Fiorentina – Bologna: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 28.
Fiorentina
Teljesítmény:
V D N N D
  • Artemio Franchi
  • Július 29. 21:45
Nézd élőben itt:
QuickWin
Bologna
Teljesítmény:
N V V D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Eléggé lecsúszott a firenzei csapat, pedig régen az volt, ami most például a Napoli. Idei szezonjuk nem sikerült a legjobban és ugyan még előrébb léphetnek, de mostani helyezésük reálisabb. Szemben velük a Bologna, akik stabil középcsapatként szerepeltek idén, néhány jó eredményt is sikerült elérniük, nem hiszem, hogy elégedetlenek Szinisa Mihajlovics munkájával.

Ezúttal egymás ellen néznek farkasszemet, mi pedig ezúttal a gólok felé kacsintgatunk.

Lássuk, a Serie A 37. fordulójában rendezendő Fiorentina – Bologna beharangozóját!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

AS Roma – Fiorentina

Nem volt ez olyan sima meccs, mint amilyenre számítani lehetett, az EL-re hajtó Roma megizzadt a középmezőnyben tanyázó firenzeiek ellen.

Az első félidőben voltak helyzetek mindkét oldalon, volt azonban egy igazán szomorú/komikus jelenet, amit a Fiorentina játékosainak köszönhettünk. Még 0-0-s állásnál a Violák támadhattak, a támadást követő Ghezzal lemaradt a balról érkező beadásról. A labda azonban a vendégeknél maradt, az újbóli beadás pedig Kouame-t találta meg, aki lőtt… A lesen álló Ghezzal pedig testével hárította a lövést. Ha nincs ott, minden bizonnyal megszerezték volna a vezetést, így viszont jöhetett egy szabadrúgás kifelé.

Az eset után pedig a Roma szerezte meg a vezetést. Perest ugratták ki, hátulról szabálytalankodtak vele szemben. Buta hiba volt, de a büntető jogos volt.

Veretout magabiztosan lőtte be a tizenegyeseket mostanság, ezúttal sem történt máshogy, a kapus jobbra vetődött, ő balra lőtt.

A Fiorentina még a félidő vége előtt egyenlíthetett volna, de Pezzella lövése a kapufán csattant.

Ha Pezzellának nem jött össze, összejött hát egy védőtársának, már a fordulás után. A vendégek játékosa, Milenkovic egy szöglet után bólintott Lopez kapujába.

Az egyenlítést követően sorra jöttek a Roma lehetőségek, de Zaniolo és Mkhitaryan sem tudott betalálni. Végül egy hatalmas tűzijátékot követően az addig remekül védő Terracciano húzta el Dzeko lábát, jöhetett az újabb tizenegyes.

Veretout pedig ezúttal sem hibázott.

Jobban játszott a Roma, végül is megérdemelték a győzelmet, de a Fiorentina bebizonyította, hogy egy élcsapat orra alá is borsot tud törni.

Előző 5 meccs eredménye
2020.01.06.Serie A
bologna
1:1
fiorentina
Serie A
2019.04.14.Serie A
fiorentina
0:0
bologna
Serie A
2018.11.25.Serie A
bologna
0:0
fiorentina
Serie A
2018.02.04.Serie A
bologna
1:2
fiorentina
Serie A
2017.09.16.Serie A
fiorentina
2:1
bologna
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Bologna – Lecce

A kiesés elől menekülő Leccével találkozott az egykor Nagy Ádámot is soraiban tudó Bologna. Szinisa Mihajlovics csapatának nem megy rosszul a bajnokságban, annak ellenére, hogy a meccset megelőzően két vereségbe is beleszaladtak. Az egyik a Milan, a másik az Atalanta ellen volt.

Ahhoz képest, hogy a vendégeknek volt létszükséglet a pontok megszerzése a Bologna kezdte aktívabban a találkozót, sőt, a második percben Palacio találatával a vezetés is összejött. Barrow harcolt meg egy kipattanó labdáért, középre passzolt, a labda kis szerencsével Palacionál maradt, négy méterről szerezte meg a vezető gólt.

Három perccel később jött a második, Soriano távolról helyezett Gabriel kapujába. Okos és látványos gól volt.

Barrow rúgott még egy kapufát, de ezután kicsit belenyugodott a meccsbe a hazai csapat. Ezt használta ki a Lecce és egy szerencsés találatnak köszönhetően szépített, a gólszerző Mancosu volt.

A második félidőben aztán sokkal többet támadott a Lecce, az egyenlítés sem váratott sokáig magára. A 66. percben Falco egy piszok nagy gólt ragasztott a felső sarokba, összejött az egyenlítés.

A Leccének menni kellett tovább, hiszen nekik az egy pont nem elég, és ezt használta ki a meccs legvégén a Bologna. A teljesen kitámadó Leccét lekontrázták, hárman vezethették a labdát Gabrielre, aki először még bravúrral védett, Barrow lövésénél viszont már nem volt esélye.

Valószínűleg ezen a meccsen múlt a Lecce bentmaradása, habár még hátra van két forduló, de egy 2-0-ról megnyert mérkőzés nagy lelkierőt adott volna nekik.

Összefoglalás

Azzal, hogy a Bologna elkezdett lazsálni majdnem ráfázott, a végén szerencséjükre Barrow elintézte, hogy mégis győzelemmel hagyják el a pályát.

A Fiorentina ellen ugyanezt nem tehetik meg, mert bár nekik nem élet-halál ez a meccs, mégis jobb erőkből állnak, kegyetlenül ki fogják használni, ha félvállról veszik a meccset.

Emellett Mihajlovicsot sem olyan edzőnek ismerjük, aki a Lecce után az öltözőben nem szedte le egyenként mindegyik játékos fejét.

Nem jellemző a gólzápor a két csapat meccsein, meg úgy egyébként sem, legutóbbi három találkozójuk döntetlennel ért véget (ebből kettő 0-0-val).

Most sem áll távol a gondolat tőlem, hogy döntetlenre fogadjak, de inkább a gólok felé húzok. Előfordulhat, hogy bármelyik csapat ne rúgjon gólt? Elő bizony, az Inter sem tudta bevenni a Violák kapuját, pedig ott tudjuk, milyen minőségű támadók vannak.

Ezúttal arra tippelek, hogy kevés gólos meccset játszanak, 2,5 gól alatti eredménnyel.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső