Fulham – Brentford: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 augusztus 18.
Fulham
Teljesítmény:
D D D N V
  • Craven Cottage
  • Augusztus 20. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Brentford
Teljesítmény:
N D N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A hét eddig jól alakul. Ameddig nyerőben vagyunk a tippjeinkkel, addig nem panaszkodhatunk. Vannak, akik panaszkodnak, hogy a tippek egy része nem jön be. Ha bejönne, lehet, hogy nem írogatnék, hanem valahol a Kajmán-szigeteken koktélt szürcsölgetnék. Így viszont lépésről lépésre haladunk, nem az számít, hogy 10-ből 5 nem jön, hanem az, hogy összességében a maradék ötből mekkora profitot szerzünk. Szóval ne ijedjetek meg ilyenkor.

Azt mondtam tegnap, hogy az összes angol első osztályú mérkőzésről fogunk írni, és szándékomban áll ezt az ígéretet betartani. Ma négy Premier League-mérkőzésről fogunk beszélni, és holnapra marad kettő. Az angol másodosztály is újra magával vitt minket, a hétközi fordulóra való felkészülést és a meccseket is nagyon élveztük. És nyertünk is, szóval a jövőben is lesznek még meccsek a Championshipből. De nem ma, a PL-meccsek után olasz, francia és német bajnokik következnek. Ma összesen 8.

A Fulham – Brentford mérkőzés lesz az első, az idei újonc a tavalyival mérkőzik meg. A múlt hét után valószínűleg egy kicsit mindenki máshogy tekint a méhekre, ugyanis hatalmas meglepetést okozva szétszedték apró cafatokra a Manchester United csapatát. Azért a hazaiakat sem kell félteni, ők meg a Liverpooltól szereztek egy pontot az első fordulóban.

A fogadóirodáknál a londoniaknak van nagyobb esélye a győzelemre, 2.50 körül vihető a hazai siker, a vendégeké meg majdnem eléri a 3-at. A döntetlen a legmagasabb persze, 3.50 környékén mozog most.

Fulham

Eddig két pontot gyűjtött össze a Fulham együttese, mivel ez két meccsen történt, könnyen ki lehet számolni, hogy két döntetlennel indították a Premier League-et. Mindkét mérkőzésen bravúr az egy pont, úgy gondolom. A Liverpool elleni 2-2 kifejezetten menő, Aleksandar Mitrovic kétszer talált be Alisson hálójába, és a tavalyi ezüstérmes maradt hoppon, ezt ne felejtsük el.

A következő mérkőzésükön a Wolves otthonába látogattak. Vegyes érzéseim vannak a mérkőzéssel kapcsolatban, mivel a hazaiaknak több esélyük volt a gólszerzésre, és ritka gyenge befejezéseket láthattunk tőlük. Persze ott volt Rodák, aki több bravúrt is bemutatott, de úgy képzeljétek el, hogy a Wolves legalább három százszázalékos ziccert hagyott ki. Volt, amikor Hwang belelőtte ziccerben a labdát a kapusba, majd az üres kaputól két méterre botlott a labdába, később meg Jonny lőtt az üres kapu fölé. Szóval a Wolves hozta azt, amit szokott, ha a gólszerzésről van szó.

Mégis keserédes ez az egy pont, mert a hajrában Aleksandar Mitrovic tizenegyest hibázott, rosszul és gyengén lőtt a kapu jobb oldalába, miután Reidet felrúgták a tizenhatoson belül.

Döntse el mindenki, hogy elégedett lehet-e a Fulham…

Alapból Marco Silva ugyanazt a kezdőt szeretné majd játszatni a Brentford ellen is, erre viszont nem biztos, hogy meglesz a lehetősége. Ugyanis Andreas Pereira és Bobby Cordova-Reid sem feltétlenül van a legjobb fizikai állapotban, nem biztos, hogy készen állnak egyből a következő meccsre. Sérült még Joe Bryan, valamint Manor Solomon és Harry Wilson. Utóbbi kettő simán elférne a kezdőben…

A múltkori bravúrok után Rodák maradhata a kapuba, Lenonak még mindig várnia kell első meccsére…

A várható kezdőcsapat:

Rodák – Tete, Adarabioyo, Ream, Robinson – Reed, Palhinha – Kebano, Pereira, Cordova-Reid – Mitrovic

Egymás elleni meccsek:

Amikor a Brentfordról írok, általában ez a rész elég rövid szokott lenni. A méhek még nem szerepeltek az első osztályban, a tavalyit leszámítva, így a többséggel általában csak kupameccseket vívtak, néha előfordul, hogy olyan csapat az ellenfél, akik megjárták a másodosztályt, ilyenkor van lehetőség hosszabban írni arról, mi történt korábban. A Fulham az utóbbiak táborát erősíti, egész hosszú egymás elleni mérleggel rendelkeznek.

Tavaly már nem játszhattak egymással, ahogy tavalyelőtt sem. Múlt évben a Brentford került fel, azelőtt meg a Fulham. Váltották egymást a PL-ben, de most mindketten itt vannak.

Utoljára 2020-ban Ligakupa-meccsen feszültek egymással szembe, akkor a Brentford nagyon simán, 3-0-ra nyert. Elnézve az akkori kezdőket, olyan nagyon nagy átalakulás nem is volt a csapatoknál…

Abban az évben összesen négyszer játszottak egymással. A két bajnoki mellett (mindkettőt a Brentford nyerte), a playoff-döntőben is összekerültek, a Wembley-ben lejátszott meccsen viszont a Fulham győzött hosszabbítás után.

Ha 90 perceket nézünk, akkor a Brentford az elmúlt években háromszor nyert, kétszer döntetlent játszott, a Fulham 2016-ban győzött ellenük utoljára.

A Craven Cottage-en szintén nem megy a hazaiaknak, kétszer kikaptak, háromszor ikszeltek.

Előző 5 meccs eredménye
2020.10.01.Angol Ligakupa
brentford
3:0
fulham
Angol Ligakupa
2020.08.04.Championship
brentford
1:2
fulham
Championship
2020.06.20.Championship
fulham
0:2
brentford
Championship
2019.12.14.Championship
brentford
1:0
fulham
Championship
2018.04.14.Championship
fulham
1:1
brentford
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Brentford

Amit eddig a Brentford megint csinál, az egyszerre hökkenti meg az embereket, és néhányaknak mosolyra is húzza a száját. Az első fordulóban a méhek a Leicester ellen álltak fel kétgólos hátrányból, és mentettek pontot idegenben.

Következett a Manchester United elleni mérkőzés, ami akár veszélyes is lehetett volna, mert egy sérült vadnál nem sok veszélyesebb van. De ezt a MU-t nem csak lábon lőtték, hanem összekötözték a lábaikat, és bekötözték a szájukat is, a karmaikat levágták. Na, szóval abszolút nem áll jól most a MU szénája.

A Leicester ellen még csak csereként szállta be Josh Dasilva, de gólja után a kezdőben kötött ki, és meg is hálálta azzal, hogy ismét a hálóba talált. Ezzel a hazaiaknál volt az előny, és ahelyett, hogy visszaálltak volna védekezni, még megsorozták párszor a vendégeket. Betalált hamarosan Mathias Jensen, Ben Mee és Bryan Mbeumo is, alig több mint félóra alatt elrendezték az esélyesebbnek gondolt Manchestert.

Defenzív felállást választott Frank, öt védővel álltak ki, és nincs különösebb oka a változtatásra Franknak. Dasilva maradhat a kezdőben, viszont nagyon megnéznénk már a csapatban Mikkel Damsgaard-t, aki a kispadon ülte végig a négygólos sikert.

Kristoffer Ajer, Sergi Canos, Ethan Pinnock még mindig sérült, bár az első kettő lehet, hogy a kispadra le tud már ülni.

A várható kezdőcsapat:

Raya – Hickey, Roerslev Rasmussen, Jansson, Mee, Henry – Dasilva, Nörgaard, Jensen – Mbeumo, Toney

Tippelde

Bár a Fulham előző meccsén nem ment a gólszerzés, ha teljes csapattal tudnak kiállni, akkor kinézzük belőlük azt, hogy betalálnak a Brentfordnak. Most, az eddigiek alapján, valamint a múltban lejátszott meccsek alapján is azt gondoljuk, hogy a vendégek nyerhetnek, remek formában vannak.

Vendégsikert várunk, ezt azonban csak óvatosan tesszük meg, fő tippünk az, hogy mindkét együttes majd a hálóba fog találni.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.75 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.71 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.71 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső