Grúzia – Fehéroroszország: Fogadási Tippek és Európa Bajnokság Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 október 06.
Grúzia
Teljesítmény:
D N V V N
  • Boris Paichadze Dinamo Arena
  • Október 08. 18:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Belarusz
Teljesítmény:
N V N V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Újra eljött a válogatott szünet és vele együtt a már várva várt pótselejtezős meccsek. Elsőként a Grúzia – Fehoroszország meccsel készültem nektek, a vendégeket március óta kicsit jobban megismertük, de a grúzoknál kellett egy kis utána járás, hogy mire lehetnek képesek. A pótselejtezők mindig ki-ki meccsek, ez ezúttal sincs másképp, a tét pedig óriási.

Ez még ugyan csak az elődöntő, a párharc győztese az Észak-Macedónia – Koszovó meccs győztesével fog játszani majd (ha minden jól megy) november 12-én. Igen, ha minden jól megy, mert a koronavírus egyre ijesztőbb méreteket ölt újra, a futballisták sem kivételek, nincs jó helyzetben a világ labdarúgása sem.

Ezt a meccset viszont még úgy néz ki, megtartják, lássunk is hozzá mi is!

Mi történt korábban?

Vegyük sorra, milyen meccseket játszottak mostanság, milyen kerettel vágnak neki a meccsnek a csapatok és hogy szerepeltek a csoportjukban?

Grúzia

A grúz futball nincs annyira szem előtt, nem telnek meg az újságok hasábjai a vérre menő küzdelemmel, ami Tbilisziben és a környéken folyik. A válogatott is nagyon harmatos teljesítményt nyújtott az EB selejtezők során, hiszen csak a negyedik helyen végeztek a csoportjukban. Nem volt könnyű dolguk, hiszen olyan csapatokkal kellett megvívniuk, mint Dánia, Svájc vagy Írország. És persze a csoportban ott volt még egy csapat, konkrétan Gibraltár, akik nulla ponttal zárták a sorozatot.

Épp őket sikerült mindkétszer megverni, hazai pályán 3-0-ra, idegenben viszont megszenvedtek a kiscsapat ellen, csak 3-2-re sikerült nyerniük.

A grúz válogatott szövetségi kapitánya egy igazán rutinos, öreg róka, Vladimir Weiss, aki a szlovák nemzeti csapat élén is állt egykoron.

Javarészt légiósok alkotják a keretet, van itt Spanyolországban, Görögországban, Lengyelországban játszó játékos is.

A Nemzetek Ligájának a C divíziójában szerepelnek, eddig nem is rosszul. Két meccsen négy pontot gyűjtöttek, verték Észtországot és ikszeltek Észak-Macedóniával.

Előző meccs eredménye
2017.11.13.Barátságos Mérkőzés
grúzia
2:2
fehéroroszország
Barátságos Mérkőzés
2012.10.16.VB-sele 2014
fehéroroszország
2:0
grúzia
VB-sele 2014
2012.09.07.VB-sele 2014
grúzia
1:0
fehéroroszország
VB-sele 2014
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Fehéroroszország

Nem titkolt kedvenceim. Legalábbis a hazai liga továbbra is guilty pleasure nekem. A válogatott viszont nem túl erős (ahogy a Vysshaya liga sem), az európa bajnoki selejtezők alatt mindössze négy egységet tudtak megszerezni. Az ő csoportjuk mondhatni még nehezebb volt, Németországgal és Hollandiával nem is tudtak mit kezdeni, sőt, Észak-Írországgal sem. Egyedül Észtország ellen tudtak egyszer nyerni, valamint volt ellenük egy döntetlen, így jött össze a négy pont.

A Nemzetek Ligájában az ő csoportjukban szép kis körbeverések zajlottak szeptemberben, mindenki megvert mindenkit, így jelenleg a belorusz csapatnak is 3 pontja van. Kikaptak Albániától hazai pályán, majd Kazahsztánt verték 2-1-re.

A játékosaikat jól ismerhetjük, vagy legalábbis jobban, mint a grúzokat. Aki követte velem márciustól a fehérorosz bajnokságot, annak ismerősen csengenek a következő nevek: Lisakovich, Dragun, Nekhaychik vagy Stasevich.

A játékosok nagy része otthon szerepel, ha valaki légiós, az javarészt az orosz első vagy másodosztályból érkezik.

Összefoglalás

Ha a játékerőt és a csoportban mutatott teljesítményeket nézzük, akkor a grúzoknak jobb a helyzetük.

Voltak bravúros eredményeik, gondolok itt például a dánok elleni 0-0-ra, míg a belorusz csapat a papírformának megfelelően játszott. Akinél jobbak, azt megverték, aki erősebb náluk, attól kikaptak.

Összesen háromszor játszottak egymás ellen, igazságosan megosztva: Egy-egy győzelem mindkét csapattól és egy darab döntetlen.

Mivel a játékosokat kevésbé ismerjük, ezért lehetetlen megmondani, hogy milyen formában várják az összecsapást, de azért elképzelések vannak.

Nem hiába szerepel ennyi légiós a grúz csapatban, még ha vajmi kevesen meghatározó tagjai a csapatuknak.

Az erősség az ő oldalukon szól, ahogy a hazai pálya is. Még ha nézők nem is lehetnek jelen, nagy fegyvertény ez.

Két tippem van erre a meccsre: A nagy tét miatt kétlem, hogy egymásnak ugranának a felek, így az under 2,5 jó megoldásnak tűnik, másrészt pedig grúz győzelmet várok, tekintve, hogy a két csapat között nem is tudásbeli különbség van.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső