M’gladbach-Werder Bremen – Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2019 november 08.
Borussia M'gladbach
Teljesítmény:
N N V N N
  • Borussia-Park, Mönchengladbach
  • április 16.
Nézd élőben itt:
Joker8
Werder Bremen
Teljesítmény:
D D D D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A német elsőosztályú labdarúgó-bajnokság tabellája az első 10 forduló után elég meglepően néz ki, a Bundesligában általában domináló Bayern München ugyanis csak a negyedik helyen áll, az éllovas pedig a kezdeti lendület után még mindig kitartó Borussia Mönchengladbach. Sőt, 10 meccs után még hárompontos előnyt is sikerült kialakítani a második helyen álló Borussia Dortmund előtt, így a vasárnapi meccsén hazai pályán a Werder Bremen ellen igazából még akár növelheti is majd az előnyét, főleg, hogy a Borussia a Bayern Münchennel játszik szombaton.

Erre főleg azért van esély, mert egyrészt a Gladbachnak hazai pályán (is) nagyon jól megy idén, az első két meccsük ugyan nem úgy alakult, ahogy tervezték (egy vereség és egy döntetlen a mérleg), viszont a legutóbbi három otthoni találkozójukat könnyedén behúzták, bőven három feletti rúgott gólos átlaggal meccsenként.

Ehhez jön hozzá a tény, hogy a Bremen bődületesen rossz formában van, az elmúlt hat meccsükön nem tudtak nyerni, igaz mindössze egyetlen vereségük volt, kevés gólos meccseken általában döntetlen eredményt érnek el. Az esélyek a fogadóirodáknál ennek megfelelően alakultak, a hazai győzelem meglepően jól fizet (majdnem 1.8-es szorzó), a döntetlen és a vendégsiker viszont ritkaságszámba menően majdnem ugyanannyit ér – főleg az előbb említett döntetlensorozatnak is köszönhetően brémai oldalon.

Előző 5 meccs eredménye
2019.04.07.Bundesliga
gladbach
1:1
bremen
Bundesliga
2018.11.10.Bundesliga
bremen
1:3
gladbach
Bundesliga
2018.03.02.Bundesliga
gladbach
2:2
bremen
Bundesliga
2017.10.15.Bundesliga
bremen
0:2
gladbach
Bundesliga
2017.07.15.Bundesliga
gladbach
3:5
bremen
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Marco Rose Gladbachja egyékbként igencsak gólerős és győzelemre játszik mindig, nem csoda, hogy 10 meccsből hetet meg tudtak nyerni, ráadásul nagyon jó sorozatban vannak most, az Eintracht Frankfurt és a Bayer Leverkusen legyőzése után folytatni szeretnék győzelmi szériájukat, de ehhez biztosan lesz egy-két szava a vendégeknek is, akiknek a tabellán elfoglalt helyezése becsapós.

Becsapós mert ugyan ötös döntetlensorozattal érkeznek majd Rose csapatához, de például legutóbb a Freiburg ellen végig támadtak és csak egy 93. percben kapott góllal lett egál, de előtte a Leverkusen ellen idegenben is vezetni tudtak és többször hosszú perióduson át domináltak a pályán.

Borussia Mönchengladbach vs. Frankfurt - Bundesliga 2019
Borussia Mönchengladbach vs. Frankfurt | 4:2

A Mönchengladbach egyik nagy erőssége, hogy nem egy sztárra építenek, hanem tényleg csapatként működnek, az eddigi 10 meccsükön 10 különböző játékos tudott betalálni, közülük a Guingamptól érkezett Marco Thuramnak megy a legjobban, ő már öt találatnál jár és legutóbb a Leverkusen ellen is ő szerezte a győztes gólt. Bár Plea és Embolo egyaránt sérült, ettől függetlenül komolyabb hiányzó nincs más a hazaiaknál, így jó formában, egységesen léphetnek pályára vasárnap.

A másik oldal sem írható le teljesen, alapvetően a sok döntetlenjük is annak köszönhető, hogy nyíltsisakos játékot játszanak, rohamoznak megállás nélkül, így pedig szabad helyet adnak a kontrákra, és ezért buktak el több győztes meccset is. Legnagyobb erősségük a középpálya, Maximilian Eggestein, Nuri Sahin és az egykori evertoni Davy Klaassen kavargatják a lapokat, utóbbi egyébként a gólszerzésben is jeleskedik Milot Rashicával egyetemben. Van pár sérültjük, de biztosan nagyon szeretnének bizonyítani már és elmozdulni a kiesőzóna közeléből, szóval biztosan izgalmas meccsre van kilátás.

Megtippelni a kimenetelt nem egyszerű, a kétesélyre érdemesebb fogadni (hazai siker illetve döntetlen), illetve arra, hogy 2.5 gólnál több találat lesz a meccsen – a Gladbach átlaga 3.1, a Werder Bremené pedig 3.8 eddig a szezonban, szóval erre bőven van esély.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső