Gorodeya – FC Minsk: Fogadási Tippek és Vysshaya Liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 május 04.
Gorodeya
Teljesítmény:
D V N N N
  • Gorodeya Stadion
  • Május 08. 18:00
Nézd élőben itt:
QuickWin
FC Minsk
Teljesítmény:
V N V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Két olyan csapat mérkőzésére kerül sor pénteken, akik nem életük formájában játszanak. Azt lehetett hinni, hogy az FC Minsk múlt héten rendezte a sorokat, aztán jött egy jókora vereség a Torpedotól, míg a Gorodeya zsinórban szerzett három győzelme után egy vereség és egy döntetlen a mérleg. Lássuk, mi várható a Gorodeya – FC Minsk találkozón!

Mi történt az előző fordulóban?

A Gorodeya újonc csapathoz látogatott, ahhoz a Rukh Bresthez, akik leginkább fel tudták venni a Vysshaya ritmusát. A mérkőzésen már a kilencedik percben egy elmaradt büntetőt reklamáltak a vendégek, tegyük hozzá, jogosan. Bajduk beadása a hazaiak brazil védőjének, Williamnek a kezét érte, amiért egyértelműen tizenegyest kellett volna ítélni, de Shimusik játékvezető sípja néma maradt.

A 16. percben Necsaevnek kellett bravúrt bemutatni Sajcic lövésénél. A támadó egyedül léphetett ki a védők közül, de lövése elakadt a hazai kapusban.

Feszült hangulatú, olykor durva meccset játszottak a felek, sok volt a megszakítás és villantak a sárgák is, a kapuk pedig ugyanannyira forogtak veszélyben, volt lehetőség itt is-ott is, de a félidei hármas sípszóig nem született gól.

Fordulást követően szinte azonnal megszerezték a vezetést a vendégek: Az 50. percben egy beadást Necsaev pont Sorokin elé ütött, aki köszönte szépen és a hálóba lőtt.

Innentől átvette az irányítást a Rukh és kapujukhoz szögezték a vendégeket, de Dovgyallo eszén nem tudtak túljárni. A 82. percben igen, de a gólt végül nem adta meg a játékvezető. Már letelt a 90 perc, amikor viszont már nem volt menekvés: Szögletet követően Gajducsik fejelt, a hosszú oldalon érkezett a csereként beszálló Kolpacsuk és pontot mentett a hazaiaknak.

Előző 5 meccs eredménye
2020.02.01.Barátságos Mérkőzés
minsk
3:1
gorodeya
Barátságos Mérkőzés
2019.10.04.Vysshaya League
gorodeya
1:2
minsk
Vysshaya League
2019.03.15.Vysshaya League
minsk
0:3
gorodeya
Vysshaya League
2019.03.10.Vysshaya League
minsk
0:5
gorodeya
Vysshaya League
2018.11.09.Barátságos Mérkőzés
minsk
0:1
gorodeya
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

A Minsk Zhodino elleni találkozója igencsak gólgazdagra sikeredett, 7 gólt láthatott az a 173 szurkoló, akik kilátogattak a stadionba.

Hamar, 37 perc alatt már három góllal ment a Torpedo, az elsőt a nyolcadik percben szerezték Premudrov révén, de dicséret illeti Gabriel Ramost, aki gólhelyzetben a tutit választotta, így Premudrovnak nem volt nehéz dolga.

A második gól a 32. percben született és ismét a brazil támadó volt a főszereplő. Ezúttal ő kapott remek labdát, lövése nem talált utat a kapuba, de a kipattanó labdát a jobb helyzetben levő Gorbacsiknak adta, aki 2-0-ra módosította az állást.

Gorbacsik öt perccel később ismét betalált, remek kiugratás után még a kapust is kicselezte, így az üres kapuig sétálhatott a labdával.

Kezdett kínos lenni a meccs a hazaiak számára, de a Minsk nem adta fel és még az első félidőben sikerült szépíteni: Szép kiugratást követően Kvascsinszkij volt eredményes.

Ha voltak az FC Minsk drukkereinek álmai arról, hogy csapatuk visszahozhatja a mérkőzést, ismét Gorbacsik gondoskodott róla, hogy hamar elillanjon ez az álom, a lefújás előtt négy minski védő gyűrűjéből lőtt, ezzel 4-1 volt a Torpedonak.

A második félidő kiegyenlítettebb játékot hozott, a Zhodino lőhetett volna még pár gólt, de „csak” egyet sikerült: Lipe Veloso meglőtte a meccs gólját a 82. percben.

A szépítés még összejött a 89. percben Rolovic révén, de ebben a meccsben ennyi volt. Csúfos vereségbe szaladt bele a Minsk.

A csapatok

Két nagyon hektikusan teljesítő csapatról beszélünk most. A Gorodeya valamivel kiegyensúlyozottabb, de az FC Minsk totális homály. Képesek jó eredményekre de hajlamosak belefutni iszonyatosan ciki zakókba. Mint ahogy legutóbb is tették.

A Minsknek az a nagy szerencséje, hogy van legalább két gyengébb csapat nála és sokmindent meghatároz majd a Belshyna és Smolevichi ellen lejátszott meccsük. A hétvégi vereségük miatt elmondható, hogy ők kapták a legtöbb gólt a szezonban (15 találat), de ők szerezték a második legtöbbet is a Slutsk mögött. Teljesen kétarcú csapat.

A Gorodeya hazai pályán nem vitézkedik, 1 győzelem és 2 vereség, 1:4-es gólarány legalábbis nem ad erre okot, de a Minsk viszont idegenben kétszer is nyerni tudott.

Látva a Rukh elleni meccset sima hazaiban gondolkozom, de az FC Minsknél sosem lehet tudni. Azt gondolom, hogy útban van a Minsk újabb veresége, ezért a tippem: 1-0; 2-0.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső