Ferencváros – Debreceni VSC: Fogadási Tippek és NB I Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 május 18.
Ferencváros
Teljesítmény:
D N D N D
  • Groupama Aréna
  • Május 23. 15:55
Nézd élőben itt:
Joker8
Debreceni VSC
Teljesítmény:
N D V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Utoljára két hónappal ezelőtt volt lehetőségem magyar első osztályú bajnokiról írni, a Kaposvár – Mezőkövesd után pedig egyből leállították a bajnokságot Csányi Sándorék. Április végén aztán Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter az aktuális kormányinfón bejelentette a kijárási korlátozások enyhítését. Anno az MLSZ-nél azt mondták, a bejelentéstől számítva 20 napra van szükségük ahhoz, hogy a bajnokság újraindulhasson. Tartották a szavukat, szombaton egy elmaradt mérkőzéssel indul útjára az NBI, mi pedig mostantól itt leszünk és a lehető legtöbb mérkőzésről próbálunk tippeket adni. Számíthattok még MK mérkőzésekre is hamarosan, szóval érdemes lesz minket olvasni!

Első meccsünk a Ferencváros – Debreceni VSC találkozó lesz.

Ferencváros

A Fradi bajnok akar lenni, ez nem is kérdés. Erre minden esélyük meg is van, ez sem kérdés. Szerhij Rebrov csapata úgy vezeti három pontos előnnyel a magyar első osztályú bajnokságot, hogy két mérkőzéssel kevesebbet játszott. Az Európa Ligában helytálló egyesület most fogja pótolni ezeket az elmaradt meccseket, kezdésnek a DVSC-t kell legyűrniük.

Amennyiben mindkét elmaradt meccsüket megnyernék, komoly előnyre tehetnének szert. Nem hiába nyilatkozta azt Hajnal Tamás, hogy bajnokok akarnak lenni. Ők is tudják, hogy innen már csak ők ronthatják el.

Nem mondhatnánk, hogy a Fradi érdemtelenül áll a tabella élén, a második legtöbb gólt szerezték és a legkevesebbet kapták az egész mezőnyben, és ne feledjük, két mérkőzéssel még adósak.

Rebrov ütőképes csapatot rakott össze, ahol magyar szinten remek légiósokat sikerült igazolni. Ez azért kiemelendő, mert a kiscsapatoknál totálisan jellemző, de nagyobb gárdáknál is előfordult már, hogy a nagy dirrel-durral beharangozott játékosok végül semmit nem tettek hozzá a csapat játékához és nagyon hamar távoztak is. Igen, a Fradinál is voltak ilyen légiósok, de Blazic, Civic, Heister, Isael, Nguen Tocmac vagy Franck Boli alapemberei a mostani csapatnak.

Előző 5 meccs eredménye
2020.02.29.OTP Bank Liga
ferencváros
2:0
debreceni vsc
OTP Bank Liga
2019.11.10.OTP Bank Liga
debreceni vsc
1:6
ferencváros
OTP Bank Liga
2019.05.11.OTP Bank Liga
ferencváros
2:1
debreceni vsc
OTP Bank Liga
2019.02.16.OTP Bank Liga
debreceni vsc
2:1
ferencváros
OTP Bank Liga
2018.10.06.OTP Bank Liga
ferencváros
2:2
debreceni vsc
OTP Bank Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Utolsó mérkőzésüket a kiesőhelyen álló ZTE ellen játszották, Zalaegerszegről viszont nem tudták elhozni a három pontot, meg kellett elégedniük egy ponttal. A forma, hogy két hónapja hogyan futballoztak nem számít, egy kicsit ide kell kevernem a német másodosztályt, ahol tegnap indult újra a bajnokság és a két olyan csapat is sima vereséget szenvedett, akik az élmezőnyben vannak, míg ellenfelük menekül a kiesés elől.

Ezzel csak arra akarok kilyukadni, hogy ilyen szituáció még sosem volt a futball történelmében, így nem leszünk könnyű helyzetben, amikor tippelni kell. Kell majd 1-2 forduló, hogy a mostani helyzetről kapjunk reális képet.

A márciusi bajnoki után egyébként pár napja újra összecsapott az FTC és a ZTE, a Groupama Arénában lejátszott edzőmeccset 2-0-ra nyerték a zöld-fehérek.

Eddigi utolsó edzőmeccsüket pedig tegnap vívták, 1-1-es döntetlent játszottak a Mezőkövesddel.

Debreceni VSC

Az egykor magyar szinten is kiemelkedő gárda, akinek sorfalat álltak a BL-meccsükön már a múlté. Az idei szezonban a Debrecen közelebb áll a kieséshez, mint a bajnoki címhez és amikor ezt írom, akkor elég ránézni a tabellára: Két pontra a kiesést jelentő 11. hely, így a hátralévő meccseket igencsak meg kell nyomniuk, nehogy megtörténjen velük az a csúfság, hogy a másodosztályba esnek ki.

Így is elég szörnyű, hogy különböző események miatt tele a másodosztály olyan együttesekkel, akik anno hosszú éveken, évtizedeken át szerepeltek az élvonalban, míg a semmiből előtörő csapatok, nézők és hangulat nélküli csapatokkal van tömve a mostani NBI. Kár lenne a Debrecenért…

Nem is valószínű, hogy épp a Fradi ellen indulnának meg, de ahogy egy kicsit feljebb írtam, ez egy furcsa helyzet és ki tudja, ki tud jobban alkalmazkodni a kialakult helyzethez?

Vitelkiék keretében is találhatók jó focisták, jó légiósok, de azért a játékoskeret összehasonlításánál erőteljesen a Fradi jön ki győztesen.

A Debrecennél mindig is komolyan vették az utánpótlás-nevelést, így most is a hazai játékosok jó részét olyan játékosok teszik ki, akik Debrecenben kezdték pályafutásukat.

Amiben bízhatnak a debreceniek, hogy Tőzsér Dániel felépült. A rutinos középpályás már márciusban, az utolsó bajnokin leülhetett a kispadra hosszú sérülését és rehabilitációját követően, ő nagy segítséget nyújthat csapatának a bentmaradásért vívott harcban.

Varga Kevin és Szécsi Márk, valamint az egykori Fradi-játékos, Haris Attila szintúgy jó játékos, így rájuk számíthat Vitelki.

Tegnap a Bundesliga 2 első játéknapján megtanultam, hogy ez a helyzet más, így nem biztos, hogy az alapos elemzéssel minden kideríthető. A forma abszolút sötét folt, nem számít, mi történt hónapokkal ezelőtt. Mintha egy teljesen új bajnokság kezdődött volna.

Mindenesetre, hiába nem számít a forma, az azért sokat elárul a játékoskeretek erősségéről, hogy a tabellán melyik helyet foglalják el. Valamint az is, hogy közös mérkőzéseik hogy végződtek az utóbbi időben. Én az FTC győzelmére tippelek.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső