Genoa – Verona: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 31.
Genoa
Teljesítmény:
V V N N V
  • Luigi Ferraris
  • Augusztus 02. 20:45
Nézd élőben itt:
QuickWin
Verona
Teljesítmény:
N V D D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Három igazán fontos mérkőzést játszanak a Serie A 38. fordulójában, nálunk pedig mindháromról olvashattok tippeket. A Genoa – Verona találkozó a hazaiak számára extra fontosságú, egy győzelemmel bennmaradnak. Egy döntetlen vagy vereség viszont a kiesést okozhatja.

Veronában az utóbbi idők csúnya eredményei ellenére boldogok lehetnek, a csapat a feljutás után fantasztikusan eredményt ért el, és jó eséllyel az első tízben végeznek.

Tehát számukra nincs túl nagy tétje a meccsnek, a forma sem az ő oldalukon áll. Akkor a meccs sima hazaival ér véget? Ezt próbáljuk meg kideríteni.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Sassuolo – Genoa

Nem volt túl jó a főpróba Pandevék számára, a Sassuolotól kaptak egy ötöst az utolsó előtti fordulóban. Nem lehet sok jót elmondani a játékukról, bár tény és való, a Sassuolo az egyik legkellemesebb meglepetés volt idén a Serie A-ban.

Rögtön az első helyzetükből gólt szereztek a zöld-feketék: A 26. percben Berardi kapott labdát a tizenhatoson belül, átívelte a túloldalra, ahol az egyedül álldogáló Traorenak már nem volt nehéz dolga.

Traore könnyen duplázhatott volna, azonban lövését védte Perin, az ismétlést pedig csúnyán fölé durrantotta az elefántcsontparti.

A forduló minden bizonnyal legszebb gólja következett. Az első gólnál is főszerepet játszó Berardi nem ívelt, hanem lőtt, méghozzá távolról. A labda gyönyörű ívet leírva vágódott a kapu jobb felső sarkába, Perin ismét tehetetlen volt.

Berardinak nagyon ment, gyönyörű gólja mellett kiosztott az első félidőben egy gólpasszt, de a másodikban sem állt le. Előbb labdaszerzése után Caputo lőtt a hálóba, majd Raspadori gólja előtt miatta került a labda a későbbi gólszerzőhöz.

Ezzel már 4-0 volt az állás, teljesen szétesett a Genoa.

Caputo még azért duplázott, Goldaniga hibáját használta ki a csatár.

Totális K.O., ez pedig nem túl jó előjel az utolsó fordulóra nézve.

Előző 5 meccs eredménye
2020.01.12.Serie A
verona
2:1
genoa
Serie A
2018.04.23.Serie A
genoa
3:1
verona
Serie A
2017.12.04.Serie A
verona
0:1
genoa
Serie A
2016.01.24.Serie A
verona
1:1
genoa
Serie A
2015.08.30.Serie A
genoa
2:0
verona
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Verona – Spal

A sereghajtó látogatott a Marcantonio Bentegodiba, ahol az újonc csapat egy könnyed mérkőzésen lépett túl a Serie B-be távozó alakulaton.

Már az első félidőben kétgólos hátrányt szedtek össze a vendégek, de nagyon könnyen lehetett volna ez csúnyább. Di Carmine talált be kétszer, azonban Letica tartotta kettőn a hazaiakat, legalább három alkalommal hiúsította meg a Verona próbálkozásait, miközben a Spal védők csak a Jóisten tudja, merrefelé jártak.

A második félidő elején hamar háromra duzzadt a különbség, már a 47. percben betalált Faraoni egy szöglet után.

Letica a három kapott gól ellenére kiérdemelte a meccs embere díjat, mivel a második félidőben is bemutatott több nagy védést. Nélküle lehet, hogy 5-6 alkalommal kellett volna közepet kezdeniük a vendégeknek.

Összefoglalás

Hát, jókora slamasztikában van a Genoa, nem vitás. Bár a bukmékerek a Leccéhez hasonlóan őket tartják a meccs favoritjának, itt azért egy kicsit más a kép. Vagy mégsem?

A Verona is úgy lép pályára, hogy igazából tétje már nincs számukra a meccsnek, a Spal ellen pedig már látszott, hogy kicsit forgatja a csapatot Juric.

Így teljes a bizonytalanság, milyen kezdővel és milyen motivációval lépnek majd pályára.

A Genoával kapcsolatban tényleg egy az egyben ugyanazt tudom elmondani, mint a Leccénél. Biztosra csak akkor mehetnek, ha győznek, ehhez pedig támadniuk kell.

Nem lenne meglepő, ha sok gól születne, mindkét csapat korábbi meccsein a sok gól dominált.

A Genoa legutolsó két meccsén nyolc gólt kapott, szinte biztos, hogy ezúttal sem húzzák ki anélkül. Pláne, hogy a túloldalon súlyos sérülését követően visszatér Pazzini. A 35 éves csatár ugyan már nem olyan gyors, de azért még mindig minőségi labdarúgó.

Kiegészítve a többiekkel, jó eséllyel gólt szereznek.

De rúg-e gólt a Genoa? Valószínűleg igen. A Verona sem rest gólt kapni, ezt a Lazio nagyon is bebizonyította, sebezhetőek hátul.

Legutóbbi meccsüket is vegyük szemügyre egy pillanatra: 2-1-re nyertek hazai pályán, ez pedig csak erősíti bennem a képet, hogy ezúttal is mindkét csapat gólt fog szerezni.

Az oddsokon is ez látszik, de azért még abba a kategóriába esik, amit bátran lehet fogadni, mert van benne érték. Valószínűnek tartom azt is, hogy 2,5-nél több gól lesz.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső