Everton – Bournemouth: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 május 25.
Everton
Teljesítmény:
D V N D V
  • Goodison Park
  • Május 28. 17:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Bournemouth
Teljesítmény:
V V V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Zárunk mára, de hoztunk egy igazi kiesési rangadót nektek. Igazából félig-meddig az csak, hiszen Gary O’Neil csapata, a Bournemouth már kiharcolta a bennmaradást. Az Everton azonban még nem.

Sean Dyche csapata áll a legjobban a három csapat közül, akik a kiesésre még esélyesek, a Leeds és a Leicester is két pontra le van maradva.

Az Evertonnak egyetlen feladata van: Legyőzni a Cherriest, ha ezt megteszik, akkor teljesen mindegy, hogy mit játszik Sam Allerdyce és Dean Smith gárdája.

Meg is látszik minden a sportfogadás szakértőinek szorzóin: Mindenkinél a hazaiak az esélyesek, konkrétan mindenki azt gondolja, hogy a vendégek lefekszenek a Goodison Parkban. És hát valljuk be, erre van is esély.

A Quickwinnél 1.44 az Everton győzelme és 7.00 a Bournemouthé, 4.50 a döntetlen.

Következzen az Everton – Bournemouth találkozó!

Everton

Nagyot küzd az Everton, ezt nem is lehet kétségbe vonni. Sean Dyche csapata a legnagyobb bravúrokra is képes, ha a helyzet úgy hozza. Márpedig ebben a szezonban többször hozta úgy. Meg még többször nem… ezért tart most ott az Everton, ahol.

Hihetetlen, hogy ez a csapat nemrég még az európai kupaporondra hajtott, de néhány rossz döntés után mennyire megbicsaklott a jövőjük. Már tavaly is majdnem kiestek, idén pedig még nagyobb esély van a búcsújukra. Mondom ezt úgy, hogy egyébként a nagy trió közül nekik a legjobbak az esélyeik…

Az Everton a Brighton fölényes legyőzése után nem tudta tartani a tempót, kikaptak a Manchester Citytől. Erre azért számítani lehetett…

A hétvégén pedig a Wolverhampton otthonában sikerült pontot szerezni. Nem volt könnyű, maradjunk annyiban, hiszen Yerri Mina a 100. percben egyenlített.

A csapat hazai mérlege gyenge, öt győzelemből, három döntetlenből és tíz vereségből áll. Csak a Leicester és a Soton szerzett otthon kevesebb pontot.

Egészen elképesztő az a pechszéria, amiben Dominic Calvert-Lewin van. A csatár idén többet volt sérült, mint bevethető, és most a Wolverhampton elleni meccsen megint megsérült. Egyelőre még nem tudni, mennyire komoly, de megvan az esély arra, hogy ezúttal is kimarad a támadó a keretből.

Mellette sérült még Seamus Coleman és Nathan Patterson, Ruben Vinagre, Conor Coady, Tom Davies, Andros Townsend, Ben Godfrey és Vitalii Mykolenko. Magyarán a fél védelem…

A várható kezdőcsapat:

Pickford – Keane, Mina, Tarkowski, McNeil – Garner, Gueye – Iwobi, Doucouré, Onana – Maupay

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.11.12.Premier League
bournemouth
3:0
everton
Premier League
2022.11.08.Barátságos Mérkőzés
bournemouth
4:1
everton
Barátságos Mérkőzés
2020.07.26.Premier League
everton
1:3
bournemouth
Premier League
2019.09.15.Premier League
bournemouth
3:1
everton
Premier League
2019.01.13.Premier League
everton
2:0
bournemouth
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Bournemouth

Már jó ideje tudjuk (na jó, kábé két hete), hogy a Bournemouth elérte a bennmaradást, így nem számíthatunk őrült rohamokra majd részükről. Gary O’Neil együttesén látszik is, hogy már nincs tétje a meccseiknek.

Sorozatban harmadik vereségüknél járnak, a Chelsea elleni 1-3 után a Crystal Palace és a Manchester United is megverte őket. De nem számít, már nem érhetik őket utol.

Az együttes legutóbb azért nagyot küzdött a MU ellen, és csak egyetlen góllal kaptak ki. Miközben rúghattak volna legalább hármat, Dominic Solanke, David Brooks és Kieffer Moore is nagy lehetőséget hagyott ki. Pontosabban mindhárom lehetőségnél nagyot védett az ellenfél kapusa.

A csapat utolsó mérkőzésén folytathatja ezt a teljesítményt, főleg, hogy idegenben fognak játszani, ahol idén a megszerezhető 54 pontból csak 17-et gyűjtöttek be. Igaz, a Palace elleni vereséget megelőzően zsinórban háromszor nyertek…

Nem csak a tétnélküliség miatt fognak tartalékosan pályára lépni, hanem a sérülések miatt is. Joe Rothwell, Antoine Semenyo, Hamed Traoré, Marcus Tavernier, Philip Billing, Ryan Fredericks és Junior Stanislas is sérült.

A várható kezdőcsapat:

Travers – Smith, Zabarnyi, Stephens, Vina – Cook, Lerma – Brooks, Christie, Anthony – Moore

Tippelde

Nem tudom elképzelni azt, hogy ez az Everton le tudja hozni kapott gól nélkül a meccset. Ha most is ennyire tartalékosak lesznek, mint a Wolverhampton ellen, akkor ez esélytelen.

Hogy gólt tudnak-e szerezni, az szerintem ugyanekkora kérdés. A motiváció mindenképp az ő oldalukon, ahogy a közönség is, akik a nehéz helyzet ellenére kitartottak csapatuk mellett.

Szóval a mi tippünk most az, hogy mindkét együttes be fog találni majd a kapuba.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.85 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.85 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.85 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső