirge Aue

Ahogy említettem, megrázták a pofonfát az Aue játékosai. A Heidenheim rendelkezik a legjobb hazai mérleggel, míg az Aue a második legrosszabb idegenbelivel, szóval számíthattunk a hazaiak győzelmére.

Egy félidőnyi játék után azonban 0-0 volt az állás, bár a Heidenheim megszerezhette volna a vezetést, de Schnatterer a félidő felénél kihagyott egy tizenegyest.

Ami nem jött össze a csapatnak az első félidőben, az összejött a másodikban, bár ehhez kellett az Aue segítsége is. Pontosabban Rizzutoé, akinek öngóljával megszerezték végül a vezetést.

Innentől kezdve pedig már nem volt megállás, további két gólt passzíroztak a vendégek hálójába, előbb Kerschbaumer, majd Schimmer volt eredményes.

Egymás elleni meccseik:

Az őszi bajnoki mérkőzésükön 1-1-es döntetlent játszottak a Karlsruhe pályáján, de volt, amikor nagyobb téttel bíró meccsük volt. A 2017-18-as szezonban az Aue-nak nagyon nem ment, osztályozót kellett játszaniuk a bentmaradásért. Ellenfelük pedig a harmadosztály 3. helyezettje volt: A Karlsruhe. Mint alább láthatjátok, az első meccs döntetlenjét követően az Aue nagy fölénnyel nyerte a visszavágót, így akkor elintézték, hogy a Karlsruhe ne szerepelhessen a másodosztályban.

Előző 5 meccs eredménye
2019.11.11.Bundesliga 2
karlsruher sc
1:1
erzgebirge aue
Bundesliga 2
2018.05.22.Bundesliga 2
erzgebirge aue
3:1
karlsruher sc
Bundesliga 2
2018.05.18.Bundesliga 2
karlsruher sc
0:0
erzgebirge aue
Bundesliga 2
2017.03.10.Bundesliga 2
erzgebirge aue
1:0
karlsruher sc
Bundesliga 2
2016.09.24.Bundesliga 2
karlsruher sc
2:0
erzgebirge aue
Bundesliga 2
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Karlsruhe – St. Pauli

Hát, a Karlsruhe nagy lehetőséget szalasztott el, nem világverő alakulat a St. Pauli, pláne nem idegenben.

Az esélyt is megkapták a vezetés megszerzésére, de Ben-Hatira nem élt a kínálkozó lehetőséggel és kihagyta a megítélt büntetőt. Jött is a bosszú, Diamantakos szép mozdulattal verte át Uphoffot, amivel a vendégeknél volt az előny. De nem sokáig, jött Wanitzek, beadásába beleért Gondorf, kialakítva ezzel az 1-1-es végeredményt.

Tényleg nagy lehetőség volt ez, beérhették volna a Nürnberget, helyette maradt a kétpontos hátrány.

Összefoglalás

Az Aue hazai pályán jó, mi több, az egyik legjobb. Csak a Stuttgart, a Hamburg és a Heidenheim produkált jobb eredményt saját stadionjában, ők pedig ugyebár a feljutásért küzdenek. De az a fránya idegenbeli statisztika… Ha egy fokkal jobb lenne, most ők is az élmezőnyben lennének és a Bundesliga tagságért harcolnának.

A Karlsruhe újoncként szerepel a BuLi 2-ben, de lehet, hogy az a tagság tiszavirág életű lesz. Az újrakezdés óta látni a fejlődést, a jó eredményeket, de ez a bajnokság nagyon hektikus. Nagyon hasonlít a francia másodosztályra (ami az egyik kedvencem), ahol olyan szintű kiszámíthatatlanság uralkodik, hogy öröm fáj nézni.

Most nem olyan éles a szituáció, mint a fent említett osztályozós meccseken, egy Aue-győzelemtől nem fog kiesni a Karlsruhe, de mivel közeleg a végelszámolás, minden pontra szükségük lenne a vendégeknek.

Egy döntetlent kinézek a Karlsruhéból, de azt nem, hogy a Sparkassenben győzni tudjanak. Ez a döntetlen is szól inkább az Aue gyenge formájának.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső