Fiorentina – Juventus: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 április 23.
Fiorentina
Teljesítmény:
N V V D V
  • Artemio Franchi
  • április 25. 15:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Juventus
Teljesítmény:
N V N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A szombatot magunk mögött hagyhatjuk, lépjünk át a vasárnapi meccsekre! Kezdésnek maradunk Olaszországban, a Fiorentina – Juventus találkozóra esett a választásom. Ősszel Cesare Prandelli együttese volt az, aki a Juventus hazai veretlenségét elvette, és akkor arra a meccsre, arra a végeredményre senki nem számított, a Fiorentina 3-0-ra nyert az Allianz stadionban. Mi történhetett? Kérdezhetitek. Egy kiállítás történt már a meccs elején, ami nagyban befolyásolta ezt az eredményt.

A Fiorentina hétközi bajnokiján a Verona együtteséhez utazott, és bár mi egy szoros meccsben és döntetlenben bíztunk, ebből csak az egyik jött össze, nyertek Vlahovicék.

A Juventus pedig a Parma elleni győzelmével harcban van továbbra is a 2-3. helyért. De lehet, hogy ez kevés lesz, hosszú még a szezon.

És bár nem a Fiorentina a mérkőzés esélyese, de ősszel sem ők voltak… Aztán tudjuk, hogy mi lett a vége.

Vessük is bele magunkat ebbe a vasárnapi mérkőzésbe!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Verona – Fiorentina

Az egész meccsre elmondható, hogy a Verona ellenfele fölé nőtt, de hogy mennyire nem igazságos játék a foci, azt jól mutatja a végeredmény: 2-1-re nyertek a vendégek.

De ha a Verona első félidei helyzeteiből csak egy bemegy, teljesen más szituáció lett volna. Dragowski kapus elemében volt, két alkalommal is megvédte kapuját a góltól, először Daniel Bessa emelésénél, majd Kevin Lasagna meseszép akciójának végén.

De ha Dragowski nem volt a helyzet magaslatán, akkor védői kisegítették: A félidő hajrájában egy szöglet után Lasagna fejelt kapura, a kapus már verve volt, de Lorenzo Venuti tisztázott a gólvonalról.

És még mindig nem volt vége a hazai rohamoknak, Darko Lazovic is tesztelte a Fiorentina portását. És ő sem járt sikeresebben, mint a többiek.

A Fiorentina gyakran nem jutott el a Verona kapujáig, egyszer Franck Riberynek, egyszer pedig Giacomo Bonaventurának sikerült ez. A francia lövését Silvestri tolta szögletre, míg az olasz nem tudott lőni, mert Barak feldöntötte őt, így tizenegyeshez jutottak a vendégek.

Dusan Vlahovic pedig nagyon pontosan lőtte ki a jobb alsót.

A máspdik félidőben semmi nem változott eleinte: A Verona birtokolta a labdát, helyzetei voltak, a Fiorentina meg gólt lőtt. Most épp a veterán Martin Caceres vágott be egy kipattanó labdát a 65. percben.

A hazaiak futottak az eredmény után, de csak szépíteni tudtak. A gól szerzője a 19 esztendős, félidőben csereként pályára lépő Eddy Anthoni Salcedo Mora volt, neki ez volt az első találata idén.

Ez is egy jó lecke volt minden csapat számára: A helyzeteket be kell lőni…

Előző 5 meccs eredménye
2020.12.22.Serie A
juventus
0:3
fiorentina
Serie A
2020.02.02.Serie A
juventus
3:0
fiorentina
Serie A
2019.09.14.Serie A
fiorentina
0:0
juventus
Serie A
2019.04.20.Serie A
juventus
2:1
fiorentina
Serie A
2018.12.01.Serie A
fiorentina
0:3
juventus
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Juventus – Parma

Alaposan ráijesztettek szurkolóikra a zebrák, akik a Parma ellen nehezen lendültek bele, de a vége egész sima lett. És most nem Cristiano vagy Paulo Dybala, nem Dejan Kulusevski vagy Arthur hozta a gólokat, hanem Alex Sandro és Matthijs De Ligt.

Nem arról volt szó, hogy a támadók ne próbálkoztak volna, de a gólszerzés egyiküknek sem jött össze.

Bezzeg a túloldalon Gaston Brugman… Na, ő rendesen eltalált egy szabadrúgást a 25. percben. A sorfal egy tagja nem ugrott fel, az uruguayi meg pont megtalálta a rést a pajzson. Buffonnak meg esélye sem volt.

Azonban a szünet előtt sikerült egyenlítenie a hazaiaknak, Alex Sandro hatalmas bombagólt rakott Colombi kapujába.

És a folytatásban ismét a brazil bekk villant, most nem lábbal, hanem fejjel, és így a 48. percben már a Juventusnál volt az előny.

A kegyelemdöfés egy másik védőtől, Matthijs De Ligttől érkezett, a holland Cuadrado rövid oldalra érkező szögletét bólintotta a hálóba.

Lehetett volna még gól mindkét oldalon, de hol a kapusok, hol a védők tisztáztak, hol pedig a támadók választottak rossz megoldást, így De Ligt gólja volt az utolsó a meccsen.

Ezzel a Juventus beérte az Atalantát, hiszen Murielék csak egy döntetlenre voltak képesek az AS Roma otthonában.

Jaj, mennyi izgalom lesz még itt kéremszépen…

Összefoglalás

Minden bizonnyal mélyen él még az őszi meccs mindkét csapat játékosaiban. Akkor minden összeesküdött a Juve ellen, Vlahovic már három perc után betalált, majd Cuadrado jutott a kiállítás sorsára, Alex Sandro meg öngólt rúgott a második félidőben… A végeredményt Caceres alakította ki.

A Juventus idén nem harcol a bajnoki címért, ami egy hosszú hegemónia végét fogja jelenteni. Az Inter pár fordulón belül bajnok lehet, míg a Juve akár még a Bajnokok Ligájáról is lemaradhat.

Nagyon sok múlik az ilyen kis meccseken is, itt nem szabadna pontokat hullajtani. Pedig a Juve idegenben nem nyújt stabil teljesítményt, a korábban megszokott idegenbeli magabiztosság Andrea Pirlo érkezése után eltűnt.

Rengeteg pontot veszítettek távol Torinótól, a megszerezhető 45-ből csak 24-et kaparintottak meg.

Legutóbbi meccsükön is kikaptak, az Atalanta egy Ruslan Malinovsky góllal bizonyult jobbnak.

Nagy csapás, hogy a vezérré előlépő Federico Chiesa megsérült, és kihagyni kényszerül ezt a meccset, ahogy Merih Demiral sem léphet pályára. A Fiorentinánál pedig továbbra is Aleksander Kokorin és Borja Valero a két maródi.

Firenzében 2017-ben nyert utoljára a Fiorentina, azóta viszont megszenvednek a Juve ellen. És most is nehéz feladat előtt állnak.

Dusan Vlahovic jó formában, Giacomo Bonaventura szintén, Franck Riberyben pedig mindig ott van az a plusz, ami meccset dönthet el. De ez lehet, hogy nem lesz elég…

Meg lennék lepve, ha kapott gól nélkül lehozná a meccset a Juventus, így a tippem most arra megy, hogy mindkét együttes betalál a másik kapujába. Ha ősszel sikerült, most miért ne sikerülhetne?

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső