Getafe – Granada: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2022 január 19.
Getafe
Teljesítmény:
V N N V D
  • Coliseum Alfonso Perez
  • Január 20. 19:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Granada
Teljesítmény:
D D N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mára még egy spanyol bajnokit gondoltunk ki számotokra, ez pedig a Getafe – Granada találkozó lesz. Nem csillant fel a szemetek? Kár, pedig van ebben a meccsben fantázia, és talán a pályán látottakban sem kell csalódnunk. Ugyan a két csapatunk élt már át sikeresebb szezont (ne feledjük, mindketten részt vettek az Európa-ligában nem is olyan régen), ez pont amiatt lehet egy érdekes, fordulatokban is bővelkedő mérkőzés, mert most nem megy a szekér, mindkettejüknek kell a három pont, ez pedig támadásra sarkallhatja őket.

A Getafe volt a sereghajtó is, a Granada is volt mélyen, ahhoz képest most mindketten összeszedték magukat. De ez még mindig nem elég. Aki itt nyer, egy kicsit bizonságosabb helyre kerül. Aki veszít, annak pedig küzdenie kell tovább a bennmaradásért.

Ezért is mondtam, hogy izgalmas találkozóra van kilátás. És nem mellékesen van rá két tippünk…

Getafe

A madridi kiscsapat nagyon gyengén kezdte meg a szezont. Már tavaly sem volt az igazi a helyzet, de az idei ősz borzalmasan alakult. Emlékeim szerint szinte biztos kiesőknek tituláltam őket (ha itt nem is, magamban biztosan), de egy-két jó eredménnyel nem csak az utolsó helyet, de a kiesőzónát is maguk mögött hagyták. Persze még nincsenek kint a vízből, hiszen 18 ponttal állnak, 17 van a már kieső Alavesnek, 15 a Cadiznak… Szóval egy jó eredmény a mögöttük levőktől, és máris egy új helyzet kezdődik.

Ugyan legutóbbi meccsükön vereséget szenvedtek, de az 1-0 Sevillában nem számít rossz eredménynek. Előtte viszont volt egy nagy sorozatuk, amire valóban büszkék lehetnek. Megverték a Real Madridot, aztán az Osasunát, ikszeltek a mögöttük álló Alaves csapatával, és ugyancsak döntetlen eredményt értek el az Athletic Bilbaoval szemben. Négy meccs, 8 pont. Ez kis híján több, mint amit az előző 15 fordulóban elértek.

Hazai pályán megy igazán nekik, öt mérkőzés óta veretlenek, és véleményem szerint a hatodik meccsükre készülnek.

Az együttesből ketten fognak hiányozni: José Juan Macias, valamint Sabit Abdulai, aki még bajnoki meccsen nem lépett pályára, így Quique Flores taktikáját a kiesése nem borította fel.

A várható kezdőcsapat:

Soria – Suarez, Cabaco, Mitrovic, Cuenca – Olivera Miramontes Maksimovic, Arambarri, Alena – Ramirez, Ünal

Egymás elleni meccsek:

Vegyes mérkőzéseket játszanak a csapatok egymás ellen. A legutóbbi két találkozójuk döntetlenre végződött, azt megelőzően a Granada mindhárom pontot elvitte a Coliseum Alfonso Perezből. A Getafe utolsó győzelmét 2019.-ben aratta, akkor 3-1-re nyertek.

Egyébként, amíg ment a szekér a csapatoknak, addig a gólokkal sem maradtak adósak, viszont az utolsó három meccsükön rendre két és fél gól alatti eredmény született.

Furcsa, de történelmük során a Getafe csak három meccset tudott megnyerni, hétszer diadalmaskodott a Granada, és mellette ötször nem tudták eldönteni, melyikük a jobb.

Előző 5 meccs eredménye
2021.10.28.La Liga
granada
1:1
getafe
La Liga
2021.05.23.La Liga
granada
0:0
getafe
La Liga
2020.10.25.La Liga
getafe
0:1
granada
La Liga
2020.06.12.La Liga
granada
2:1
getafe
La Liga
2019.10.31.La Liga
getafe
3:1
granada
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Granada

Mondhatni, nagy sorozatban van a Granada együttese is. A csapat négy mérkőzés óta veretlen, mióta a Mancha (egy alacsonyabb ligás kiscsapat) kiverte őket a kupából szépen hozzák az eredményeket. Előbb a Mallorcát verték 4-1-re, majd az Atletico Madridot 2-1-re. Következett egy Elche elleni 0-0, végül pedig a Barcelona ellen sikerült pontot csenni.

Ha így folytatják, akkor nem valószínű, hogy kiesési gondjaik lesznek, de azért a hétpontos előny nem valami megnyugtató, főleg, hogy az egész tavasz hátra van még.

Utolsó öt bajnoki meccsükön veretlenek, idegenben viszont nem annyira megy. Összesen kilenc pontot gyűjtöttek, egy győzelmük van, hatszor ikszeltek, és háromszor kikaptak, gólarányuk negatív, 8:12.

Ha minden igaz, akkor csak egy játékost kell nélkülöznie a csapatnak, Santiago Arias még mindig sérült, így ő biztosan kimarad a keretből holnap este.

A várható kezdőcsapat:

Maximiano – Quini, Sánchez, Torrente, Neva – Puertas, Milla, Gonalons, Machis – Suárez, Molina

Tippelde

A magunk részéről a szívünk és az eszünk mást mond. Mást, mert szerintünk kinéz egy nagyon jó kis meccs, sok góllal, és ez esetben az over 2,5-re tennénk a pénzünket. Viszont azt is tudjuk, hogy a szezon még hosszú, így fejjel a falnak mégsem lehet nekirohanni. Nem hiába annyi az odds erre a lehetőségre, amennyi.

A Getafe otthon jó formában, a Granada veszélyesen rossz. Így adja magát, hogy a madridiak sikerére fogadunk, és úgy hisszük – az eszünk úgy hiszi -, hogy két és fél gólnál végül kevesebb lesz. Tipikus egygólos találkozó.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.48 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.47 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.47 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső