FC Gorodeya – BATE Borisov: Fogadási Tippek és Vysshaya Liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 április 21.
FC Gorodeya
Teljesítmény:
N N N V V
  • Gorodeya Stadion
  • április 25. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
BATE Borisov
Teljesítmény:
D N V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Gödörben a BATE, ezt most már nyugodtan ki lehet jelenteni. A tavalyi ezüstérmes, tizenötszörös bajnok elképesztő hullámvölgybe került, sorra bukja a hozható és a kötelező meccseket, most pedig ahhoz a Gorodeyához látogatnak, akik az első két bajnokit ugyan elvesztették, azonban azóta sorra hozzák a három pontot, így jóval a BATE előtt állnak a tabellán. Lássuk, mire számíthatunk a Gorodeya – BATE meccsen!

Mi történt az előző fordulóban?

A Gorodeya az Energetik ellen meccselt a múlt héten, és nagyon fontos győzelmet aratott. A hazaiak végig jobban játszottak, több lehetőség adódott előttük, de vagy rosszul céloztak vagy Dovgyallo volt a helyén. A mérkőzés végeredménye már a 34. percben kialakult, ekkor egy baloldali kontrát követően Sorokin lőtt az Energetik kapujába. Ezzel már zsinórban a harmadik győzelmüket aratták és jelenleg a negyedik helyen állnak.

A BATE helyzete egyáltalán nem könnyű. A hétvégén a Zhodinot fogadták és mi is azt gondoltuk, hogy ez egy országos egyes meccs lesz. Úgy is nézett ki a mérkőzés: A BATE támadott, a Zhodino védekezett. Több nagy helyzetet puskáztak el a hazaiak, míg a Zhodino erejéből csak pár gyenge kontrára futotta, nagy veszélyt nem jelentettek Serbitszki kapujára. A félidő végén aztán felpörögtek az események. Előbb Nekajcsik hagyott ki egy tizenegyest, majd Dragun gólját érvénytelenítették les címén.

A térfélcserét követően minden folyt a megszokott mederben, ugyanazzal az eredménnyel, vagyis a BATE képtelen volt feltörni a Zhodino védelmét, ez pedig azt jelentette, hogy hazai pályán vesztettek pontokat egy olyan meccsen, amit gólokkal kellett volna nyerni.

Egymás elleni meccseik:

A múltban rendezett meccseiken a hazai pálya nagy lökést adott a csapatoknak, hiszen az utolsó öt bajnoki meccsükön majdnem mindig a hazai csapat nyert, egyszer csúszott be egy gólgazdag 3-3-as döntetlen, még 2017-ben.

Nagyarányú győzelemre is emlékezhetnek a BATE szurkolók, 2011-ben hét gólt rúgtak a kupában a Gorodeyának.

Előző 5 meccs eredménye
2019.09.14.Vysshaya League
bate borisov
2:1
gorodeya
Vysshaya League
2019.05.06.Vysshaya League
gorodeya
1:0
bate borisov
Vysshaya League
2018.11.17.Belarus Cup
bate borisov
4:2
gorodeya
Belarus Cup
2018.10.20.Vysshaya League
bate borisov
3:2
gorodeya
Vysshaya League
2018.06.02.Vysshaya League
gorodeya
2:1
bate borisov
Vysshaya League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

A csapatok

Legyünk udvariasak, kezdjünk a BATE Borisovval. Nem mostanában kezdte ennyire gyengén a szezont Kirill Alsevszki együttese, a nyolcadik helyen tanyáznak. Már a tavalyi szezonban elért második hely is csalódás, hiszen előtte zsinórban 13-szor hódították el hazájuk bajnokságát, de ez a mostani idény eddig egy katasztrófával ér fel.

Olyan helyeken hullajtottak pontokat, akik ellen máskor simán nyernek (Energetik, Mozyr, Zhodino), a Vysshaya idei kiírását két vereséggel kezdték. Csatáraik nem remekelnek a szezonban, az eddig lejátszott öt bajnokin a SarokaSkavyshMilic trió kétszer talált kapuba, Milic volt az, akinek egyszer sem sikerült gólt szereznie.

Idegenben egy győzelem és két vereség a mérleg, az Energetik és a Mozyr is otthon kalapálta el a BATE legénységét, egyetlen győzelmük az FC Minsk ellen született, az viszont meggyőző volt: 3-0-ra nyertek a boriszoviak.

A Gorodeya is két vereséggel kezdte a szezont, azóta viszont három győzelmet könyvelhettek el. Szűk, 1-0-s győzelmekről beszélünk, de ezekért is három pont jár. Hazai pályán a szintén gyengén kezdő Soligorsk simán verte őket, aztán viszont 1-0-t játszottak a Dinamo Minsk csapatával, akik tavaly a negyedik helyen végeztek.

A BATE hétvégi mecce után nem lennék meglepődve, ha a nagy akarás görcsbe csapna át, ez pedig a Gorodeya malmára hajthatja a vizet. Jól védekeznek a hazaiak, összesen háromszor mattolták őket idén, a BATE pedig szenved a kapu előtt. Lehetséges, hogy most nyílik ki a gólzsák? Előfordulhat, azonban én azt gondolom, hogy döntetlen eredmény fog születni. Tippem: 1-1.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső