FC Midtjylland – Ludogorets Razgrad: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 szeptember 15.
FC Midtjylland
Teljesítmény:
N V N N V
  • MCH Arena
  • Szeptember 16. 18:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Ludogorets Razgrad
Teljesítmény:
N N N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Jöjjön az utolsó mérkőzés, amely 18:45-kor kezdődik, ezt követően rátérünk az este kilences találkozókra. Szóval, az FC Midtjylland – Ludogorets Razgrad meccset választottuk még ki, amely szerintünk nem csak jó meccs lesz, de ha ügyesek vagyunk, akkor még egy kis pénzt is ki tudunk szedni belőle.

A dánok, valamint a bolgárok is a Bajnokok Ligájából indultak, de mindketten elvéreztek, a Midtjylland a harmadik körben, míg a Ludogorets Razgrad a play-off körben. Úgyhogy a hazai csapatnak még volt egy kis plusz teendője, mielőtt csoportkörösnek mondhatta magát, a bolgárok viszont automatikusan ide kerültek.

Előzetesen a fogadóirodák a hazai győzelmet tartják valószínűnek, és nem tudunk nem egyetérteni velük, de nem szúrjuk ki ennyivel a szemeteket, belevetjük magunkat a találkozó kulisszáiba, hogy a lehető legtöbb, legfontosabb, legrelevánsabb információkkal lássunk el titeket.

És még azt is eláruljuk, hogy nem csak egyetlen tippel készültünk erre a mérkőzésre…

A csapatokról

Ismerjük meg csapatainkat egy kicsit közelebbről, szóba kerül többek között a keretek erőssége, illetve az eddig mutatott forma is.

FC Midtjylland

A dán együttes Bajnokok Ligája útját végig követhettétek velünk, de az csak a kaland egyik része volt, hiszen két kör után átkerültek az Európa-ligába.

A skót Celtic együttesét még meg tudták verni – bár nem könnyen, hosszabbítás után -, a PSV Eindhoven ellen viszont kettős vereséggel búcsúztak, Hollandiában egy rendkívül sima meccsen kaptak ki 3-0-ra, majd a hazai visszavágón 1-0-ra, egy utolsó pillanatos góllal, ami igazából nem osztott vagy szorzott.

Átkerülve az EL-be több meccs már nem várt rájuk, bent voltak a csoportkörben.

A Midtjylland számára a bajnokság már júlus óta folyik, a Superligából eddig nyolc forduló telt el, a gárda pedig az FC Köbenhavn mögött a második helyen tanyázik. Eddig hat győzelmet arattak, de becsúszott két vereség is, az egyik a Bröndbytől, a másik pedig az Odensétől érkezett.

Legutóbb hazai pályán fogadták a Nordsjaelland csapatát, és Gustav Isaksen, valamint az ifjú Victor Lind góljainak köszönhetően 2-0-ra legyőzték ellenfelüket.

A csapathoz három brazil csatlakozott nemrégiben, Charles, Juninho és Marrony, minden csapatrészre egy-egy játékos.

Mellettük pedig az anyaegyesület, a Brentford biztosított még két új arcot, Jared Thompsont és Henrik Dalsgaard-t.

Egyik legfontosabb játékosuk, Anders Dreyer végül a távozás mellett döntött, a Rubin Kazanban folytatja pályafutását, míg Frank Onyekát a Brentford csábította magához.

Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ludogorets Razgrad

Megszokhattuk már, hogy a Ludogorets Razgrad csapata uralja Bulgáriát. A csapat zsinórban tizedszer nyert tavaly, idén is vezetnek, méghozzá úgy, hogy két mérkőzéssel kevesebbet játszottak, mint az üldözők. A hétvégén, a Parva Liga hetedik fordulójában a Cserno More volt az ellenfél, Elvis Manu és Kiril Despodov góljaival sikerült otthon tartani a három pontot, az együttes továbbra is hibátlan.

Egyetlen hajszál választotta el őket a Bajnokok Ligája csoportkörtől, a play-off körben a Malmö vetett véget a menetelésüknek. A visszavágót ugyan 2-1-re megnyerték, de miután Svédországban – nagyon gyenge játékkal – 2-0-s vereséget szenvedtek… A matek elég egyértelmű.

Előtte egyébként elejtettek egy nagyvadat, az Olimpiakosz csapatát tizenegyesekkel búcsúztatták, azt megelőzően pedig a Mura és a Shakhtar Soligorsk sem jelentett megoldhatatlan akadályt Valdas Dambrauskas mester és tanítványai számára.

A litván menedzser egyébként a nyáron jó pár új játékost a klubhoz csábított, közülük leginkább Kiril Despodov vált be, aki a Cagliari együttesétől tért haza, a szélső pedig hamar beilleszkedett, 12 meccsen 7 kanadai pontot gyűjtött.

Az újak közül kiemelendő még Bernard Tekpetey, aki a Schalkét hagyta ott a bolgár rekordbajnok kedvéért, Shaquille Pinas a holland másodosztályból jött, Claude Goncalves meg a portugál elsőből.

Nem új igazolás, de feltétlenül meg kell említeni Pieros Sotiriout, a ciprusi támadót, aki rengetegszer segített csapatán góljaival, igazi főnyeremény ő a csapat számára.

Távozóik közül egyedül a román Claudiu Keserüt emelnénk ki, aki 34 évesen hazatért Romániába és a Steaua csapatát erősíti a jövőben.

Összefoglalás

Nem igazán tudunk sérültekről, ami a két keretet illeti, egyedül a hazaiaknál van egy biztos hiányzó, Jonas Lössl személyében. A Midtjyllandba tavaly visszatért portás helyét az az Elias Olafsson veszi át, aki már a hétvégi bajnokin is kezdő volt. Még az új fiú, Marrony játéka nem biztos, de lehetséges, hogy a kispadra már leülhet…

Sérüléséből visszatért Pione Sisto, a Nordsjaelland ellen kezdő is volt, ám csütörtökön lehet, hogy csak a kispad jut neki, a dánok támadásait majd Junior Brumado, Awer Mabil és Gustav Isaksen segítheti. Dreyer távozásával nyílt meg a kapu Isaksen előtt, aki él is a lehetőséggel egyelőre.

A bolgárok nagy valószínűséggel ugyanazzal a kezdővel állnak fel, mint a Malmö elleni visszavágón. Négyvédős rendszerben, két támadó felfogású szélső védővel, akik támogatják Caulyt és Despodovot, elől pedig egyedüli ékként Sotiriou küzd majd a gólszerzésért.

Szerintünk a két keret majdnem azonos szintet képvisel, de csak majdnem. Mi úgy gondoljuk, hogy a Midtjylland egy hajszálnyival erősebb, ráadásul a hazai pálya is velük van, így elsősorban az ő győzelmükre tennénk a pénzünket.

A gólok tekintetében ha nem is gólzáporra, de legalább 2,5 találatra számítunk, hisszük, hogy a Ludogorets is beveszi majd Olafsson kapuját, és mivel hazai győzelmet prognosztizálunk, így értelemszerűen azt is hisszük, hogy a dánok kapuba találnak.

Ezzel össz is állt a „mesterhármas”: Hazai győzelmet remélünk, ahol mindkét együttes a hálóba talál, és így a gólok száma eléri majd a 2,5-et. Mindhárom opció nagyon csinos oddson fut a fogadóirodáknál, vétek lenne kihagyni ezeket!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső