FC Barcelona – Real Madrid: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 17.
FC Barcelona
Teljesítmény:
N N N V V
  • Camp Nou
  • Március 19. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Real Madrid
Teljesítmény:
N N V D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Maradt még rangadó nálunk, a hétvége egyik leginkább várt meccsével fejezzük be a hetet. Mielőtt belevágnánk az FC Barcelona – Real Madrid következő etapjába, meg kell említenem nektek, hogy a következő másfél hétben a nemzetközi meccsek lesznek főszerepben, hiszen elindul a 2024-es Európa-bajnokság selejtezője. A hetet így igyekeztünk kihasználni, és csak a tippekre figyelni… Talán ennek meglesz az eredménye…

Ez lesz a szezon negyedik El Clasicoja, hiszen a két csapat egyszer találkozott már a bajnokságban, egyszer a Szuperkupa döntőjében, egyszer pedig a Király Kupa elődöntőjében. A sportfogadás szerelmesei azonban még mindig nem unják… És még ezen kívül is lesz még egy találkozó kettejük között…

A Barca jobban áll, ez kétségtelen, és azt hiszem, ez lehet a választóvonal. Ha most is nyerni tudnak Xaviék, akkor ők a bajnokok. Pont. Hacsak a La Liga nem kavar be valamit a Barca állítólagos korrupciós botránya miatt…

A fogadóirodák is a katalán csapatot tartják esélyesebbnek, az OhMySpinsnél 2.10 a hazai siker, 3.20 a vendég, 3.55 a döntetlen.

FC Barcelona

Európában ismét nem fog nagyot alkotni a Barca, ez eldőlt már. Viszont Spanyolországban van lehetőségük rá. A bajnokságban az élen állnak, előnyük meggyőző, ahogy sokszor a játék is – bár nem mostanában -, a Kupában pedig egygólos előnyben vannak a Real Madriddal szemben, és a visszavágót a Camp Nouban fogják játszani. Ez az a két meccs, ami nagyban befolyásolja a szezon kimenetelét, ebben majdnem biztos vagyok.

A Barca az utóbbi időben nem bővelkedik a gólokban. Kikaptak a MU ellen 2-1-re, majd az Almeriától is 1-0-ra. És ugyan a következő három mérkőzésüket megnyerték, mindegyiket csak egy góllal.

A hétvégén az Athletic Bilbao otthonába látogattak. Nem könnyű pálya, és nem is volt könnyű meccs, de ismét villant Raphinha, ez pedig elég volt a sikerhez.

Otthon veretlen még a csapat, tíz győzelmük és két döntetlenjük van mindössze.

Két kulcsember, Pedri és Ousmane Dembélé sérült, Xavi kevés meglepetéssel fog szolgálni, mi majdnem ugyanarra a csapatra gondolunk, mint a Bilbao ellen.

A várható kezdőcsapat:

Ter Stegen – Koundé, Araujo, Christensen, Baldé – Busquets, de Jong, Kessié – Raphinha, Lewandowski, Gavi

Egymás elleni meccsek:

Valamiféle fölényt lehetett tapasztalni a Real Madrid javára az El Clasicokon mostanában, ám az idei szezon ezt lényegében semmissé tette. A Barca ismételten magára talált, és az elmúlt szezonok sikertelenségét feledtetni tudták a szurkolókkal. Az év első bajnokiját ugyan még a Real Madrid nyerte, de aztán a Szuperkupa fináléjában remek játékkal már a Barca volt a jobb. A Kupa elődöntőjének első mérkőzését szintén megnyerték (a Bernabeu Stadionban!), de ott azért nem voltak jobbak, sőt… kellett egy kis mák a sikerhez. De… jó csapatnak van szerencséje.

A Camp Nouban Ancelottiék négy mérkőzés óta veretlenek, 2018-bann kaptak ki utoljára, akkor 5-1-re…

Előző 5 meccs eredménye
2023.03.02.Spanyol Kupa
real madrid
0:1
barcelona
Spanyol Kupa
2023.01.15.Spanyol Szuperkupa
real madrid
1:3
barcelona
Spanyol Szuperkupa
2022.10.16.La Liga
real madrid
3:1
barcelona
La Liga
2022.07.24.Barátságos Mérkőzés
real madrid
0:1
barcelona
Barátságos Mérkőzés
2022.03.20.La Liga
real madrid
0:4
barcelona
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Real Madrid

Lehet, hogy a bajnokság nem lesz meg, de a BL-ben a címét még megvédheti a csapat. Szerdán este ugyanis sikerült megőrizniük a háromgólos előnyüket a Liverpoollal szemben, sőt még meg is toldották még eggyel, Karim Benzema góljával a visszavágót 1-0-ra nyerte meg a fehérmezes együttes.

Azonban Florentino Perez nem elégedett, egyre több vitája van Carlo Ancelottival, a hírek szerint a nyáron el is válnak az útjaik, utódként pedig a Castilla jelenlegi menedzserét, a Real Madrid egykori legendás góllövőjét, Raúl González Blancot szemelték ki, aki lehet, már megérett a feladatra. Anno Zidane is lutri volt, és mégis milyen messze jutottak vele…

A Real számára ez az utolsó esély, ha most sem sikerül nyerni, véleményem szerint a bajnoki címről lemondhatnak. És még, ha nyernek sem biztos semmi, akkor is hatpontos hátrányban lesznek…

Idegenben voltak problémák, nem egy, nem is kettő, a csapat mindhárom vereségét idegenben szenvedte el, néha teljesen váratlan ellenfelekkel szemben.

A jó hír, hogy Ferland Mendy is felépült, bár ekkora mélyvízbe nem fogják beledobni, marad a Carvajal, Rüdiger, Militao, Nacho négyes hátul. Igen, mert David Alaba még mindig nem épült fel.

A várható kezdőcsapat:

Courtois – Carvajal, Rüdiger, Militao, Nacho – Kroos, Tchouaméni, Modric – Valverde, Benzema, Vinicius Jr.

Tippelde

A Barca bajnoki címét ezúttal nem a gólzáporos győzelmeknek köszönheti majd, hanem a rendbe rakott védelmének. Hazai pályán összesen egy gólt kaptak, összességében is csak nyolcat. Ha a Real akar valamit, minél hamarabb fel kell törni a védekezést.

Szerintem szoros meccs lesz, mint a kupatalálkozó, és nem lesz több gól két és félnél.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 2.05 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 2.015 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 2.00 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső