Everton– Aston Villa: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 14.
Everton
Teljesítmény:
V D V N N
  • Goodison Park
  • Július 16. 19:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Aston Villa
Teljesítmény:
N V V V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Három forduló maradt hátra a Premier League idei szezonjából, az Aston Villa pedig egyre nagyobb bajban. Az újonc birminghamiak hiába nyertek az előző fordulóban, kivétel nélkül az összes riválisuk nyert, így nem csökkent hátrányuk, igaz nem is nőtt a különbség. Liverpoolból kellene ezúttal pontot vagy pontokat rabolni, mivel Everton – Aston Villa meccset rendeznek.

Nincsenek jó formában Calwert-Lewinék, utolsó három meccsükön nyeretlenek maradtak, legutoljára nagyon simán kaptak ki a Wolvestól.

A fogadóirodák – mondani sem kell – a rossz forma ellenére a hazaiakat tartják esélyesebbnek, de vajon tényleg így van? Vagy lehet esélye a Villának?

Csütörtökön Everton – Aston Villa mérkőzést rendeznek az angol első osztályú bajnokságban.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Wolves – Everton

Santo Espirito csapata sokáig fej-fej mellett haladt a Manchester Uniteddel, de zsinórban kétszer szenvedtek vereséget, így Rashfordék elléptek tőlük. Mivel azonban a MU tegnap este csak döntetlent játszott a Southamptonnal, újra „csak” négy pont a különbség kettejük között.

Újra csak négy, mivel Jimenezék simán intézték el a liverpooli kékeket. Pont a mexikói volt az, aki az első gólt szerezte. A találat büntetőből született, az ex-barcás Digne vágta fel Podence-t a büntető területen belül, Jimenez pedig a jobb alsóba helyezte a labdát.

A gólt megelőzően is csak a hazaiaknak voltak helyzetei, Podence és Jimenez lövésénél is a helyén kellett lennie Pickfordnak.

A második játékrészben ugyanaz volt a forgatókönyv, az Everton semmiféle veszélyt nem jelentett a hazaiak kapujára. Ráadásul Dendoncker fejesével már a 46. percben 2-0-ra módosult az állás, a Wolves pedig ezután sem állt le. Pickford majdnem bevédett egy Podence-kísérletet, a gólvonalon táncoló labdát az utolsó pillanatban húzta magához.

A végeredményt Jota állította be a 74. percben: Ruben Neves szerzett labdát, indította Jotát, aki az átvétellel már előnybe került védőivel szemben, végül kilőtte a jobb alsó sarkot.

Úgy tűnik, visszatért a helyes útra a Wolves, az Everton játéka viszont kétségbeejtően rossz volt, szinte komolyabb lehetőség nélkül hozták le a meccset, miközben olyan játékosok voltak pályán mint Walcott, Sigurdsson, Calwert-Lewin vagy Richarlison.

Előző 5 meccs eredménye
2019.08.23.Premier League
aston villa
2:0
everton
Premier League
2016.03.01.Premier League
aston villa
1:3
everton
Premier League
2015.11.21.Premier League
everton
4:0
aston villa
Premier League
2015.05.02.Premier League
aston villa
3:2
everton
Premier League
2014.10.18.Premier League
everton
3:0
aston villa
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Aston Villa – Crystal Palace

A mérkőzést megelőzően a Palace négymeccses nyeretlenségi sorozatban volt, a meccs után ez ötre nőtt. Pedig voltak biztató jelei a csapat Chelsea elleni meccsén, ebből viszont nem köszönt vissza semmi.

Gól már a 8. percben született, de Sakho kézzel juttatta a labdát a kapuba, így nem adták meg a találatot.

A gól után is a vendégek maradtak támadásban, de nem tudtak gólt szerezni, míg a hazaiak igen: Már az első félidő hosszabbításában jártunk, amikor egy balról elvégzett szabadrúgás az egyiptomi Trezeguet elé került, aki kapásból tüzelt és megszerezte a vezetést az Aston Villának.

Ez a gól nem tett jót az amúgy is rossz formában és mentális állapotban levő Palace-nak, a második félidő már az Aston Villáról szólt. Végig ők támadtak és Trezeguet ismét lecsapott, amivel kialakította a 2-0-s végeredményt.

Egyébiránt a mi tippünk jött erre a meccsre, azt gondoltuk, hogy 2,5 gólnál kevesebb fog születni.

Összefoglalás

Nagyon csábító az odds a hazaiak győzelmére, komolyan elgondolkoztam rajta. De aztán rájöttem, az Evertonnak már semmi értelme hajtani, számukra ez a bajnokság már lecsengett. A birminghami újonc viszont a túlélésért küzd, valószínűleg ez az utolsó esélye arra, hogy zárkózzon a még bennmaradást érő helyekre. Ha most kikapnak, vége a dalnak.

Annál viszont jobb csapatnak tartom az Evertont, hogy ne tudjanak betalálni a Villának. Oké, a Wolves ellen semmi esélyük nem volt, de Jimenezék nem semmi focit játszanak és össze sem lehet hasonlítani a Wolverhamptont és az Aston Villát.

Ha megnézzük az utolsó tíz meccsüket (igaz, a Villa liftezése miatt jó sokáig kell visszamennünk), 2-szer fordult elő az, hogy csak az egyik csapat rúgott gólt, a többi 8 meccsen született egy-egy találat.

És megmondom őszintén, erre gondolok most is: Legalább egy-egy találatra. A Wolves bebizonyította, hogy ez az Everton védelem nagyon is sebezhető, utolsó négy meccsük mindegyikén kaptak gólt.

A nagyobb kérdés az lesz, hogy a Villa tud-e majd rúgni legalább egyet. Mivel nekik nincs más lehetőségük, mint támadni, azt mondom, menni fog.

Szóval a találkozó kimenetelét ezúttal inkább kihagynám, és maradnék a góloknál. Reményeim szerint mindkét együttes legalább egyszer betalál.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső