Ferencváros – Juventus: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2020 november 03.
Ferencváros
Teljesítmény:
D D N V N
  • Puskás Aréna
  • November 04. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Juventus
Teljesítmény:
N V D N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Illik ám írni a magyar csapatról is, amely a Bajnokok Ligája csoportkörébe jutott, így a következő meccsünk a Ferencváros – Juventus lesz. Nagyon, de nagyon leírják a magyar csapatot, semmi esélyt nem látnak arra, hogy Cristiano Ronaldoék vesztesen hagyják el a gyepet, és hát, lássuk be: Valóban nincs rá sok esély.

Azonban ez a Fradi idén bebizonyította, hogy nem ismer lehetetlent. Na, de azért a Juventust? Igen, nekem is vannak kétségeim, de boldog lennék, ha sikerülne tévednem.

Vágjunk bele és próbáljunk valami frankó kis tippet találni erre a találkozóra!

Mi történt korábban?

Nézzük meg a hétvégi bajnokit, az előző BL-kört, a sérülteket, úgy egyáltalán azt, hogy mi a helyzet a csapatok háza táján!

Ferencváros – Dinamo Kijev

Ez volt az a meccs, aminél reménykedhettünk, hogy sikerül pontot, pontokat szereznie Szerhij Rebrov együttesének. A meccs két ellentétes félidőt mutatott, az elsőben az ukránok, a másodikban szerencsére a magyar csapat dominált, ez pedig egy remek kis meccset eredményezett.

Az első félidőben tehát inkább a Dinamo Kijev irányított, ennek következtében pedig kétgólos előnyre tettek szert. A Fradi hiába próbálta saját játékát játszani, azért az látszott, hogy a Bajnokok Ligája egy más kávéház, mint az NB1. Gyorsak voltak az ukránok, minden apró hibát igyekeztek kihasználni és többször is szükség volt egy-egy hazai védő önfeláldozó mentésére, hogy ne legyen gól. De aztán lett…

Az előző mérkőzésen gólt szerző Igor Haratin ezúttal egy másik tizenegyesnél volt főszereplő, egy ukrán lövést követően a kezére pattant a labda, így a szlovák játékvezető büntetőt ítélt. Cihankov állt a labda mögé és az ellentétes sarkot választotta, mint ahová Dibusz Dénes vetődött, vezettek az ukránok.

Hamar jött az újabb sokk, a 41. percben egy jobboldali lapos beadást váltott gólra De Pena. A szünetben így nem sok esély mutatkozott egy pontszerzésre… De aztán valami változott, a Ferencváros más szellemiségben lépett pályára a második játékrészre, ennek pedig meglett az eredménye!

Ez nem azonnal mutatkozott meg, a szépítő gólra a 59. percben került sor: Tokmac kapott labdát az ötös sarkán, tolt rajta egyet majd szépen a jobb sarokba lőtt, a kapufa is a norvég segítségére sietett.

Ment előre a Fradi az egyenlítésért, de közben figyelniük kellett hátrafelé is, mert a Dinamo bármikor eljutott a kapuig.

Már a rendes játékidő utolsó percében jártunk, amikor végül sikerült gólt szerezni, ezúttal Franck Boli volt eredményes: Mak próbált meg távolról kapura tűzni egy szabadrúgást, a lövését Laidouni is megpróbálta kapura lőni, de ez sem volt az igazi, szerencsére ott volt Boli és bevetődve megszerezte a Ferencváros második gólját.

Összességében abszolút megérdemelt volt a Fradi pontszerzése, amire jó ideje nem került sor.

Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Juventus – Barcelona

A torinóiak nem emlékeznek majd szívesen vissza erre a meccsre, különösen az Atletico Madridtól visszatérő Alvaro Morata nem, de erről majd később. Cristiano Ronaldo ezúttal sem léphetett pályára (azóta már játszott, sőt, duplázott is!), így Andrea Pirlo a Dybala – Morata – Chiesa hármassal próbálta mattolni a Barcelona védelmét.

A Barcelona lépett fel támadólag a meccsen, már ekkor jelezték, hogy nem érik be kevesebbel, mint a győzelem. Szczesnynek volt is dolga, korábbi csapattársának, Pjanicnak a lövését kellett védenie.

A 14. percben pedig meg is szereték a katalánok a vezetést, Ousmane Dembele gondolt egyet és 17 méterről tüzelt. Szerencséje volt, mert egy hazai láb beleért, így a labda védhetetlenül csapódott a Juve kapujába.

Két perccel később kezdődött Morata drámája… Majdnem sikerült egyenlítenie, igazából a lövése a hálóban kötött ki, de előtte a kezét is érintette a játékszer, így a bíró nem adta a meg a gólt.

Negyedórával később jött a dráma második része, Morata második gólját vették el, ezúttal les címén. És igen, ezt is jogosan érvénytelenítették.

Messinek volt még egyébként az első félidőben egy nagy helyzete, de kissé eltörte a labdát, mellé szállt a lövés.

A második félidőben Alvaro Morata harmadik gólját is elvették, és ha nem is sokkal, de itt is lesen állt a spanyol.

A mérkőzés végén Lionel Messi tizenegyesből biztosította be a győzelmet, de nem volt ez olyan sima meccs.

Összefoglalás

Ahogy írtam, már lesz Cristiano Ronaldo, a hétvégén a Spezia ellen tért vissza. A Juventus 1-4-re nyert, ebből kettőt vállalt magára a portugál zseni, a maradék két gólt pedig Morata és Rabiot lőtte. Ja, és Moratának itt is volt egy lesgólja, amit elvett a VAR. Egészen belejött ebbe…

A Fradi pedig rangadót játszott, Székesfehérvárra utazott és 1-1-es döntetlent játszott a MOL Fehérvár FC ellen. Ezúttal sem pihentetett nagyon Rebrov, Tokmac volt az, aki nem kezdőként lépett pályára, de ott volt Isael, Boli, Haratin, Somália… Utóbbi szerezte a gólt egyébként.

Lássuk, ki hiányzik!

Sajnos Myrto Uzuni biztosan nem szerepel majd, és Civic játékára sem látok sok esélyt, a túloldalon pedig a lehető „legjobbkor” tért vissza Ronaldo. Persze, az egészség az első, örüljünk annak, hogy felgyógyult!

A Juventusnál tehát Alex Sandro és De Ligt nem játszhat, de azért megvan a megfelelő helyettesük.

Jó lenne most is nagyot fogni, és ha kis szerencsénk van, be tud találni a Fradi. Magyarul elindulunk a mindkét csapat szerez gólt lehetőség felé, aki viszont kevésbé bátor, annak az Over 2,5-et ajánlom.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső