Getafe – Eibar: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 június 18.
Getafe
Teljesítmény:
D V D N V
  • Coliseum Alfonso Perez
  • Június 20. 19:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Eibar
Teljesítmény:
D V V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Beragadt a rajtnál a Getafe együttese, ezzel pedig az eddig kiváló szezonjuk veszélybe került. Sok van még hátra, de az elmúlt két fordulóban csak egy pontot szereztek, az élboly pedig elég sűrű ahhoz, hogy ez hátrányosan érintse őket. Itt a lehetőség javítani, a mezőny hátulján kullogó Eibart fogadják a Coliseum Alfonso Perezben.

Nem biztos, hogy olyan könnyű menet lesz ez, az Eibar kikapott ugyan a Real Madridtól, de a második félidőben pofás játékot mutatott, az Athletic Bilbao ellen pedig egy pontot otthon tartott.

Azért mégiscsak a hazaiak az esélyesei a Getafe – Eibar mérkőzésnek.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Getafe – Espanyol

A kiesőhelyen álló Espanyol látogatott Madridba, ahol azért arra lehetett számítani, hogy a hazaiak legyűrik a barcelonaiakat. Még inkább ezt gondolhatta az egyszeri sportfogadó, amikor meglátta, hogy a 16. percben megfogyatkoztak a vendégek: Bernardot ütés miatt állította ki a játékvezető.

Ennek ellenére nem voltak óriási rohamok, konkrétan eseménytelenül telt az első félidő, míg a másodikban egy óriási Espanyol helyzet maradt ki: Embarba verekedte át magát három Getafe játékoson, majd egyedül akarta befejezni az akciót, de Soria védeni tudott. Ha Embarba passzol, szinte biztos a gól, így maradt a 0-0.

Ezt követően kapcsolt a Getafe és két (vagy inkább három) bravúrt kellett bemutatnia Diego Lopeznek, az Espanyol veterán hálóőrének.

Előbb Arambarri rövidre tartó lövése akadt el benne, majd Angel fejesét védte, majd a kipattanónál is résen volt.

Majdnem az egész meccsen emberelőnyben játszottak Pepe Bordalas legényei, mégsem sikerült kicsikarni a győzelmet, ez mindenképp csalódás az ő számukra, az Espanyolt viszont dicséret illeti.

Előző 5 meccs eredménye
2019.12.08.La Liga
eibar
0:1
getafe
La Liga
2019.02.15.La Liga
eibar
2:2
getafe
La Liga
2018.08.24.La Liga
getafe
2:0
eibar
La Liga
2018.04.21.La Liga
eibar
0:1
getafe
La Liga
2017.12.09.La Liga
getafe
0:0
eibar
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Eibar – Athletic Bilbao

Élvezetes mérkőzést játszott a kupadöntős ellen az Eibar csapata. Az előző fordulóban mindketten madridi ellenféllel játszottak, az Eibar 3-1-re kapott ki az Estadio Alfredo di Stefanoban, míg a Bilbao a Matracosok ellen remizett, a végeredmény 1-1 lett.

A meccs első gólja tizenegyesből született: Egy távoli lövés Escalante karján változtatott irányt, a játékvezető a videóbírót hívta segítségül és rövid elemzés után a tizenegyespontra mutatott. Raúl Garcia pedig úgy helyezte a labdát, hogy még akkor sem érhette volna el Dmitrovic, ha eltalálja az oldalt. Nem találta el, az előny a Bilbaonál volt.

Nem sokáig, Pedro Leon középre lőtt labdáját Kike juttatta a hálóba arccal, vagy nyakkal… Vagy mellkassal. Leon gyakorlatilag agyonlőtte Kikét, de ez nem változtatott a tényen, egyenlített az Eibar.

Volt egy piros lap is, de nem a pályán levő játékosok, hanem a hazaiak vezetőedzője kapta túlzott reklamálásért. Mendilibar így nem láthatta a kispadról, hogy Escalante jóváteszi hibáját és a másik oldalon is összehoz egy tizenegyest. A középpályás mezét Dani Garcia ráncigálta meg, itt is szükség volt a VAR-ra.

Orellana lövését majdnem kifogta Simon, bele is ért a labdába, de végül bepattant a játékszer a kapuba.

Érett a meglepetés, de ezt Asier Villalibre nem hagyta, egy beadásra robbant be tökéletes ütemben és kiegyenlített. Rá még érdemes lesz a későbbiekben odafigyelni, egyre több lehetőséget kap a fiatal baszk csatár.

Ennyi volt a meccs, összességében nem lehet elégedetlen az Eibar, erős ellenféltől raboltak pontot.

Összefoglalás

Simán lecsúszhat még a jövő évi EL-ről a Getafe, ha így folytatják. Mögöttük ott a Villarreal, Valencia, Granada hármas, akik simán előzhetnek. Épp ezért nem engedhetik meg maguknak, hogy még egyszer pontokat veszítsenek egy náluk gyengébb ellenfél ellen.

Az odavágón 1-0-ra verték az Eibart az Ipuruai-ban, akkor Angel szerezte a mindent eldöntő gólt.

Utolsó két hazai meccsükön döntetlent játszottak, de még így is imponáló a hazai mérleg (7-5-3), és lehet építeni az Eibar idegenbeli statisztikáira: Összesen egy alkalommal nyertek, 5-ször játszottak döntetlent és nyolc alkalommal vesztesen hagyták el a pályát.

Sérültjük, eltiltottjuk nincs a csapatoknak.

Muszáj villantania valamit a Getafe csapatának, ha nem akarnak lemaradni az Európa Ligáról jövőre, az Eibar pedig ebből a szempontból kellemes ellenfél lehet. Ha a pályaválasztás fordított lenne, nem lenne ennyire egyértelmű a tippem. Így azonban Getafe győzelmet várok.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső