Galatasaray – Randers: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2021 augusztus 24.
Galatasaray
Teljesítmény:
N D N N D
  • Türk Telekom Stadyumu
  • Augusztus 26. 20:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Randers
Teljesítmény:
D D N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A Fenerbahce után a Galatasaray, a másik török együttes is elkezdi a maga mérkőzését. Nekik annyi előnyük van, hogy otthon, Törökországban szállnak csatába, ám az ellenfél legalább annyira nehéz lesz, ha nem nehezebb.

Az első mérkőzés 1-1-es döntetlennel végződött, folytatódott tehát a sor, a Galatasaray nem képes stabilan jó teljesítményt nyújtani. Nagyon lebecsülték pedig a bukik a dán Randerst, ami hiba volt.

A visszavágóra már tanultak a hibájukból, és bár Fatih Terim együttesét gondolják a favoritnak, nem engedték el a dán együttes kezét sem, nem tartják őket teljes mértékben esélytelennek.

Azért is vannak gondban a törökök, mert kevés idő lesz a regenerálódásra. Tegnap este még a bajnokságban volt jelenésük, csütörtökön meg jön egy rendkívül fontos találkozó.

A legutóbbi tippünk bejött, jó lenne most is nyerni a Galatasaray – Randers meccsen. És vannak is már elképzeléseink, hogy mit fogadunk meg és mit ajánlunk nektek. Hajrá!

Mi történt az odavágón?

Röviden felelevenítjük az első mérkőzést. Összefoglaljuk a találkozó legfontosabb történéseit, valamint a gólokat.

Randers – Galatasaray

A meccset megelőzően azt tanácsoltuk nektek, hogy menjünk szembe a fogadóirodákkal. Megérte. Annyira bátrak mi sem voltunk, végül az 1X-et javasoltuk, emellett pedig azt, hogy mindkét csapat hálóba talál. Ismerve a végeredményt mondhatjuk, hogy remek döntést hoztunk.

A kezdőcsapatok:

Randers:

Carlgren – Kallesoe, Piesinger, Marxen, Kopplin – Klysner, Johnsen, Lauenborg, Tibbling – Hammershoy-Mistrati, Egho

Galatasaray:

Muslera – Yedlin, Luyindama, Öztürk, van Aanholt – Akturkoglu, Kutlu, Antalyali, Kilinc, Akbaba – Mostafa Mohamed

Fatih Terim nem enged az elképzeléséből. Most már sokadszor kezdeti Mostafa Mohamedet, miközben a kispadon ott ül Diagne, Ryan Babel és Radamel Falcao is… Sophiane Feghouli szintén csak kispados volt, holott az egyetlen kupameccsen aratott győzelmét úgy aratták a törökök, hogy Feghouli és Mbaye Diagne is kezdő volt…

Semleges szurkolók számára nagyszerűen kezdődött a mérkőzés, az első tíz percben már három gól is születhetett volna. A 6. percben a Randers szögletet végzett el, a hosszúra ívelt labdát, Erik Marxen fejesét Fernando Muslera védte. Nem szabadult fel a kapu, és egy szép támadás végén a centerezett labdába még Öztürk tette bele a lábát, így az a kapusnál kötött ki. Ha a védő nincs ott… Középen Hammershoy-Mistrati érkezett gólra éhesen.

Egy perccel később Kerem Akturkoglu került ziccerbe, jól is lőtte el a játékszert, de Patrik Carlgren kapus bal kézzel még visszanyúlt, ezzel meghiúsította a török gólt.

A Galata sokat megélt, látott kapusa, Fernando Muslera mostanság elég sokat hibázott, a PSV elleni mérkőzéseken legalább két gól szárad a lelkén, a St. Johnstone ellen kiállították – amiből aztán gólt rúgtak a skótok –, és most is jött a menetrendszerű hiba tőle, de ezt most csapata megúszta. Kirúgást végezhetett el, és nemes egyszerűséggel a tizenhatos vonalán ácsorgó Marvin Egho lábára tette oda a labdát. Talán a csatár is meglepődött, hogy ilyen lehetőséget kapott, lapos lövését Muslera lábbal védte, jóvá tette újabb hatalmas bakiját.

A 21. percben a Randers kapujába került a labda Mostafa Mohamed révén, de a partjelző remek szemmel vette észre, hogy a támadó lesen tartózkodott az indítás pillanatában, a találatot így nem adták meg. A 26. percben esett gólt viszont már igen. Kerem Akturkoglu fordult le védőjéről, majd durván 20 méterről tüzelt. A labda megpattant Simon Piesinger lábán, így vált védhetetlenné.

A félidei hármas sípszóig a Randersnek még két nagyobb lehetősége volt: Először Tibbling csavart kapu mellé, majd Hammershoy-Mistrati gyengécske fejesét ölelte magához Muslera.

A második félidő eleje megint a Randersé volt, és itt már a gól is összejött a királykékeknek: Egy nagy bedobás után alakult ki kaotikus szituáció, sok játékos azt sem tudta, hol van a labda, ám Frederik Lauenborg igen, öt méterről lőtt a hálóba.

Ezután helyzetből kevesebb volt, a második gólhoz a Galatasaray állt közelebb. Mostafa Mohamed fejesét Carlgren simán fogta, majd a hajrában egy labdalopás után Sophiane Feghouli iramodhatott meg a kapu felé. Megpróbálta a kilépő kapus felett átemelni a labdát, ám az elakadt Carlgren fejében. A hozzá visszapattanó lasztit még egyszer kapura húzta, de azt már annyira nem tudta irányítani, a lehetőség így odalett. Ezúttal sem sikerült meggyőzni bennünket arról, hogy ez a Galata jó csapat lenne. „Hazai” pályán kapnak még egy esélyt a bizonyításra.

Előző meccs eredménye
2021.08.19.Európa-liga
randers
1:1
galatasaray
Európa-liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Mi várható a visszavágón?

Nézzük gyorsan, a hétvégén milyen eredményt játszottak hazájuk bajnokságában. A Randers hazai ppályán fogadta az Aalborg együttesét, és bár két gólt rúgtak, ebből csak egy volt szabályos, a találkozót 1-1-es eredménnyel zárták a felek, Vito Hammershoy-Mistrati rúgta a Randers gólját.

A Galata hétfőn, azaz tegnap este volt kénytelen játszani, a Hatayspor ellen. A vendégek szereztek vezetést, amit Sophiane Feghouli egyenlített ki még az első félidőben, a lefújás előtt pár perccel Christian Luyindama a győztes gólt is megszerezte.

A hiányzókat böngészve jutott eszembe egy érdekes történet a Galata egyik játékosáról, Marcaoról. A védő a Süper Ligben eltiltását tölti, és a Randers elleni odavágón sem szerepelt, mégpedig azért, mert a Giresunspor elleni bajnoki meccsen megfejelte, majd megpróbálta megütni Kerem Akturkoglut. Aki a saját csapattársa. A körülmények tisztázatlanok, ahogy az is, látjuk-e még a brazilt a kezdő közelében, egyelőre úgy tűnik, Layindula párja Öztürk lesz a visszavágón is.

A sztorihoz hozzátartozik egyébként, hogy videoüzenetben Marcao aztán bocsánatot kért egy rakás embertől: Csapattársától, annak szüleitől, az elnöktől, Fatih Terim mestertől és a szurkolóktól egyaránt. Hatalmas össztűz zúdult a brazilra, aki úgy fejezte be mondandóját, megérti, ha nem akarják többet a csapatban látni…

Két új igazolásukat, Alexandru Cicaldaut és Victor Nelssont nem tudták nevezni, Arda Turan és Omar Elabdellaoui pedig sérült.

A Randersnél sem sérültről, sem balhézó játéksról, sem pedig eltiltottról nem tudunk.

A Galata utolsó öt hazai meccsén minden alkalommal gólt kapott, és egy kivételével mindegyik 2,5 gól fölötti eredménnyel zárult.

Zárásként – a tipp előtt – pedig nézzük meg, a Randers mit nyújtott utolsó öt idegenbeli meccsén. Egyrészt veretlenek, másrészt ők is szinte mindig (ötből négyszer) kaptak gólt, és ugyanennyi alkalommal jött az over 2,5.

Az első meccs tartogatott meglepetést, és szerintünk a második is fog. Abban szinte biztosak vagyunk, hogy a Galata nem ússza meg kapott gól nélkül, egy jó kis BTTS ismét szerepel nálunk, valamint az is, hogy 2,5 gólnál többet láthatunk majd a találkozón.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső