Freiburg – Hoffenheim: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 április 23.
Freiburg
Teljesítmény:
N V V N V
  • Schwarzwald-Stadion
  • április 24. 15:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Hoffenheim
Teljesítmény:
N D D V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nem én vagyok az egyetlen ember, akit a Hoffenheim hétközi teljeseítménye – kis híján – padlóra küldött. A Borussia Mönchengladbach elleni mérkőzésen Rose csapatára tippeltem, a rengeteg sérültet, a formát is figyelembe véve. És félidőben nyugodtan konstatáltam, hogy ez bizony meglesz… Két góllal mentek a vendégek. Aztán negyedóra alatt megfordították a meccset Kramaricék és puff. Az álmoknak lőttek.

Most már óvatosabb leszek, ha a Hoffenheimről van szó, úgy tűnik, ők az angol Reading, az én kryptonitom…

Most Freiburgba látogatnak, Sallai Roland együtteséhez. Ők egész rossz formában voltak, mígnem a Schalkéval futottak össze, és jó kis felhozó meccset játszottak, visszakaphatták a srácok az önbizalmukat, egy négyessel küldték haza az azóta már kiesett gelsenkircheni együttest.

A Freiburg előnyére válhat, hogy ők pihenhettek a héten, nem tudtak pályára lépni, a Hertha játékosainak karanténja miatt. A szezon ezen szakaszában plusz pár nap pihenő aranyat érhet.

Szombaton délután kiderül, hogy valóban aranyat ért-e, vagy a Freiburg – Hoffenheim meccs is a vendégek győzelmével zárul…

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Freiburg – Schalke 04

Ekkor még volt remény a bent maradásra, de az itteni vereséget követően esélyeik sokat romlottak, és a hétközi fordulóban meg is történt, amire már nagyon sokan számítottak: Elfogyott a matematikai esély is, a Schalke 04 harminc év után távozik a Bundesligából. Egyébként a Bielefeldből hazatérő játékosokat meg is kergették a szurkolók, míg a legfőbb rivális szurkolói Dortmundban tűzijátékkal ünnepeltek.

No, vissza a meccsre! Hét perce tartott a találkozó, amikor egy hosszú indítást elnézett Stambouli, és ezzel Baptiste Santamaria tudott meglépni. Centerezett, és a középen futó Demirovicnak még mély volt a labda, de a hosszún érkező Lucas Höler számára már tökéletes, 1-0.

A 22. percben tovább növelték az előnyüket a hazaiak, méghozzá Sallai Roland révén. A gól tizenegyesből született, miután Klaas-Jan Huntelaar egy szöglet után szabálytalankodott a magyarral szemben. Sallai egy gyors nézéssel átverte Fahrmannt, elküldte őt jobbra, majd a kapu közepébe gurított.

Az első félidőt a Schalke egyetlen kapura lövés nélkül hozta le, a Huntelaar – Harit párosnak sansza nem volt…

A második félidőben következtek Christian Günter pillanatai. A középpályás nem gyakran szerez gólt – ebben a szezonban ez még egyetlen alkalommal sem sikerült neki -, most viszont kétszer is hálóba talált. És nem is akármilyen gólok voltak ezek. Főleg a második volt gyönyörű. Mindkét alkalommal távolról lőtt, mindkétszer a kapu bal oldalát vette célba, és értelemszerűen Fahrmann mindkettőről lekésett.

Könnyed kis meccset faragtak tehát Sallaiék, látszott az osztálykülönbség a két együttes között…

Előző 5 meccs eredménye
2021.01.02.Bundesliga
hoffenheim
1:3
freiburg
Bundesliga
2020.02.08.Bundesliga
freiburg
1:0
hoffenheim
Bundesliga
2019.09.15.Bundesliga
hoffenheim
0:3
freiburg
Bundesliga
2019.01.26.Bundesliga
freiburg
2:4
hoffenheim
Bundesliga
2018.09.01.Bundesliga
hoffenheim
3:1
freiburg
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Hoffenheim – Borussia Mönchengladbach

Mint említettem, nálam ez már egy lejátszott meccs volt, nyugodtan méláztam a félidőben, hogy milyen jó kis oddsot sikerült megfogni. Aztán jött a pofon… 0-2-es félidőt követően 3-2-re nyert a Hoffenheim, pedig eléggé megtépázott csapattal tudtak kiállni csak. De menjünk sorban!

Volt veszély a Hoffenheim játékában már az első félidőben is, de a gólokat – akkor még – a Gladbach szerezte. Ihlas Bebou járt a legközelebb a gólhoz, de 1-0-s vendég vezetésnél csak a kapufát találta el. Az a bizonyos vezetőgól a 25. percben született, Marcus Thuram rázta le védőjét, a tizenhatoson belülre érve csinált egy cselt, de mivel lőni nem tudott, így Alassane Plea elé passzolt, a francia meg a hosszú alsóba gurított, teljesen meglepve ezzel a kaput őrző Baumannt.

És a lefújás előtt még tovább hízott a Gladbach, ismét Marcus Thuram volt az előkészítő, de a befejezést most Valentino Lazaro vállalta magára, 0-2.

Fordulás után azonnal jött a szépítés, a sérüléséből felépült Andrej Kramaric szerencsés góllal zárkóztatta csapatát.

A 60. perc hozta meg az egyenlítést, és ami az első félidőben nem jött össze Ihlas Bebou számára, az most igen. Kaderabek mesteri beadására robbant be a támadó, és becsúszva értékesítette a ziccert. És annyira belelendültek a kékmezesek, hogy öt perccel később már ők vezettek.

Ismét Andrej Kramaric volt a gólszerző, és ismét Kaderabek adta a gólpasszt.

Nagy fordítás volt ez, egy negyedórás kihagyás a vendégek védelménél elegendő volt ahhoz, hogy üres kézzel távozzanak…

Összefoglalás

Továbbra is rengeteg sérültje van a Hoffenheimnek, négy olyan játékosuk is van, akik a szezonban már biztosan nem léphetnek pályára: Ermin Bicakcic, Dennis Geiger, Benjamin Hübner és Konstantinos Stafylidis.

A Freiburgnál Baptiste Santamariát kell majd pótolni, a francia rekordigazolás eltiltását fogja letölteni. Őt minden bizonnyal Yanniik Keitel fogja pótolni. Szerencsére Sallai bejátszotta magát a kezdőbe már jó ideje, így biztosan ott lesz ezúttal is, de elérhető Höler, Ermedin Demirovic is, azonban Vicenzo Grifo tesztje pozitív lett – ismét -, ahogy Nils Petersen is ezen okból lesz kénytelen otthon maradni.

Kifejezetten rosszul muzsikál a Hoffenheim vendégségben, január közepén sikerült utoljára elvinni valakitől a három pontot. Azért nem árt figyelni, mert bár nyerni nem tudtak, de a közelmúltban ikszeltek a Dortmunddal és a Lipcsével is.

Ősszel a Freiburg nyert, 3-1-re győzték le a Hoffenheimet saját pályáján. Santamaria és Grifo szerezték a vendég gólokat, plusz volt egy öngól Kasimtól, a hazaiaknál meg Bebou talált hálóba.

Szóval, a Hoffenheim az én kryptonitom? Most majd kiderül! Látva, hogy mennyire belejöttek nem merem egyértelműen kijelenteni, hogy a Freiburg a találkozó esélyese, de otthon stabil teljesítményt nyújtanak Demirovicék. Így ezúttal (is) a Hoffenheim ellen fogadok.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső