Fulham – Wolves: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 április 07.
Fulham
Teljesítmény:
V V V N V
  • Craven Cottage
  • április 09. 21:00
Nézd élőben itt:
QuickWin
Wolves
Teljesítmény:
V V D V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mára is készültünk öt pénteki mérkőzéssel számotokra, mindegyik bajnokságból egy-egy meccset hoztunk el. Kezdjük a Premier League-gel, kezdjük a Fulham – Wolves találkozóval. Scott Parker együttese áll a legközelebb ahhoz a kiesőhelyen levő együttesek közül, hogy sikerüljön előznie, és biztonságos helyen fejezze be a küzdelmet. De ez nekik sem lesz egyszerű menet. A fordulók fogynak, a játékosok fáradnak testileg és szellemileg egyaránt, az idei szezon az egyik legmegterhelőbb volt a játékosok számára. Egyrészt továbbra is zárt kapuk mögött kell játszaniuk, másrészt a menetrend is elég feszes. És nekik még nem kell részt venniük az európai kupákban…

A Wolves idei szereplése számomra a csalódás kategória. Tavaly az egyik legszimpatikusabb gárda volt, tele remek játékosokkal és gólra törő, agresszív támadó futballal, ebből mára nem sok maradt. Igaz, Raúl Jimenez, az egyik legjobb csatár a ligában koponyatörést szenvedett és azóta sem térhetett vissza, Diogo Jotát eladták, Matt Dohertyt szintén…

Egyik csapatnak sem megy mostanában, épp ezért is lesz érdekes ez a találkozó…

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Aston Villa – Fulham

Nehéz – sőt lehetetlen – egy rövidzárlatot, egy szétesést belekalkulálni egy meccsbe. Az Aston Villa elleni első félidőben jól játszott a Fulham, ahogy az Aston Villa is, de gól egyik oldalon sem született. Aztán a második félidő elején vezetést szereztek a vendégek, és úgy tűnt, meglehet a győzelem a Villa Parkban. Aztán három perc alatt szétestek… Nézzük, részletesen mi történt!

Szóval, az első félidőben komolyabb lehetőség nem alakult ki, az Aston Villa kapuja előtt és a Fulham kapuja előtt is akadt lehetőség, de egyetlen alkalommal sem tudták kihasználni sem a hazaiak, sem a vendégek a kínálkozó helyzeteket.

Aztán a második félidőben hibát hiba követett. Először Tyrone Mings, a birminghamiek belső védője követett el kapitális hibát: Egy hazaadás sikerült túlságosan rövidre, az ott ólálkodó Aleksandr Mitrovic megkaparintotta a játékszert, elhúzta a kifutó Emiliano Martinez mellett, és az üres kapuba gurított.

Mings később hibáját jóvátette, a 78. percben az ellenfél tizenhatosa elé ért fel, baloldalról középre juttatott labdáját a csereként beállt egyiptomi, Trezeguet vágta a kapuba. Trezeguet egyébként a 62. percben állt be, negyedórára volt szüksége az első góljához.

Igen, az elsőhöz, mert három perccel később újfent betalált a szupercsere: Adarabioyo próbált cselezgetni utolsó emberként (megint!), Davies elvette tőle, Trezeguet felé passzolt, ő meg már a hazaiakat juttatta előnyhöz.

Adarabioyot már a múltkor ekéztem egy kicsit, amiért több gólt kapnak róla mostanában, mint kellene, hát, a védő ismét összehozott egy gólt az ellenfélnek.

A végén még Bertrand Traoré zseniális megmozdulását követően szolgálta ki társát, Ollie Watkins számára két méterről a kapuba lőni nem nagy feladat, nem is tudta elvéteni…

Összességében jól játszott a Fulham, de az egyéni hibák miatt ismét vereséget szenvedtek. Távolodik a bent maradás…

Előző 5 meccs eredménye
2020.10.04.Premier League
wolverhampton
1:0
fulham
Premier League
2019.05.04.Premier League
wolverhampton
1:0
fulham
Premier League
2018.12.26.Premier League
fulham
1:1
wolverhampton
Premier League
2018.02.24.Championship
fulham
2:0
wolverhampton
Championship
2017.11.03.Championship
wolverhampton
2:0
fulham
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Wolves – West Ham

A bajnokság abszolút meglepetéscsapata, a West Ham látogatott a Molineux stadionba, és nagy csatában végül el is vitték a három pontot. Továbbra is harcban tehát a WHU a negyedik helyért, miközben még az ötödik sincs meg, nagyon érdekes hetek elé nézünk.

A Wolvesnál Jimenez továbbra is csak a pálya széléről figyelheti a társakat, és bár nagy reményekkel érkezett Willian José, valamint Fabio Silva is, most már a hajrában kijelenthető, hogy nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket. Josénak olyannyira nem ízlik az angol foci, hogy tíz fellépésén egyszer sem tudott hálóba találni, míg a fiatal Fabio Silva mérlege 24 bajnokin 3 gól.

Nagyon hamar, már a hatodik percben megrezzent Rui Patricio hálója, egy nem akármilyen góllal. A Londonban újjászülető Jesse Lingard saját térfeléről indult el, és mivel három védő közül egy sem támadta őt, egészen gyorsan a kapu előtt termett, 0-1.

Húsz perccel később három WHU játékos bolondította meg a teljes Wolves védelmet: Jesse Lingardtól Masuakuhoz került a labda, ő Pablo Fornals elé passzolt, a kis spanyol meg a kapuba lőtt. Miközben ezt hat Wolves játékos plusz a kapus nézte végig.

A 36. percben Michail Antoniot le kellett cserélni, a helyére érkező Jarrod Bowen pedig két perc múlva meglőtte a vendégek harmadik gólját.

Még a félidő vége előtt sikerült a szépítés Leandro Dendonckernek, de nem állt jól a hazaiak szénája.

A második félidőben még a csereként pályára lépő Fabio Silva betalált, de egyenlíteni már nem tudtak a hazaiak… Újabb csalódást keltő eredmény…

Összefoglalás

Kezdjük a sérültekkel, hiányzókkal! A vendégeknél Raúl Jimenez mellett Willy Bolly (koronavírus) és Jonny nem szerepelhet, Marcal és Joao Moutinho játéka kérdéses.

Hazai oldalon Tom Cairney már jó ideje sérült, Marek Rodák és Ademola Lookman talán pályára léphetnek.

Daniel Podence, aki sokáig hátán vitte a Wolvest pályára lépett a WHU ellen, de csak egy félidőt kapott. Nem láttam hírt, hogy újra megsérült volna, de lehet, hogy a Fulham ellen Vitinha fog kezdeni, Podence pedig a padon foglal helyet.

Hétvégi góljának köszönhetően a bongyor támadó, Fabio Silva kezdhet Willian José helyett, valamint Ait-Nouri gyengélkedése miatt szerephez juthat Hoever is.

A másik oldalon sok meglepetés nem várható, arra vagyok kíváncsi, hogy Adarabioyo meddig élvezi Parker bizalmát…

A Fulham a legrosszabbul teljesítő csapat hazai pályán, kilenc rúgott és huszonhárom kapott gól, tíz pont. A Wolves sem túl erős idegenben, utolsó győzelmüket még a Southampton ellen aratták Valentin napon. Annak lassan két hónapja.

A gólszerzés egyik csapatnak sem megy mostanában, és korábban is egy, maximum kétgólos meccsek születtek, így számomra az ideális döntés az under 2,5.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső