Freiburg – Borussia Dortmund: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 augusztus 10.
Freiburg
Teljesítmény:
N N N N N
  • Europa-Park
  • Augusztus 12. 20:30
Nézd élőben itt:
QuickWin
Borussia Dortmund
Teljesítmény:
N D N V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nagyon jól sikerült számunkra a tegnapi Bajnokok Ligája, úgy tűnik, csak bele kellett rázódnunk. Biztos lesznek meglepetések, gyengébb napok, de a tegnapival maximálisan meg lehetünk elégedve. Most a hétvégi bajnokikkal kéne alkotni valamit, a hétvégével nem vagyunk annyira kibékülve.

Mentségünkre szóljon, hogy az első fordulókban mindig akadnak meglepetések, érdekes eredmények, persze nem akarjuk a kezünket mosni.

A mai napra nyolc, a holnapira szintén nyolc tippel készültünk, a pénteket még meglátjuk, mennyi fér bele, aztán szombatra is készülök valamivel.

Pénteken négy olyan meccset rendeznek meg, amely minket is érdekelhet, szóval kezdésnek ezekről lesz szó, majd áttérünk a szombatra, és az angol bajnokságba nézünk bele.

A Freiburg az első fordulóban meglepően magabiztos sikert aratott. Nem a győzelem ténye az, ami a meglepetést okozta, hanem az, hogy mennyire simán verték meg idegenben is az Augsburgot.

A Borussia Dortmund az ellenfél, rangadó ez a javából. A sárga-feketék az első körben szintén nyertek, de a várt gólzápor a Bayer Leverkusen ellen elmaradt.

A tavalyi évben jó meccseket játszottak, bár a tavaly tavaszi meccsükkel kapcsolatban a Freiburg minden bizonnyal máshogy vélekedik.

Ezúttal a Freiburg győzelme háromszoros pénzt ér, 3.75 körül mozog a döntetlen, és kicsivel több mint kettes a szorzó a vendégek sikerére.

Kezdjünk bele, következzen a Freiburg – Borussia Dortmund találkozó!

Freiburg

Nem kezdek bele az egész Augsburg elleni mérkőzés összefoglalásába, mert nagyon sokáig kellene olvasnotok. Nagyon eseménydús mérkőzés volt, gólgazdag, bár ennek a hazai csapat játékosai nem annyira örültek. A Freiburg megszórta ellenfelét kezdésnek, remek bemutatkozása volt Matthias Ginternek és Ritsu Doannak is.

Christian Streich együttese lejátszotta a pályáról ellenfelét, akik tavaly majdnem kiestek az első osztályból, és úgy tűnik, idén sem lesz sokkal könnyebb dolguk. Michael Gregoritsch számára biztosan különleges volt a meccs, mivel őt nyáron pont az Augsburgtól szerződtették, és betalált korábbi csapata hálójába. Csak úgy, mint Vincenzo Grifo, Ritsu Doan és Matthias Ginter.

Sallai Roland a mérkőzésen kezdőként kapott szerepet, a mestere a 76. percben cserélte őt le.

A védelem nagyon stabil, nem látszik Nico Schlotterbeck távozása, hiszen Ginter a helyén tökéletes utód.

A középpálya eddig sem volt gyenge, ami pedig a csatársort illeti, Gregoritschot nem tartottam egy ásznak, de ezúttal hálóba talált, és egy csatár dolga az, hogy gólt szerezzen. Szóval nem szólhatok egy szót sem.

Sérülés miatt ki kellett hagynia a mérkőzést Lucas Hölernek és Kevin Schadénak, illetve eltiltott volt Kimberly Ezekwem.

A tavalyi évben meglehetősen magabiztos volt az Europa-Parkban a Freiburg, jöhetett bárki, szinte mindenkivel felvették a kesztyűt.

Ami a Dortmund elleni kezdőcsapatot illeti, szerintünk egy 4-0-s siker után nem kell változtatni, hacsak nem változik addig valami, ugyanazok a játékosok szerepelnek majd, akik legutóbb.

A várható kezdőcsapat:

Flekken – Sildillia, Ginter, Lienhart, Günter – Eggestein, Höfler – Doan, Sallai, Grifo – Gregoritsch

Egymás elleni meccsek:

Nagyon érdekesen alakult a tavalyi szezon mindkét együttes számára. Gondolok itt az egymás elleni meccsekre is, hiszen a két összecsapáson mindkétszer a hazai pályán játszó csapat tudott győzni. A Freiburg augusztusban fogadta legutóbb a Dortmundot, és győzték őket le 2-1-re. Érdemes megemlíteni, hogy a győztes gólt Sallai Roland szerezte a mérkőzésen, ami az egyik utolsó volt a régi stadionjukban.

A tavaszi visszavágóra a Dortmund fel tudta magát szívni, és nagyon megverték Christian Streich csapatát. A vége 5-1 lett, Thomas Meunier és Erling Haaland duplázott, Mahmoud Dahoud szintén betalált, a másik oldalon Ermedin Demirovic rúgott gólt.

A döntetleneket mostanában nem szeretik, öt meccsükből kettőt a Freiburg nyert, hármat a Dortmund.

Edin Terzic együttese három éve nem tudott nyerni Freiburgban, 2019-ben arattak itt sikert utoljára.

Azóta kikaptak kétszer 2-1-re, egyszer meg 2-2-t tudtak elérni.

Előző 5 meccs eredménye
2022.01.14.Bundesliga
dortmund
5:1
freiburg
Bundesliga
2021.08.21.Bundesliga
freiburg
2:1
dortmund
Bundesliga
2021.02.06.Bundesliga
freiburg
2:1
dortmund
Bundesliga
2020.10.03.Bundesliga
dortmund
4:0
freiburg
Bundesliga
2020.02.29.Bundesliga
dortmund
1:0
freiburg
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Borussia Dortmund

Azt hittük, hogy folytatódik a gólzápor a Borussia Dortmund és a Bayer Leverkusen között, ám ezúttal csalódnunk kellett. A meccsen csak egy (szabályos) gól született, amit Marco Reus szerzett a mérkőzés tizedik percében. Ezt követően már nem találtak be, fura volt… A találkozón egyébként mondhatni, fölényben játszott a Dortmund, de benne volt a pakliban, hogy a Leverkusen kiegyenlít. Nem tudták megtenni, ha mégis, akkor a játékvezető szólt közbe. Így a Dortmund is győzelemmel nyitott, ahogy a Freiburg.

A héten más is történt a Ruhr-vidéken: Sebastien Haller betegsége miatt most egy ideig nem játszhat, és szükség volt egy csatárra. Sok név felröppent, végül egy olcsóbb megoldást választottak a Signal Iduna Parkban. Szerződtették a Köln 34 esztendős francia csatárát, Anthony Modeste-et. A támadó jó pótlása lehet az elefántcsontpartinak, míg vissza nem térhet, utána pedig gond nélkül le fog ülni majd a padra.

Az elmúlt szezonban, Marco Rose irányítása alatt a Dortmund sokszor égett meg idegenben, főleg az élcsapatok ellen. Vegyük máris a Freiburg elleni idegenbeli meccset, amiről fentebb olvashattatok.

Gyengült az együttes, szó se róla, Haaland jelenléte egy fél gólt ért legalább. Haller mellett ezúttal sem lesz ott Tom Rothe, valamint Niklas Süle, illetve kétséges a játéka két új igazolásnak, Karim Adeyeminek és Salih Özcannak.

A múltkor Adeyemi kezdő volt, Thorgan Hazard váltotta őt az első félidőben. Minden bizonnyal most is a belga fogja őt pótolni, amennyiben képtelen játszani.

A várható kezdőcsapat:

Kobel – Meunier, Hummels, Schlotterbeck, Guerreiro – Dahoud, Bellingham – Hazard, Reus, Malen – Modeste

Tippelde

A csatársor erős, de azért nem az igazi a vendégeknél. Mindkét együttes győzni tudott legutóbb, most egymás ellen mutathatják meg. A Freiburg számára ez lesz az igazi felmérő, mivel az Augsburg és a Dortmund nincsenek feltétlenül ugyanazon a szinten.

A vendégeknek a sérülések miatt nehezebb dolguk lesz. Modeste bemutatkozhat, és ő már tavaly is sok borsot tört a Freiburg játékosainak orra alá.

Véleményünk szerint mindkét csapat a hálóba fog találni, ez a fő tippünk, a másik egy kissé veszélyes, mivel véleményünk szerint Sallai Rolandék folytatják jó szereplésüket a Dortmund ellen, és megnyerik a találkozót.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
QuickWin
Oddsok: 1.48 Bónusz: 35,000Ft
Spinanga
Oddsok: 1.48 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.48 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső