Fiorentina-Juventus – Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2019 szeptember 11.
Fiorentina
Teljesítmény:
N V V N N
  • Stadio Artemio Franchi, Firenze
  • április 20.
Nézd élőben itt:
Joker8
Juventus
Teljesítmény:
N N N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Eddig mindössze két forduló ment le az olasz elsőosztályú labdarúgó-bajnokságból, de a Fiorentina és a Juventus között már most 6 pont a különbség, ugyanis míg a torinóiak két győzelemmel (köztük a rendkívül fordulatos, Napoli elleni 4-3-as sikerrel), addig a firenzeiek két vereséggel indították a szezont – így utóbbi csapat számára létfontosságú a hétvégi Juventus elleni találkozó, hiszen 3 vereséggel kezdeni, az már elég rossz rajtnak számít, bárhol is járjunk a világban. A normál rivalizálás mellett különleges „ízt” is kölcsönöz a meccsnek az a harc, amelyet a Fiorentina játékosáért, Federico Chiesáért folytat több csapat, köztük különösen a Juventus.

A nyár folyamán többször megpróbálták már megszerezni a firenzeiek válogatott játékosát, de Rocco Commisso, a lilák elnöke még csak fontolóra sem vett ajánlatot, sem (pedig a kérők között volt a Juve mellett a Liverpool, az Inter és a Bayern München is), sőt, a csapat saját nevelésű, 21 éves labdarúgója most kapott egy olyan ajánlatot, ami konkrétan megduplázza a fizetését. Ettől függetlenül azért elég valószínű, hogy a következő nyáron Chiesát el fogják vinni a Fiorentinától, és az ára akár megközelítheti majd a 100 millió eurót is.

Visszatérve a konkrét esélyekhez, ha szigorúan csak a statisztikákat nézzük, akkor a Fiorentina az elmúlt 20 otthoni meccsének mindössze a negyedét volt képes megnyerni, a Juve viszont a legutóbbi 20 idegenbeli meccsének mindössze 20%-ában nem szerzett pontot, plusz a történelem is a Zebrák mellett szól, hiszen az előző szezonban oda-vissza nyertek a Fiorentina ellen, plusz az elmúlt négy, egymás elleni meccsüket is könnyedén nyerték, legutóbb 2017. januárjában volt firenzei győzelem.

Előző 5 meccs eredménye
2019.04.20.Serie A
juventus
2:1
fiorentina
Serie A
2018.12.01.Serie A
fiorentina
0:3
juventus
Serie A
2018.02.09.Serie A
fiorentina
0:2
juventus
Serie A
2017.09.20.Serie A
juventus
1:0
fiorentina
Serie A
2017.01.15.Serie A
fiorentina
2:1
juventus
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Sőt, az elmúlt 25 évre visszatekintve, az 51, egymás elleni meccsükből mindössze hétszer tudott a Fiorentina nyerni, úgyhogy Chiesa ide, nagy igazolásnak tűnő Franck Ribéry oda, a józan ész egyértelmű Juventus-győzelmet diktál, sőt az átlagos gólszámokat megnézve, annak is jelentős esélye van, hogy 1.5 gólnál többet szereznek Ronaldóék. Apropó, Ronaldo!

A Juve legnagyobb sztárjának biztosan extra lendületet kölcsönöz a hétvégi válogatott meccsen nyújtott teljesítménye (a portugál nagyszerűen játszott a szerbek elleni győztes meccsen és egy gólt is szerzett), plusz az is, hogy a Gazzetta dello Sport nemrégiben közzétett számai szerint háromszor annyit keres a Serie A-ban, mint a második legjobban kereső játékos, aki egyébként pont csapattársa, Matthijs de Ligt. Úgyhogy Cristianotól a tőle megszokott harcos és motiváló játék várható, Alex Sandro és Douglas Costa már az első két fordulóban megmutatta, hogy komoly szervezőjáték és gólpasszok sokasága várható majd idén tőlük a Juve színeiben, úgyhogy, ha van fix meccs, akkor ez minden jel szerint az.

És hogy ezt az érzést még csak erősítsük, elég ha visszapillantunk a Fiorentina előző két meccsére – komoly kapushibák, védelem által eladott labdák, védekezésben nem segítő középpályások jellemezték ezeket a találkozókat, így ha őszinték akarunk lenni, akkor igazából két dologban bízhat a firenzei alakulat: egyrészt a közönség erejében, mert az biztos lesz, a Fiorentina honlapja szerint már napokkal a meccs előtt elkapkodták az összes jegyet a Franchi-stadionba, úgyhogy a hangulat félelmetes lesz, ahhoz kétség nem fér.

Másrészt bizakodhatnak abban, hogy most először fog az első perctől kezdve együtt a pályán szerepelni a fentebb említett Chiesa és Franck Ribéry és ha ők ketten megtalálják az összhangot, akkor biztosan komoly kihívás elé tudják állítani majd a Juvét. És miután a Genoa elleni 2-1-es vereség után is már felmerültek a pletykák, hogy a lilák edzőjét, Vincenzo Montellát felállítják a kispadról, a firenzeiek kettőzött erővel fognak majd rohamozni. Ettől függetlenül csak ismételni lehet a fentieket – ennek a meccsnek masszívan a Juventus az esélyese.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső