Greuther Fürth – Sandhausen: Fogadási Tippek és Bundesliga 2 Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 június 01.
Greuther Fürth
Teljesítmény:
D V D D N
  • Sportpark Ronhof | Thomas Sommer
  • Június 05. 18:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Sandhausen
Teljesítmény:
N N D V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Belépünk a júniusba és folytatódik a német másodosztályú bajnokság egy újabb izgalmasnak ígérkező meccsel. Hét forduló van még a BuLi 2-ből és rengeteg nyitott kérdés van még, amelyet a csapatok ebben a 5 fordulóban el fognak dönteni. Egyedül az tűnik valószínűnek, hogy a Bielefeld feljut az első osztályba, de sem a többi feljutó (igen, lehetséges, hogy ketten is feljutnak a szabályok adta lehetőségnek köszönhetően), sem a kiesők sorsa még nem dőlt el. Pénteken két középmezőnyben szereplő alakulat csap össze, egyikük a kényszerszünet óta jól teljesít, míg a másik inkább csak szenved.

Ezúttal a Greuther Fürth – Sandhausen mérkőzést vesézzük ki.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Darmstadt – Greuther Fürth

Lendületes, jó meccset hozott a két élcsapat küzdelme, amely végül 1-1-es döntetlent hozott, de ennek az egy pontnak inkább a Fürth örülhetett jobban. Számtalan kapu felé tartó lövéssel zárták a meccset (szám szerint 29-cel, 15 hazai, 14 vendég kísérlet), a kapusoknak azonban nem igazán kellett megizzadniuk, mindössze öt ment kapura, mondhatjuk bátran, hogy körbelőtték és körbefejelték a kaput a felek.

Egy darmstadti szabadrúgásnál szükség lett volna Burchert kapusra, de a csapatkapitány, Caligiuri felismerte, hogy itt akár ő is segíthet és a szabadrúgás elvégzése előtt őrült sprintbe kezdett saját kapuja felé. A labda a jobb felső sarokban kötött volna ki, de az önmagát sem kímélő Caligiuri kifejelte a labdát a kapu torkából.

A másik csapatkapitány sem volt rest a gólvonalról menteni, egy fürthi szöglet utáni fejest térdelt ki Holland.

Aztán az 56. percben született meg a kékmezes hazai gárda vezetőgólja. A Fürth végezhetett el szögletet, a labdát kivágták, Homsak pedig a felezőtől elképesztő sprintbe kezdett. Megverte védőjét egy szép csellel, önzetlenül középre passzolt, az érkező Schnellhardt pedig az elvetődő Burchert helyére lőtte a labdát.

Tíz perccel később duplázhattak volna, de a játékvezető által jogosan megítélt tizenegyest Platte a jobboldali kapufára lőtte.

Ez meg is bosszulta magát, a 87. percben Stefaniak egy szerencsés góllal egyenlített, így a Darmstadt elkótyavetyélte előnyét.

A hazaiak végig jobban játszottak, veszélyesebb akciókat vezettek, ezért is írtam, hogy az egy pontnak Fürthben örülhetnek jobban.

Előző 5 meccs eredménye
2019.11.09.Bundesliga 2
sv sandhausen
3:2
greuther fürth
Bundesliga 2
2019.01.22.Barátságos Mérkőzés
greuther fürth
1:1
sv sandhausen
Barátságos Mérkőzés
2018.12.21.Bundesliga 2
sv sandhausen
0:0
greuther fürth
Bundesliga 2
2018.08.04.Bundesliga 2
greuther fürth
3:1
sv sandhausen
Bundesliga 2
2018.04.06.Bundesliga 2
sv sandhausen
0:0
greuther fürth
Bundesliga 2
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Sandhausen – Hannover 96

A tabellán elfoglalt helyezésük alapján kicsit esélyesebbnek számított a Hannover a Sandhausen ellen, a fogadóirodák minimálisan alacsonyabb oddsot adtak a vendégek győzelmére, de ismét bebizonyosodott, hogy az odds csak egy szám… Na jó, nem teljesen, de értitek a lényeget.

Az első félidő teljesen kiegyenlített játékot hozott, egy-egy kapufával mindkét oldalon, a gólhenger pedig a második félidőben indult be.

Öt perc alatt kétszer zörgették meg a hálót a hazaiak, előbb Biada gurított okosan a kapuba, majd egy szöglet utáni fejes kötött ki ugyanott.

Sok csapat ekkor teljesen magába zuhan, de a sok csatát megélt támadóinak köszönhetően szépíteni tudtak a vendégek: Haraguchi passzát a svéd John Guidetti váltotta gólra.

Azonban az egy re jobban kitámadó hannoveriek ellen jöhetett a kontra, mint fegyver. A 82. percben Turpitz lezárta a meccset, 3-1-re nyert a Sandhausen, ezzel pedig beérték (sőt, meg is előzték) a Hannovert.

Összefoglalás

Épp az előbb írtam, hogy oddsok alapján, a tabellán elfoglalt helyezés alapján mondhatnánk, hogy simán nyeri a Fürth ezt a meccset, de az igazság – mint mindig – sokkal komplexebb. Elég csak ránéznünk arra, hogy teljesítenek a májusi újrakezdés óta és máris elbizonytalanodunk. Nem játszik jól a Fürth, a Hamburg elleni pontszerzés alkalmával összeszedettek voltak és még szerencséjük is volt, de a többi 3 meccs nem sikerült túl jól. Az osztályozóról már lemondhatnak, matematikailag még ugyan van esély, de inkább már csak arra törekedhetnek, hogy az 5-6. hely valamelyikén tudjanak maradni.

A Sandhausen valószínűleg ezzel a győzelemmel bebiztosította bennmaradását, mert ott hátul egészen nagy csaták lesznek még és jobbnak látták, ha ők ebben inkább nem vesznek részt.

Az érdekes az, hogy a 16. Karlsruhe és a 7. Fürth között mindössze 8 pont van, tehát még nagyon-nagyon sok forgatókönyv lehetséges a befejezést illetően.

Nem jellemző a jó szereplés idegenben a Sandhausennél, de a Fürth sem büszkélkedhet jó hazai mérleggel. Mindkét csapat sok döntetlent játszott már a szezonban, így ez egy most is valószínű eredmény lenne, de érdemes elgondolkozni, hogy tippünket a vendégek mellett rakjuk le, ugyanis a Sandhausen jobb formában van.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső