Espanyol – Almeria: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes – 2023.06.04.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 június 02.
Espanyol
Teljesítmény:
D D N V V
  • RCDE Stadium
  • Június 04. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Almeria
Teljesítmény:
D V N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az előző tippben egy kiesőről és egy lehetséges kiesőről volt szó. Most ugyanez jön. Az Espanyol hiába gyújtotta be a rakétákat az utolsó három fordulóban, elbukták annak a lehetőségét, hogy jövőre is az első osztályban szerepeljenek. És itt az ellenfelük, az Almeria, amely még nincs biztonságban. Egyetlen pontra a kiesést jelentő helyezés, iparkodniuk kell, de Barcelonában ez nem lesz könnyű.

Az Espanyol szeretne szépen elköszönni az élvonaltól, és nem vagyok abban biztos, hogy eleve feladják a találkozót.

Meg különben is, az Almeria idegenben a La Liga legrosszabb csapata…

Ilyen információk birtokában alkották meg az online sportfogadás szakemberei a szorzókat, melyek mégis inkább az Almeria felé húznak. A Betrophy csapata 2.40-et adott a vendégekre, 2.75-öt a hazaiakra és 3.70-et a döntetlenre.

Következzen az Espanyol – Almeria találkozó!

Espanyol

Nem is olyan régen az Espanyol még az Európa-ligában verte meg a Fradit. Azóta megjárták a másodosztályt, megnyerték azt, most pedig megint kiestek az élvonalból. Nem is viselték ezt jól a szurkolók, akik többet vártak csapatuktól. Nem meglepő, hiszen tavaly a középmezőnyben végeztek, elvárható lett volna, hogy ne a kiesés ellen küzdjenek.

Ám tele voltak gondokkal, amikből láthatóan nem tudtak kijönni. Raúl de Tomás látványos mellőzése, majd távozása szintén nem segített. Kétségtelenül gyengült az Espanyol, és most már tudjuk, teljesen függetlenül az utolsó körtől, mennek a La Liga 2-be.

Ez egyébként a hétvégén, a Valencia elleni mérkőzésen dőlt el a Camp de Mestallában. Ahol még vezetett is az Espanyol (2-1-re Cesar Montes és Martin Braithwaite góljaival), de a végén Rubén Baraja csapata egyenlített. A 90. percben. Három percet kellett volna kihúzni, hogy a remények éljenek a barcelonai csapat számára.

Így most nincs tét, de a szurkolóknak bizonyítani kell. Nem vehetik félvállról a meccset. Hogy aztán ki megy és ki marad, az jó kérdés. A két fenti gólszerző például túl jó ahhoz, hogy a másodosztályban szerepeljen. Ott van még Joselu, aki ingyen fog kölcsönbe távozni a Real Madridba, ráadásul még a fizetését is az Espanyol fogja fizetni egy záradék miatt… Szóval lesznek átalakulások.

A csapat hazai mérlege a második leggyengébb, 4-6-8, ami 18 pontot jelent.

Legutóbb csak Gori hiányzott a keretből, a fiatal középpályás még most sem állhat rendelkezésre.

A várható kezdőcsapat:

Pacheco – Gil, Montes, Gomez, Cabrera, Oliván – Puado, Darder, Suárez – Joselu, Melamed

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.01.27.La Liga
almeria
3:1
espanyol
La Liga
2021.04.19.La Liga 2
almeria
1:1
espanyol
La Liga 2
2020.12.20.La Liga 2
espanyol
2:1
almeria
La Liga 2
2020.09.05.Barátságos Mérkőzés
espanyol
4:0
almeria
Barátságos Mérkőzés
2015.01.25.La Liga
espanyol
3:0
almeria
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Almeria

Veszélyzónában az Almeria is. A Rubi által irányított kiscsapatban talán több van ennél, minthogy a kiesés elől meneküljenek, de ez az idény nem úgy sikerült. A játékosok bíznak abban, hogy jövőre javíthatnak.

Bebiztosíthatták volna ezt a múlt héten, amikor a Real Valladolid csapatát fogadták hazai pályán. Elvétve a vendégeknek is voltak lehetőségeik, de a mérkőzés egészét az Almeria csapata irányította. Több nagy helyzetet hagytak ki, még a kapufát is eltalálták. De gólt azt nem tudtak szerezni.

Ezúttal idegenben kéne bizonyítani, és ez 18 mérkőzésből csak egyszer sikerült, ha szigorúan nézzük. Egy győzelme van a csapatnak vendégként, néhány hete a Getafét verték 2-1-re.

Mérlegük 1-4-13.

Luis Suárez eltiltott, Leo Baptistao, Kaiky, Chumi és Martin Sviderski pedig sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Martínez – Pozo, Ely, Babic, Centelles Plaza – Melero, Costa, Robertone – Lazaro, Sousa, Embarba

Tippelde

Adri Embarba számára biztos különleges lesz a meccs, ő korábban az Espanyol csapatát erősítette, sőt meghatározó játékosuk volt. Idén aztán távozott, és most a korábbi közönségkedvenc tovább szomoríthatja egykori csapatát.

Bár az Almeria nem jó idegenben, a múltkori, Valladolid elleni játékuk elég jó volt, ha ezt át tudják menteni, megnyerhetik a mérkőzést.

Mi azt mondjuk, hogy legalább egy gól lesz mindkét oldalon, a többit meg később majd meglátjuk. Szóval a mi tippünk most a BTTS – mellette pedig talán a döntetlen a legszimpatikusabb…

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.47 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.49 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.50 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső