Erzgebirge Aue – Sandhausen: Fogadási Tippek és Bundesliga 2 Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 május 13.
Erzgebirge Aue
Teljesítmény:
V N D V V
  • Sparkassen-Erzgebirgsstadion
  • Május 16. 13:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Sandhausen
Teljesítmény:
D D V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mindig örömteli, ha újra elindul egy bajnokság. Ebben a helyzetben az ember örült annak, hogy a fehéroroszok nem hagytak futball nélkül minket, de ha egy felfüggesztett bajnokság indul újra, az még nagyobb öröm, hiszen az azt jelenti, hogy a vírus talán lecsengőben van. Szigorú intézkedések ide, zárt kapu oda, jó érzés elemezni és megfigyelni egy régi-új bajnokság meccsét illetve meccseit.

Így van ez a német másodosztályú bajnoksággal is, ahol rengeteg nagy múltú, patinás csapat várja, hogy újra a legmagasabb osztály tagja lehessen. Vannak csapatok, akiknek erre van esélye és sajnos olyanok is, akik évek óta lejtmenetben vannak.

A Dresden (és aktuális ellenfele) kivételével minden csapat pályára lép, míg a sereghajtónál sajnos két játékos is pozitív tesztet adott, így a teljes keretet karanténba helyezték két hétre. Ezért veszélyes az újraindítás, könnyen egy dominó-effektus jöhet létre, de nem szeretnék vészmadárkodni. Remélhetőleg, a két játékos is hamar túlesik ezen a nyavalyán!

Térjünk is vissza a futballra, azon belül is az aktuális találkozónkra, amely az Erzgebirge Aue – Sandhausen találkozó lesz.

A csapatokról

A tavalyi évet a két gárda egymás mögött fejezte be, az Ibolyák a 14., míg a Sandhausen a 15. pozícióban végzett. Mindkét csapat játszott a tűzzel és majdnem meg is égették magukat, mivel a 16. helyen végző csapatnak már osztályozót kell játszania bentmaradásért.

A jelenlegi idény már egy kicsit jobban alakul a hazaiaknak, a 8. helyen állnak, ez azért sokkal megnyugtatóbb, de a Sandhausen most is a 13. Veszélyes ez, négy pontra van a Wehen, aki jelenleg a 16.

Beszéljünk egy kicsit a keretről is!

Az Aue-nál előszeretettel vesznek kölcsön olyan fiatal vagy fiatalabb játékosokat, akiket a nagyobb, első osztályú klubok adtak kölcsön a több játéklehetőség érdekében. Ez hol bejön, hol nem… Vegyük például a Crvena zvezdától kölcsönvett Kupusovicsot, aki még egyetlen mérkőzést sem játszott a felnőttek között, viszont a FIorentinától érkezett Jacob Rasmussen azonnal kezdő lett.

A fiatalok mellett szükség van a rutinra is, így nem egy játékos már elmúlt 30 esztendős.

Előző 5 meccs eredménye
2019.10.05.Bundesliga 2
sv sandhausen
2:2
erzgebirge aue
Bundesliga 2
2019.03.02.Bundesliga 2
sv sandhausen
0:3
erzgebirge aue
Bundesliga 2
2018.09.26.Bundesliga 2
erzgebirge aue
0:2
sv sandhausen
Bundesliga 2
2018.03.03.Bundesliga 2
sv sandhausen
1:1
erzgebirge aue
Bundesliga 2
2017.09.22.Bundesliga 2
erzgebirge aue
1:0
sv sandhausen
Bundesliga 2
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

A csapat egyik legjobbja az azeri csatár, Dimitrij Nazarov illetve a német saját nevelésű középpályás Jan Hochscheidt. Mindketten 8 gólnál járnak, ezzel holtversenyben övék a házi gólkirályi cím, de Hochscheidt esetében ez nagyobb szó, hiszen leginkább a középpályán mozog otthonosan.

Dirk Schuster vezetőedző régóta nem számíthat Steve Breitkreuzra és Fabian Kaligra, mellettük pedig kiesett még Erik Majetschak és Pascal Testroet. Utóbbi játékos nevezhető alapembernek, az ő hiányát meg fogják érezni a hazaiak, pláne, hogy eltiltás miatt Calogero és Baumgart sem lehet ott a pályán.

A Sandhausen – ahogy azt korábban is említettem – ott folytatta a szezont, ahol tavaly abbahagyta. Ez pedig nem jó hír, de a szurkolók már biztosan megszokták, nem jellemző, hogy a Sandhausen az első tízben végezne.

A játékoskeretet elnézve ez a helyezés teljesen reális, a kiesés meglepetés lenne. Vannak erős játékosaik, közülük meg kell említeni Gislasont, aki 45-ször húzta magára a válogatott mezét és megjárta a 2016-os Európa Bajnokságot is.

Leggólerősebb csatáruk Kevin Behrens, aki tizenegyszer talált a hálóba az idei szezonban, ez pedig pályafutása eddigi legjobb teljesítménye. Más kérdés, hogy eltiltás miatt a hétvégi bajnokin nem szerepelhet.

A forma

Sem az Aue, sem a Sandhausen nem élete formájában focizott, amikor ideiglenesen leállították a bajnokságot. Ha az utolsó öt meccsüket nézzük: A Sandhausen 3 vereséget és két döntetlent ért el, míg az Aue mérlege 1 győzelem, 1 döntetlen, 3 vereség.

Egymás elleni meccseik

Kiegyenlítettnek mondható az egymás elleni mérlegük, az Aue hét meccset nyert, ellenfelük négyet. Emellett hat döntetlen született.

Utolsó meccsüket 2019 őszén játszották, 2-2-es döntetlennel ért véget a találkozó. A gólszerzők közül most Behrensre illetve Testroet-ra nem számíthatnak a mesterek.

Adná magát, hogy hazai győzelemre tippeljek, az Aue az egyik legjobb csapat, ha csak a hazai meccseiket nézzük, míg a Sandhausen idegenben eddig csak kétszer tudott nyerni. Nem is szaporítom a szót, az odds remek, hazai győzelmet várok.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső