Genoa – Inter: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 23.
Genoa
Teljesítmény:
N N V N V
  • Luigi Ferraris
  • Július 25. 19:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Inter
Teljesítmény:
D D N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nagy lépést tett a bennmaradás felé a Genoa, akik a remek formában futballozó Sampdoriát fektették két vállra a tegnap esti meccsükön. Bár Claudio Ranieri társasága jóval esélyesebbnek számított, a Genoa borította a papírformát, ezáltal pedig tartja a négypontos távolságot az őket üldöző Leccével szemben. Az Inter viszont botlott, ez az ezüstérmükbe kerülhet. A Fiorentina elleni remi miatt az Atalanta egypontos előnyben van, ráadásul a kék-feketék botlásának egyenes következménye, hogy ma este egy győzelemmel a Juventus megszerezheti újabb bajnoki címét.

Nem volt reális, hogy az Inter megelőzheti őket, de mégis fontos tudni, ma este bajnokot avathatnak az olasz első osztályú bajnokságban.

Hogy a Genoa – Inter meccsen mi várható? Ennek próbálunk meg utánajárni.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Sampdoria – Genoa

A mérkőzést megelőző 5 találkozóból 4-et nyert a Samp, legutóbb 2-0-ról fordítva, idegenben verte a Parmát, így abban bízhattak a Leccénél, hogy általuk megközelíthetik a Genoát.

Nos, ez nem így történt, Pandevék kevés lehetőségüket gólra váltották, míg a Samp hiába alakított ki több támadást, csak egyszer tudták megzörgetni az ellenfél hálóját.

A vendégek kezdték bátrabban a találkozót és Pandev esését követően tizenegyeshez jutottak. Pandev előzte meg a felszabadítani akaró Colley-t, a védő óriásit rúgott… a labda helyett Pandevbe.

Criscito végezte el a büntetőt, a kapu közepét választotta, tiszta erőből. Mikor legutóbb a védő tizenegyest végzett el, hibázott. Azóta főként Iago Falque volt az ítélet-végrehajtó, most azonban Criscito legyőzte démonait és újra labda mögé állt. Tegyük hozzá, jó pár olyan meccsen nem játszott, amikor csapata büntetőhöz jutott.

Tíz perccel később jött a hazaiak egyenlítő gólja: Egy megpattanó lövés került Gabbiadini elé, aki estében a kapu jobb oldalába vágta a labdát.

A félidő lefújása előtt ismét vezetést szerzett a vendégcsapat, de Lerager gólját les címén nem adták meg.

A folytatásban, ahogy írtam többet támadott a Samp, a góltól azonban messze jártak. Végül a nagy akarásnak nyögés lett a vége, Lerager második találatát már érvényesnek ítélték.

A gólt a Samp védőjének, Bereszynskinek a – bocsánat, nem tudok jobb szót rá – szerencsétlenkedése okozta. A védő előbb ki akarta fedezni a labdát, amikor ez nem sikerült, akkor megindult vele, de belebotlott a labdába, az őt árnyékként követő Jagiello pedig elvette tőle a játékszert. A tizenhatos vonalán álldigáló Lerager elé passzolt, aki kilőtte a rövid alsó sarkot.

Hozzá kell tennem, gólörömekor Lerager az első góljától megszabadító döntést „figurázta ki”, amelyért nyugodtan járhatott volna neki egy sárga, ami számára a második lett volna…

Több találat már nem született, fontos három pontot szerzett a Genoa.

Előző 5 meccs eredménye
2019.12.21.Serie A
inter
4:0
genoa
Serie A
2019.04.03.Serie A
genoa
0:4
inter
Serie A
2018.11.03.Serie A
inter
5:0
genoa
Serie A
2018.02.17.Serie A
genoa
2:0
inter
Serie A
2017.09.24.Serie A
inter
1:0
genoa
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Inter – Fiorentina

Nem indult jól a hazaiak számára a mérkőzés, hiszen de Vrijt már a 23. percben le kellett cserélniük. Nem meglepő módon az Inter támadott többet, Lukaku helyzete után pedig a vezetés is majdnem meglett, de Terracciano hihetetlen reflexszel ütötte szögletre a labdát.

Terraccianonak nem ez volt az egyedüli nagy védése, a Fiorentina egyik legjobbja volt ezen a mérkőzésen.

Lukaku egymaga eldönthette volna a meccset, hiszen a félidő hajrájában fejelt egy kapufát, majd ismét Terraccianoval találta szemben magát, de a kapus ismét hárítani tudott.

A második félidőben a kapufa és a kapus együttes erejére volt szükség Alexis Sánchez lövésének, gól most sem született, sőt, a Fiorentina két kontrából is eljutott Handanovicig, de Terraccianohoz hasonlóan az ő portája is zárva volt ezen az estén.

Maradt a 0-0, a mérkőzés legjobbja egyértelműen a vendégek kapusa volt, az Inter pedig foghatja a fejét, lehet, hogy elúszott a bajnoki ezüst.

Összefoglalás

Ebben a meccsben az Inter minden frusztrációja benne lesz, most legalábbis így érzem. Könnyen beleszaladhat egy verésbe a Genoa, dacára az utóbbi meccseken mutatott formájuknak.

Az Inter mindent egy lapra feltéve fog rohamozni, számukra csak a győzelem elfogadható. Két okból is: Hogy tartsák a lépést az Atalantával, és nehogy a Lazio is megelőzze őket. Hiába vannak rossz formában Luis Albertoék, egy győzelem elég ahhoz, hogy egypontosra csökkentsék hátrányukat. Ma este meglátjuk, mire jutnak a szintúgy hullámvölgyben levő Cagliari ellen.

A két csapat közös mérkőzéseit tekintve is adja magát a dolog, hogy kiütést láthatunk. Nézzük csak az utóbbi meccseiket: 4-0, 4-0, 5-0… Még gólt sem tudott szerezni a Genoa Contéék ellen.

A milánóiak ráadásul a legjobb idegenbeli mérleggel rendelkeznek, náluk több pontot senki nem szerzett távol saját pályájuktól.

Lehet akár hendikepes Inter győzelmet is rakni, de a 2,5 vagy 3,5 feletti sem egy rossz döntés. Nem vagyok abban biztos, hogy akkora gálát rendeznek Lukakuék, de egy 1-3 vagy 0-3-as meccs bizony benne van a pakliban. Sok fog múlni azon, ki tudják-e húzni az Inter méregfogait, azaz Lukakut, Sánchezt, Eriksent és Lautarot.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső