Fiorentina – Inter: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 február 03.
Fiorentina
Teljesítmény:
D N V V N
  • Artemio Franchi
  • Február 05. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Inter
Teljesítmény:
V N N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Pénteken az olaszok is rendeznek egy mérkőzést, ez lesz a harmadik meccse Antonio Conte együttesének egy héten belül. Kétszer a kupában mérkőztek meg, az AC Milant egy botrányos meccsen verték 2-1-re, de tegnap este ugyanilyen arányban szenvedtek vereséget az elődöntőben a Juventus ellenében. Egyébként, Cristiano Ronaldo megszerezte karrierje 763. gólját ezen a meccsen… Ennek semmi köze a Fiorentina – Inter találkozóhoz, csak szimplán elég érdekesnek találtam ahhoz, hogy megosszam veletek.

A Fiorentina a legutóbbi fordulóban az edzőváltáson átesett Torino csapatához utazott, és végül kilenc emberrel fejezték be a találkozót, de legalább egy pontot így is szerezni tudtak. Viszont ez azt is jelenti, hogy két, nagyon fontos játékosuk az Inter ellen nem lesz bevethető, Castrovilli és Milenkovic tett azért az eltiltásért, de erről majd később.

A fogadóirodák emiatt sem dolgoznak nagy oddsokkal, ami az Inter győzelmét illeti, de még pont az a kategória, amire megéri fogadni.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Torino – Fiorentina

Mi azt vártuk a meccstől, hogy Davide Nicola irányításával a pontok is érkezni fognak a bikákhoz. Konkrétan egy győzelmet reméltünk, de a meccs máshogy alakult, még a kettős emberelőny ellenére sem tudták bepasszírozni a győztes gólt Belottiék.

Gólt nem, azonban két kapufát láthattak azok, akik követték a találkozót. Vlahovicé volt az első, egy kiugratást követően Sirigu mellett el tudta lőni a labdát, de a jobboldali kapufáról vágódott ki a játékszer, a másik oldalon pedig Andrea Belotti lefejelt labdáját Simone Zaza a felsőlécre vágta.

A gólcsend ellenére lüktetett a meccs, várható volt, hogy a második félidő sem fullad unalomba. És ez nem is történt meg. Minden Castrovilli piros lapjával kezdődött: A középpályás hátulról borította fel, rántotta le Belottit épp a tizenhatos előtt, így csak szabadrúgás járt a Torinonak, Castrovilli meg megúszta egy sárgával. De a játékvezető kiszaladt, és videón is megnézte az esetet, és úgy döntött, a Fiorentina játékosa gólhelyzetben akadályozta ellenfelét, emiatt a kiállítás sorsára jutott.

Belotti a szabadrúgást amúgy majdnem belőtte, de maradt a 0-0. Egészen a 67. percig, amikor Giacomo Bonaventura hihetetlen ütempasszát Franck Ribery váltotta gólra.

A hajrában még egy embert elvesztettek a firenzeiek, Belotti és Milenkovic akasztották össze a bajszukat, a szerb védő végül egy picikét megfejelte ellenfelét, aki persze egyből földre rogyott. Nem lehet vitatkozni, az ilyenért piros lap jár, ezt már megszokhatták volna a játékosok. Milenkovic nem szokta meg, nagyon meglepődött az ítéleten.

Fortuna sem fogta a bikák kezét, Singo Zazához hasonlóan a felső kapufát találta el nagy helyzetben, de a hősiesen védekező violák végül nem tartottak ki. A 88. percben Verdi jobboldali beadására Andrea Belotti robbant be, és becsúszva a gólvonal mögé juttatta a lasztit.

Ő lett a meccs hőse, két embert kiszórtak róla, és az egyenlítés is az ő érdeme volt.

Ettől függetlenül, a kettős emberhátrányban játszó Fiorentinát illett volna megverni.

Előző 5 meccs eredménye
2021.01.13.Olasz Kupa
fiorentina
1:2
inter
Olasz Kupa
2020.09.26.Serie A
inter
4:3
fiorentina
Serie A
2020.07.22.Serie A
inter
0:0
fiorentina
Serie A
2020.01.29.Olasz Kupa
inter
2:1
fiorentina
Olasz Kupa
2019.12.15.Serie A
fiorentina
1:1
inter
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Inter – Benevento

A kupadöntő tehát nem jött össze a kék-feketéknek, tegnap a Juve Cristiano duplájának köszönhetően 2-1-re felülmúlta a milánóiakat. A gólt egyébként Lautaro Martinez szerezte.

De térjünk rá az utolsó bajnokijukra, ahol Filippo Inzaghi együttese, az újonc Benevento várt az Interre. Okozott már nem kevés zűrt a Benevento, ezen az estén viszont nem mutatták meg oroszlánkarmaikat, Lukakuék nagyon simán, 4-0-ra diadalmaskodtak.

Ennél tükörsimább meccs nem mostanában volt a Serie A-ban, a Benevento az egész találkozó alatt egyszer sem lőtt sem kapura, sem kapu felé. Nulla, azaz nulla dolga volt Samir Handanovicnak.

Az Inter viszont jól játszott és már a hetedik percben vezetést szereztek. Egy jobboldali szabadrúgásra két Interes is rávetette volna magát, de a felszabadítani kívánó Improta lábáról végül saját kapujába pörgött a labda.

Gól már nem esett a játékrészben, viszont Lautaro Martinez többször is növelhette volna a csapata előnyét. Távoli csavarása mellé, 11 méteres bombája pedig fölé szállt.

A második félidőben sem javult a vendégek játéka, Christian Eriksen kapufája után Lautaro ugyan betalált, de mindezt lesről, úgyhogy maradt az 1-0.

Az 57. percben viszont csak összejött az argentinnak, innentől kezdve pedig tízpercenként jött egy milánói gól. Romelu Lukaku kétszer is lecsapott, így a hazaiak megsemmisítő győzelmet arattak az újonc felett.

Összefoglalás

Castrovilli az agy, Milenkovic az erő – vagy valami ilyesmi. De komolyra fordítva, tényleg a szerb a védelem legbiztosabb pontja a violáknál, míg Castrovilli – Bonaventura mellett – a fontos zsugák mestere. Mindketten nagyon fognak hiányozni pénteken, és az ő kiesésük miatt még esélyesebbé váltak a kék-feketék.

A Fiorentina 2017-ben tudott utoljára nyerni a mostani ellenfél ellen, akkor egy őrült mérkőzésen 5-4-re győztek.

Annak már négy éve, a Fiorentina egy jó ideje „csak” egy középcsapat, az Inter pedig a bajnoki címre hajt, kétpontos lemaradása van jelenleg a városi rivális AC Milannal szemben.

Ezt pedig már ledolgozhatják a héten, persze ahhoz a piros-feketéknek hazai pályán kellene vereséget szenvedni a sereghajtó Crotone ellen. Szóval, ha nyernek Lukakuék, akkor is valószínűleg tiszavirág életű lesz az első helyük.

De a lényeg, hogy ott lesznek, mert nyerni fognak. Úgy tűnik, Conte megtalálta a nyerő felállást, sérültje nem igazán van (csak D’Ambrosio), minden adott egy kiadós Inter-győzelemhez.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső