Fürth – Hamburg: Fogadási Tippek és Bundesliga 2 Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 május 14.
Greuther Fürth
Teljesítmény:
D N D V V
  • Trolli Arena
  • Május 17. 13:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Hamburger SV
Teljesítmény:
N V V D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Megyeri Balázs és Pintér Ádám (valamint Radoki János) excsapata, a Greuther Fürth az éllovassal csap össze a Bundesliga 2 újbóli nyitányán. Egyáltalán nem tét nélküli ez a meccs egyik csapat számára sem, a Hamburg jelenleg osztályozót érő helyen áll, míg a Fürth az ötödik, de matematikailag még bőven van esélye az első osztály kiharcolására.

Ez a beharangozó a Fürth – Hamburg meccsről szól majd.

Greuther Fürth

A bevezetőben már írtam, sok magyar focit kedvelőnek ismerős lehet a Fürth, akik két játékosunkat is alkalmazták nem is olyan régen, valamint a magyar származású Radoki is edzőként vállalt munkát a csapatnál.

A tavalyi bajnoksághoz képest az idei szereplésük abszolút pozitív: 2018/19-ben a 13. helyen zártak. Most pedig, mint említettem még van egy kis esélyük az osztályozós hely elérésére. Nem lesz könnyű dolguk, de minden nagy terv az első lépéssel indul. Ez az első lépés pedig a HSV legyőzése lenne.

Márciusban a Fürth számára úgy ért véget ideiglenesen a bajnokság, hogy a hetedik helyen álló Kiel ellen döntetlenre végeztek. Ezt követően Németországban is leállt a sportélet. Szerencsére, a németek jól kezelték a vírust, így a hétvégén újra elindulhat a bajnokság, 11 fordulót kell még lejátszaniuk.

Természetesen minden mérkőzés nézők nélkül, szigorú biztonsági és higiéniai előírások betartásával játszható le, és amennyiben pozitív tesztet adna valamelyik játékos, azonnal indul a két hét karantén. Mint a Dynamo Dresden esetében.

Fürthben viszont egyelőre – hála Istennek – nincs ilyenről szó, így Stefan Leitl együttese gőzerővel készülhet a meccsre, ami a forduló egyik legjobban várt rangadója lesz.

A Fürth nagyot húzott, amikor a Frankfurtból leigazolták a svéd támadót, Branimir Hrgotát. Hrgota meghálálta a bizalmat és a csapat házi gólkirályává avanzsált, 10-szer mattolta az ellenfelek kapusait és mellette négy gólpasszt is kiosztott.

Előző 5 meccs eredménye
2019.10.05.Bundesliga 2
hamburger sv
2:0
greuther fürth
Bundesliga 2
2019.03.04.Bundesliga 2
hamburger sv
1:0
greuther fürth
Bundesliga 2
2018.09.27.Bundesliga 2
greuther fürth
0:0
hamburger sv
Bundesliga 2
2014.05.18.Bundesliga
greuther fürth
1:1
hamburger sv
Bundesliga
2014.05.15.Bundesliga
hamburger sv
0:0
greuther fürth
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Az előző cikkben említettem egy svéd fiúról, magyaros névvel. Hát, most itt egy másik, bár ő már nem a Fürth játékosa: Magyar Richárd a szezon elején tért vissza a Hammarby együttesébe. Ezt csak érdekességként írtam le.

Három játékos nem léphet majd pályára: Mavraj és Max Wittek sérültek, míg Ernst eltiltását tölti, mivel összejött az 5 sárgája.

Hamburg SV

Akik régebb óta utaznak fociban, biztosan emlékeznek arra a Hamburgra, amelyikben olyan futballisták játszottak, mint Ivica Olic, Juan Pablo Sorin, Rafael van der Vaart, Nigel de Jong, Khalid Boulahrouz, Daniel van Buyten vagy épp Hasan Salihamidzic.

Hol van már az a csapat? És hol vannak már azok a sikerek?

A hatszoros bajnok és háromszoros kupagyőztes a 2017/18-as szezon végén kényszerült búcsúzni a legmagasabb osztálytól és azóta mindenki azon van, hogy a patinás együttes visszakerüljön oda, ahová való. Hiszen a Hamburg azon csapatok között volt, akik a Bundesliga alapításakor is ott voltak.

A csapat vezetőedzője az a Dieter Hecking, aki 2016 és 2019 között a Mönchengladbach együttesét edzette, az együttest ezt követően vette át és első szezonjában a negyedik helyig vezette a csapatot. Két pont hiányzott a biztos feljutáshoz, de végül maradtak a másodosztályban.

Idén viszont már mindenképp szeretnének felkerülni és jó úton járnak. A második helyen álló Vfl Stuttgart csak egy ponttal szerzett többet náluk és a listavezető Bielefeld is behozható még.

A játékosaik közül két új igazolás is remek szezont produkált eddig: Hinterseer a Bochumból érkezett és 9 gólnál jár, de aki még őt is felülmúlja az Sonny Kittel teljesítménye, ő középpályás létére már 11-szer talált a hálóba.

A felfüggesztés előtt a Regensburgot verték 2-1-re, előtte viszont két vereség is becsúszott a St. Pauli és az Aue ellen. Dudziak, Ewerton és Beyer nem léphet pályára sérülés miatt.

A Fürth már így is túlteljesít ebben a szezonban, a Hamburg pedig elkeseredetten vissza akar kerülni a Bundesligába. Előző meccsüket a hamburgiak nyerték, most is hasonló eredményre számítok.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső