Észak-Írország – Hollandia: Fogadási Tippek és EB selejtező Előzetes

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2019 november 13.
Észak-Írország
Teljesítmény:
N V V N N
  • Windsor Park, Belfast
  • április 25.
Nézd élőben itt:
Joker8
Hollandia
Teljesítmény:
N N N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ha valaki most rápillant a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság selejtezője C-jelű csoportjának állására, akkor igazából az előzetes papírforma megvalósulását láthatja, hiszen Hollandia vezet 15 ponttal, ugyanennyi van Németország válogatottjának is és mögöttük a harmadik helyen jön 12 ponttal Észak-Írország, Fehéroroszország és Észtország nem tudott beleszólni a küzdelmekbe.

A szombati Észak-Írország – Hollandia mérkőzés óriási téttel bír a hazaiak számára, ha nyernek, marad esélyük a továbbjutásra, ha nem járnak sikerrel, akkor biztosan lemondhatnak az EB-ről, főleg, hogy az utolsó fordulóban Németországban kellene nyerniük. A hollandok már egyetlen ponttal is biztosan továbbjutók, ahogy az ugyanezen a napon Fehéroroszországot fogadó németek is, tehát az egész C-csoport végeredménye nagyjából ezen az egyetlen meccsen múlik. Azért az már előzetesen is leírható, hogy reálisan nézve az esélyeket, az észak-íreknek roppant csekély esélyük van a továbbmenetelre.

Ha csak a szorzókat nézzük, akkor nem igazán látnak a fogadóirodák és a fogadók esélyt arra, hogy az észak-írek akár csak egyetlen pontot is szereznek ezen a mostani meccsen és ezt a feltevést az is alátámasztja, hogy a hollandok az utolsó 12 meccsükön 8 győzelem és 2 döntetlen mellett csak 2 vereséget szenvedtek el, azok ráadásul pedig igen vállalható vereségek voltak (1 gólos vereségek a portugálok és a németek ellen). Plusz még nézzük ehhez hozzá azt is, hogy a tulipánosok félelmetes formában érkeznek Észak-Írországba, négy győzelem van mögöttük, szeptemberben például idegenben 4-2-re tudták megverni a németeket egy olyan meccsen, ahol Németország csapatának nem volt túl sok esélye.

A hazaiak formája ezzel szemben kissé hullámzó, az biztos, hogy nem egy döntetlenes csapatról van szó, az utolsó 10 meccsükből csak egyetlen egál született, három vereség mellett hat győzelmet tudnak felmutatni, de sajnos ezeket könnyű ellenfelek ellen (Észtország, Fehéroroszország és Luxemburg volt az ellenfél a hatból öt meccsen) és pont azokat a találkozókat bukták el, amelyek sorsdöntőek lettek volna a csapat számára: simán kikaptak otthon a németektől és idegenben a hollandoktól.

Előző meccs eredménye
2019.10.10.EB-selejtező 2020
Hollandia
3:1
Észak-Írország
EB-selejtező 2020
2012.06.02.Barátságos
Hollandia
6:0
Észak-Írország
Barátságos

És bár nem kétséges, hogy a Zöld-Fehér Hadsereg (ahogy az észak-íreket szokták becézni) teljes erővel fog rohamozni, de azért a keret erősségét és a formát is figyelembe véve, csekély az esélyük a pontszerzésre, még úgy is, hogy a vendégek oldalán az igencsak meghatározó csatár, Memphis Depay sérülés miatt nem lesz a keretben, ahogy hiányozni az influenzával küszködő középpályás, Wijnaldum is.

Ronald Koeman edzőnek mindenesetre Depay helyére négy lehetséges választása van, Babel, Weghorst, de Jong és a fiatal tehetség, Boadu is bevethető (utóbbi 18 éves támadó a holland válogatott egyik nagy ígérete), szóval nem igazán vonható kétségbe a biztos vendéggyőzelem tippje, ráadásul azt figyelembe véve, hogy az Oranje 6 meccsen ebben a csoportban 19 gólt szerzett, a vendéggyőzelmet még a 2.5 gólszámnál több gól tippjével is kiegészíthetjük.

És még egy érdekesség, ami a biztos vendégsiker mellett szól: elég zavaros jelenleg az edzői helyzet az észak-íreknél, még egyes csapattagok sem teljesen értik, hogy a válogatott edzője, Michael O’Neill hogy fogja ellátni ebben a pozícióban a feladatát, miközben nemrégiben a Stoke City edzője is lett. Egyes sajtóorgánumok egyébként Észak-Írországban már most arról beszélnek, hogy a nemzeti csapatnak majd márciusban, egy playoffban kell kivívnia a kijutást az EB-re, tehát igazából vannak hangok, amelyek meg is magyarázták a csoporteredményeket – ha ezt mind összeadjuk, akkor nem igazán kérdés, miért fog simán nyerni Hollandia.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső