Glasgow Rangers – St. Mirren: Fogadási Tippek és Premiership Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 augusztus 06.
Glasgow Rangers
Teljesítmény:
N N N N N
  • Ibrox Stadium
  • Augusztus 09. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
St. Mirren
Teljesítmény:
N N V D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Új vizekre evezünk a nagyobb bajnokságok szünetében, ezúttal az angol futball szerelmeseinek kedvezünk, hisz hamarosan bővebben olvashattok a Rangers – St. Mirren összecsapásról, a skót első osztályú bajnokság második fordulójából.

Nyilván nem annyira népszerű a bajnokság világszerte, mint az angol Premier League, de a Rangers és Celtic nevének hallatán mindenki tudja, miről van szó. Vannak persze kevésbé ismert csapatok, célunk pedig az, hogy őket is megismertessük veletek, hogy ha fogadni szeretnétek a nagy bajnokságok távollétében, legyen mire. Végül is a Fehérorosz kirándulásunk is elég jól sült el, nem?

A Rangers megjárta a poklot ebben az évtizedben, most viszont újra ott van, ahová tartozik. Egy cél lebeghet a szemük előtt: Megtörni a Celtic hegemóniáját és elhódítani a bajnoki címet.

Az új bajnokságban újra megpróbálják, de közel sem lesz könnyű dolguk.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Aberdeen – Rangers

A fehérben játszó vendégek ahhoz az Aberdeenhez látogattak, akik tavaly a negyedik helyen végeztek. A tavalyi szezonban mindkét alkalommal döntetlennel végeztek a felek, így nem számíthatott könnyű meccsre Steven Gerrard vezetőedző.

Elmondható, hogy a találkozót javarészt a Rangers uralta. Tizenöt alkalommal kísérelték meg bevenni a hazaiak kapuját, ugyanez a statisztika jóval szerényebb hazai oldalon: Négy kapura tartó lövést láthattak a mérkőzést követő szurkolók.

A meccs nyerőemberének Ryan Kent bizonyult, az ő gólja döntötte el a találkozót az első félidő 21. percében. Remek ütemben ugratta őt ki csatártársa, Alfredo Morelos, így az angol csatár csak a kapussal nézett szembe. Nem hibázott, ezzel pedig hozta a három pontot csapatának.

Több nagy helyzete akadt még a Rangersnek a második félidőben, újabb gólt már nem tudtak szerezni. Egyenlíthetett volna az Aberdeen, egy szöglet után elég nagy felfordulás támadt McGregor kapujának előterében, végül a kapus megkaparintotta a labdát, sőt, a bíró is a sípjába fújt és kifelé ítélt szabadrúgást.

A 86. percben egy durva szabálytalanság borzolta a kedélyeket. Considine az ellenfél tizenhatosán próbálta megállítani Arfieldot, a balbekk nyújtott lábbal csúszott rá a kanadaira. Madden játékvezető nem habozott, azonnal kiállította a védőt, nagyon könnyen súlyos sérülést okozhatott volna a glasgow-i játékosnak.

Pörgős meccs volt, amilyet az angol foci kedvelői tudnak igazán értékelni.

Előző 5 meccs eredménye
2020.01.22.Premiership
rangers
1:0
st mirren
Premiership
2019.08.25.Premiership
st mirren
0:1
rangers
Premiership
2019.02.02.Premiership
rangers
4:0
st mirren
Premiership
2018.11.03.Premiership
st mirren
0:2
rangers
Premiership
2018.08.12.Premiership
rangers
2:0
st mirren
Premiership
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

St. Mirren – Livingston

Két tavalyi középcsapat feszült egymásnak, a hazaiak az 9., a vendégek a 5. helyen zárták a Premiership 2019/2020-as idényét. Az egész első félidőt a vendégek uralták, több helyzetet is kialakítva. Ambrose, a vendégek szélsője kétszer is veszélyeztetett, bár ez talán túlzás: Első lövése könnyű zsákmány volt Alnwick számára, második próbálkozása pedig elkerülte a kaput. Míg a Livingston támadgatott, addig a St. Mirren nem igazán, egyszer jutottak el a vendégek kapujáig, de abból gól született.

A Motherwelltől igazolt Tait ragadt fent egy hazai támadásnál McGrath beadására vetődve érkezett és megszerezte csapata és saját maga első gólját a szezonban. Ezzel pedig beállította saját csúcsát, ennél több gólt egyetlen szezonjában sem szerzett a skót balhátvéd.

Továbbra is támadásban maradt a Livingston, de nem volt szerencséjük: Sibbald jó 25 méterről lőtt zúgó kapufát.

A második félidőre sem változott a játék képe, a vendégek támadtak, de semmi nem akart összejönni. Még egy tizenegyes-gyanús eset is volt, valóban a hazai védő kezét érte a labda, a játékvezető szerint azonban ez nem ért tizenegyest.

Nem állt hadilábon a szerencsével a Livingston sem, Obika senkitől sem zavartatva lőhetett 8 méterről, de a kapufát találta el, így maradt az 1-0.

Nem érdemelt vereséget a Livingston, de a fociban néha igazságtalan az eredmény.

Összefoglalás

A Glasgowban lejátszott mérkőzésen egyértelműen a hazaiak az esélyesebbek. Noha hozzá kell tenni, ők ma este az Európa Ligában is érdekeltek, de nem valószínű, hogy a BayArenában meg tudják fordítani a párharc állását.

A fáradt játékosok tehát rá négy napra újra pályára kényszerülnek, de elnézve a St. Mirren teljesítményét, sima sikert kell aratniuk.

A sima alatt pedig nem egy 1-0-s győzelmet értek…

Ennek a tippnek ugyanis csak akkor van értelme, ha a Rangers odateszi magát és több góllal fekteti két vállra ellenfelét.

Látok rá esélyt, hiszen a Kent – Morelos – Hagi hármas erre képes lehet.

Ha egy picit nagyon oddsot szeretnénk, megnézhetjük a Mindkét csapat szerez gólt opciót. Véleményem szerint itt a nem a helyes válasz, a St. Mirren nem fogja tudni bevenni McGregor kapuját. Ahogy az utolsó öt meccsükön nem sikerült, úgy remélhetőleg most sem fog.

Ez utóbbi talán a helyes döntés, ezt pedig egyedül a mai EL meccs miatt mondom.

Szóval, kétféle tipp is van, amit azért bátran ajánlok, de az, hogy csak egyikük talál kapuba biztosabbnak tűnik.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső