Freiburg – Union Berlin: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 február 18.
Freiburg
Teljesítmény:
D N V N D
  • Schwarzwald-Stadion
  • Február 20. 15:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Union Berlin
Teljesítmény:
D V D V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Csak én érzem úgy, hogy egyre jobban elfárad az Union Berlin? Jó, ilyenkor az embernek könnyű dolga van, elég ránézni a tabellára, a formájukra és máris kiderül, hogy így van-e vagy sem. Legalábbis könnyebb következtetni. És a helyzet a következő: Egy meccset sem tudtak megnyerni, miután elintézték a Bayer Leverkusent – amire senki nem számított -, öt meccsükből három vereséggel, kettő döntetlennel végződött. Ostromolták a hatodik helyet, de most már csak a kilencedik pozíciót foglalják el, igaz, még mindig közel az európai indulást biztosító hely, mindössze csak három pontra.

Megszokhattuk, hogy ez a szezon egy kicsit más, csak két tényező állandó: A Bayern München és a Lipcse. Furcsa a Frankfurt és a Wolfsburg szárnyalása, furcsa az is, hogy a Dortmund és a Gladbach bukdácsol, de hátrébb is találhatunk szemöldökráncoló szituációkat. Elég csak a Herthára vagy a Schalkéra gondolni.

Elkalandoztam, térjünk vissza, és jöjjön a Freiburg – Union Berlin meccs. Rossz hír, hogy még mindig Sallai Roland nélkül…

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Werder Bremen – Freiburg

Megemlíthettem volna azt is, hogy a Werder is összekapta magát, Sargent vezérletével a középmezőnyben tanyáznak, pedig tavaly osztályozót kellett játszaniuk a bennmaradásért. Az első félidő róluk szólt, no meg Florian Müller kapusról.

Kétszer is hárítani kellett a Freiburg hálóőrének, előbb Milos Veljkovic négyméteres fejesét védte, majd Milot Rashica tüzelt kapura. Utóbbinál könnyebb dolga volt Müllernek.

A Freiburg veszélytelennek bizonyult az ellenfél kapuja előtt, legveszélyesebb próbálkozásuk is méterekkel elkerülte a kaput.

A második félidő kevesebb lehetőséget, de egy jobb Freiburgot hozott magával. Jiry Pavlenkának is akadt immár dolga, és csak a szerencsének köszönhetik, hogy Nils Petersen rosszul találta el a labdát öt méterre a kaputól, ugyanis a cseh kapus már verve lett volna.

Itt már a Werdernek nem ment annyira, nem tudtak helyzetbe kerülni, csak egy gyengécske Möhwald lövésre futotta az erejükből.

Utolsóként Jonathan Schmid dönthette volna el a meccset – ahogy tette a Dortmund ellen -, ezúttal azonban a kapus még az utolsó pillanatban odaért.

A 0-0-s eredmény igazságos, az egyik félidőben a hazaiak, a másikban pedig inkább a vendégek domináltak, de valljuk be: Ez nem a csatárok napja volt.

Előző 5 meccs eredménye
2020.10.24.Bundesliga
union berlin
1:1
freiburg
Bundesliga
2020.03.07.Bundesliga
freiburg
3:1
union berlin
Bundesliga
2019.10.29.Német Kupa
freiburg
1:3
union berlin
Német Kupa
2019.10.19.Bundesliga
union berlin
2:0
freiburg
Bundesliga
2016.05.15.Bundesliga 2
union berlin
2:1
freiburg
Bundesliga 2
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Union Berlin – Schalke 04

Újabb 0-0-s döntetlen, jól kifogtam ezt a meccset… A Schalke helyzete egyre rosszabb és rosszabb, viszont még nem adhatják fel, és nem is adták fel a rossz passzban levő Union ellen sem. Más kérdés, hogy a hazaiak közelebb álltak a győzelemhez, más kérdés, hogy végül egyetlen találat sem született, azért akadtak helyzetei a gelsenkirchenieknek is.

Ismerős névvel kezdődött az Union Berlin csapata, először szerepelt ugyanis Loris Karius, akinek a Real Madrid elleni BL-döntőben bemutatott hibája (hibái) óta lefelé ível a karrierje. Most épp a német fővárosban építheti magát, és kapott gól nélkül, hiba nélkül sikerült debütálnia.

Az egész meccsen többet birtokolták a labdát a vendégek, viszont az Union háromszor annyi kapura lövést eresztett meg. Ezeknek jó része veszélytelen volt, de Fahrmannak akadt bizony dolga. Az első félidőben Awoniyi lövésénél például remekül védett.

Fél órára volt szüksége a vendégeknek az első helyzetükhöz, Serdar 17 méterről lőtt, de Kariusnak nem kellett játékba avatkozni.

A félidő végén még Christian Gentner kapáslövésére emelkedhettek fel foteljükből a hazai szurkolók, nem sokon múlt, hogy a 35 éves középpályás gólt szerezzen…

A második félidő is az Unionról szólt, Awoniyi és Ingvartssen is kihagyták a hatalmas ziccerüket, nem akart összejönni a gól, míg Max Kruse szomorúan üldögélt a lelátókon. Lehet, hogy ő mindkettőt értékesítette volna.

A legvégén jöhetett volna a slusszpoén, a csereként pályára lépő Nassim Boujellab került ziccerbe, Karius viszont védett. 0-0 a vége, sokkal jobb volt a Berlin, de a helyzeteket be kell lőni…

Összefoglalás

Utolsó öt meccsükből négy végződött úgy, hogy mindketten a hálóba találtak. Hát, az előző meccsből kiindulva ez most nem biztos, hogy összejön.

Jól ment a Berlin hosszú ideig, a mostani visszaesés a semmiből jött, de tegyük hozzá, nincs könnyű dolga Urs Fischernek, Sheraldo Becker, Max Kruse, Nico Schlotterback és Andreas Luthe sem állt rendelkezésre hosszabb vagy rövidebb időre.

A Freiburg Flekkent, Kwont és Sallait kellett, hogy nélkülözze, a Dortmund elleni siker után kissé meglepő volt, hogy a Werderrel nem bírtak el.

Christian Streich csapata hosszú ideje, november közepe/vége óta veretlen hazai pályán, akkor a Mainz nyert 3-1-re, előtte pedig a Leverkusen 4-2-re. Viszont lejátszottak azóta hét bajnokit, és többek között a Stuttgart, a Dortmund is áldozatul esett, a Frankfurt és a Gladbach pedig csak egy ponttal távozott.

Mi a helyzet az Union Berlinnel idegenben? Nem annyira jó a helyzet, az utolsó három bajnokijukat zsinórban elbukták. Kevés gólt szereznek (legjobbjaik nélkül ez nem akkora csoda), viszonylag keveset is kapnak…

Ősszel 1-1-et játszottak Berlinben, Andrich és Grifo szerezték a gólokat.

Magam részéről egy kicsit ijedt vagyok a magas oddsot látva, ami a hazai győzelmet illeti, de meg vagyok győződve arról, hogy nem odds alapján tesszük meg a tippjeinket. Így nem térek el az eredeti gondolatomtól: Hazai győzelmet várok.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső