Ferencváros – MOL Fehérvár FC: Fogadási Tippek és NB1 Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 február 05.
Ferencváros
Teljesítmény:
N D N D V
  • Groupama Arena
  • Február 07. 18:30
Nézd élőben itt:
QuickWin
MOL Fehérvár FC
Teljesítmény:
D V V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Rangadó után rangadó. A Fradi a héten már megmérkőzött az Újpesttel, de ez sajnos már csak a nevében rangadó, Simon Krisztiánék kegyetlenül szenvednek, és ez a tabellán is látszik. Most a Ferencváros – MOL Fehérvár FC meccsről lesz szó, de engedjétek meg, hogy pár szót szóljak az Újpestről is. Nagy a baj. Rogan távozása után Michael Oenning vette át a csapat irányítását, akik először egy ötöst kaptak a Viditől, majd kikaptak a Mezőkövesdtől, és most jött a Fradi elleni örökrangadó, aminek megint csúnya vége lett a lila-fehérek szempontjából.

Szerhij Rebrov együttese valósággal átgázolt rajtuk, és így az előnyük 13 pontra nőtt, a Videoton két vereség után csak ikszelni tudott a Mezőkövesddel.

Ebből a 13 pontból faraghat egy keveset a Vidi, amivel talán-talán egy picikét izgalmassá tehetik a bajnokságot, de megmondom őszintén, én erre kevés esélyt látok. Arra is, hogy a Vidi meglepheti a fővárosiakat, és arra is, hogy ez a bajnokság még szoros lehet…

De mi most csak egy dologgal foglalkozzunk, a vasárnapi rangadóval. A többivel meg majd ráérünk később…

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Újpest – Ferencváros

Már egy kicsit spoilereztem a meccs kimenetelét illetően, most jöjjenek a részletek, mit is jelent az, hogy „csúnya vége lett a lila-fehérek számára”?

Lehet, hogy minden máshogy alakult volna, ha a játékvezető a 12. percben észreveszi, hogy Haratin meghúzta a tizenhatoson belül Junior Tallo mezét. Hiába esett el a brazil, a játék folytatódhatott tovább.

Az első játékrészben az Újpest még mondhatjuk, hogy egyenrangú ellenfele volt a Fradinak, a különbség a második félidőben jött ki.

Isael szerzett vezetést egy érdekes góllal. Első lövését Banai védte, majd Pauljevic majdnem a saját kapujába fejelt – Banai ezt is kiütötte -, Isael viszont másodszor már belőtte a labdát.

A második félidő elején jött egy Junior Tallo gól, csak épp a támadó a saját kapujába csúsztatta Isael szögletét.

Innentől kezdve szinte esélye nem volt az Újpestnek, a harmadik találat előtt megint volt egy kis flipperezés, ide-oda pattogott a labda, a kapu torkában ácsorgó Myrto Uzuni góljával alakult ki a 0-3, végül a csereként beállt Vécsei Bálint lövése pattant meg egy újpestin, így megtréfálva Banait.

Oenning regnálása alatt eddig három meccset játszott az Újpest, amelyen 12 gólt kaptak, és immáron kiesőhelyen állnak. Szomorú látni, hogy mi lett ebből a szebb napokat megélt, patinás csapatból.

Én mindenesetre bízom a megmenekülésükben, mert azért az NB1 Fradi – Újpest nélkül sosem az igazi…

Előző 5 meccs eredménye
2020.10.31.OTP Bank Liga
mol fehérvár
1:1
ferencváros
OTP Bank Liga
2020.06.23.OTP Bank Liga
mol fehérvár
1:0
ferencváros
OTP Bank Liga
2020.02.15.OTP Bank Liga
ferencváros
1:0
mol fehérvár
OTP Bank Liga
2019.10.27.OTP Bank Liga
mol fehérvár
1:2
ferencváros
OTP Bank Liga
2019.04.20.OTP Bank Liga
ferencváros
4:1
mol fehérvár
OTP Bank Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

MOL Fehérvár FC – Mezőkövesd

A kommentátor már a meccs előtt felkészítette a nézőket: Ne lepődjünk meg, ha ez nem egy látványos találkozó lesz. Igaza lett. És – teszem fel a költői kérdést – mit árul az el egy csapatról, ha az első kaput eltaláló lövésük a 90. percben születik? Semmi jót.

A Videoton egyértelműen gödörben van, ez a meccs is bizonyította, meg az előző kettő is. A Mezőkövesd az egész mérkőzést uralta, sokkal jobban futballoztak, és sokszor csak a szerencsén múlt, hogy nem szereznek vezetést.

Az első félidőben Jurina és Besirovic is közel járt a gólhoz, de az egyik bosnyák előbb a kapu fölé, majd a kapusba lőtt, a másik meg a blokkba.

A fordulás után kevesebb helyzetet láthattunk, de azok mind a vendégekhez fűződtek. Bolla Bendegúznak egyszer a gólvonalról kellett kivágnia egy fejest, nagyon érett a Kövesd gólja.

Pintér Attila is boldog lett volna tőle, de végül a mester számára ez egy keserédes találkozó volt. Ha a meccs előtt megkérdezik, elfogadja-e a biztos egy pontot, akkor valószínűleg igent mondott volna. Így viszont…

Összefoglalás

Ne feledjük, nem is olyan régen az utolsó Diósgyőr nyerni tudott a Groupama Arénában! Ezt csak azért mondom, mert kiderült, hazai viszonylatban nem verhetetlen ez a Ferencváros.

Mindettől függetlenül, ha nem is csoda, de nagy meglepetés volna, ha Márton Gáborék nyerni tudnának. Valószínűleg tanultak a zöld-fehérek a borsodiak elleni fiaskóból, és nem szeretnék megismételni. Az meg már csak hab a tortán, hogy gyakorlatilag véget vethetnek a bajnokságnak, egy tizenhat pontos előny már valóban a behozhatatlan kategória. Még akkor is, ha a Vidi csúcsformában lenne. De nincs.

Ősszel nagyon jól játszottak a Sóstóiban a Fradi ellen, ott igazából Tokmacék örülhettek az egy pontnak, azóta sok víz lefolyt a Dunán.

Hátul is megerősödtek, bár még nem láttam játszani az új fiút, de Samy Mmaee a belga élvonalbeli St. Truiden alapembere volt, négyszeres marokkói válogatott. A válogatottságot meg nem dobálják csak úgy az ember után.

Talán mondanom sem kellene, de azért mondom: A Fradi szerepel a legjobban hazai pályán, ugyanannyi pontot szereztek a Groupamában, mint a Vidi a Sóstóiban. Csak a zöld-fehérek ezt 9 meccsen tették, míg a fehérváriak 11-en.

Én nem akarom ezt túlhúzni, de ezért az oddsért kihagyni a Fradi győzelmét vétek lenne. Ez a szorzó csak csökkenni fog az elkövetkezendő két napban, szóval arra biztatok mindenkit, hogy még most lépjen. Nem mondom, hogy biztos a hazai győzelem, mert olyan tényleg nincs, hétről hétre együtt jövünk erre rá. De nagyon valószínű kimenetel van. És ez ilyen.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső